Ο σαμανισμός είναι ένα μεγάλο πνευματικό ταξίδι. Στη διάρκεια του σε άμεση επαφή βρίσκονται ο ασθενής και ο σαμάνος.

 

Σαμάνος είναι ο πνευματικός οδηγός, ο θεραπευτής των ψυχών. Αυτός που τις καθοδηγεί και τις προστατεύει στο εξελικτικό μονοπάτι.

10 σημάδια ότι είστε σαμάνος… και γιατί είναι έτσι…

1. Νοιώθετε ότι η Φύση είναι το Σπίτι σας. Αγαπάτε τα φυτά και τις πέτρες. Πάντα μαζεύετε πέτρες, φτερά και ξεβρασμένα ξύλα από την  παραλία. Σας αρέσουν οι Βουνοκορφές. Γιατί; Επειδή η Φύση αντανακλά την αθωότητα μέσα σας, όπως επίσης την πολυδιαστασιακή ύπαρξη που νοιώθετε βαθειά μέσα σας, και όταν είστε στην κορυφή ενός βουνού νοιώθετε πιο κοντά στον ήλιο, που με την σαμανική ερμηνεία, είναι η Πηγή.

2. Όταν διαλογίζεστε, αρχίζετε να ταξιδεύετε. Βλέπετε στοιχειακά, ζώα, πνεύματα ιθαγενών. Γιατί; Επειδή είστε σε εκπαίδευση με τα πνεύματα που θέλουν να σας δείξουν ποιός/α είστε και πού βρίσκεστε.

3. Πάντα νοιώθατε διαφορετικός όταν ήσασταν παιδί. Γιατί; Επειδή ήσασταν περισσότερο ευθυγραμμισμένοι με τον κόσμο των πνευμάτων και ήταν παράξενο για εσάς να ταιριάξετε σε αυτό τον κόσμο.

4. Προτιμάτε να είστε μόνοι. Είναι δύσκολο να διαχειριστείτε το πλήθος. Γιατί; Επειδή ένας ανεξέλεγκτος Σαμάνος συχνά απορροφά τα νοητικά κύματα των άλλων, που μπορεί να τον οδηγήσουν στην αίσθηση ότι πνίγεται και να σαστίζει.

5. Η παιδική σας ηλικία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Γιατί; Επειδή ένας σαμάνος έχει περάσει μέσα από την κόλαση έτσι ώστε να βοηθήσει άλλους να ξεπεράσουν τον φόβο.

6. Νοιώθετε το κάλεσμα για κάτι μεγαλύτερο αλλά δεν έχετε ακόμη αναγνωρίσει τί είναι. Γιατί; Επειδή ένας σαμάνος έχει πολλούς οδηγούς στον κόσμο των πνευμάτων, και αυτοί οι οδηγοί συνεχώς σας καλούν να εργαστείτε με αυτούς, και εξαιτίας της λεπτοφυούς συχνότητας μερικές φορές νοιώθετε τεράστιοι και φορτωμένοι. Όταν αγκαλιάσετε αυτό το κάλεσμα, τότε είναι που αρχίζετε να νοιώθετε οικεία με αυτούς. Νοιώθετε μεγαλύτερη αυτο-πραγμάτωση και γεμάτοι με ένα σκοπό.

7. Έχετε βιώσει πολλά ψυχικά φαινόμενα στη ζωή σας. Γιατί; Επειδή η φυσική σας ικανότητα να ανοίγετε δίνες στον κόσμο των πνευμάτων είναι εξαιρετική και η πνευματική σας ενέργεια χρησιμοποιεί αυτές τις δίνες για να αφήσει το σημάδι τους στο φυσικό κόσμο.

8. Είχατε μία ανεξήγητη ασθένεια στο παρελθόν, ειδικότερα νοητική. Γιατί; Επειδή η ενέργειά σας έλκει τον κόσμο των πνευμάτων, και έτσι ο νους σας αγχώνεται αρκετά, με συνέπεια τη νοητική ασθένεια. Και χωρίς αρκετή ενέργεια να εισέρχεται στο σώμα σας, έτσι εκδηλώνονται ασθένειες όπως η Ινομυαλγία, η κόπωση και οι πόνοι στις αρθρώσεις.

9. Έχετε ένα «αφυπνιστικό κάλεσμα». Γιατί; Επειδή οι πνευματικοί οδηγοί σας σάς εφιστούν την προσοχή, όλη σας τη ζωή, και αν δεν απαντάτε στο κάλεσμα αυτό θα προσελκύσει ξαφνικά ατυχήματα, ασθένειες,  ή μεταθανάτιες εμπειρίες. Θα εμφανίζονται εμπόδια έτσι ώστε να ακούσετε και να πάρετε μία απόφαση για τη ζωή σας.

10. Είστε βαθύτατα συμπονετικοί και ευαίσθητοι με τους άλλους. Γιατί; Οι Σαμάνοι έχουν ενσυναίσθηση και νοιώθουν ότι νοιώθουν και οι άλλοι. Πρέπει να εκπαιδευτείτε ώστε αυτό να μην σας επηρεάζει.

Αν είπατε «Ναι» σε τουλάχιστον 6 από τα παραπάνω είστε ένας Σαμάνος!

Ελίζα White Buffalo

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το σεμινάριο : “Αποκαλύποντας τον Εσωτερικό Σαμάνο Επίπεδο 3. Πραγματοποείται το Σάββατο 1 Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, στην Αθήνα, από τη σαμάνο Ελίζα White Buffalo

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.