Φίλος είναι…

  • αυτός που σε αποδέχεται για αυτό που είσαι. Ξέρει ποια είναι τα ελαττώματά σου αλλά δε θέλει να σε αλλάξει. Σε αγαπάει με αυτά. Και ας του σπάνε τα νεύρα καμιά φορά!
  • αυτός που έχει το θάρρος να σου πει το λάθος σου, μες τη μούρη, και εσύ αντί να στραβώσεις, τον αγαπάς περισσότερο.
  • αυτός που ακόμα και αν έχεις να τον δεις μήνες… όταν βρεθείτε, μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα.
  • αυτός που είναι κοντά σου στα ζόρια… αλλά και στις χαρές. Αν είναι μόνο στο ένα ή στο άλλο, δεν είναι φίλος.
  • αυτός που σε υπερασπίζεται μπροστά στους άλλους, ακόμα κι αν έχεις άδικό, και μετά έρχεται και στα «χώνει» πριβέ.
  • αυτός που μπορείς να περνάς μαζί του άπειρες ώρες, αλλά νιώθεις ότι ποτέ δεν είναι αρκετές
  • ο πρώτος που θα σκεφτείς να μοιραστείς τη χαρά σου ή τον πόνο σου.
  • μπορεί να είναι ο μπαμπάς σου, η μαμά σου, η θεία σου, η ξαδέρφη σου, ο σύντροφός σου. Η φιλία δεν αποκλείει άλλου είδους σχέση.
  • Φίλος δεν είναι κάποιος που γνώρισες εχθές, ή το τελευταίο 6μηνο. Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβεις αν κάποιος είναι πραγματικός φίλος.
  • Μάλιστα, ο καλύτερος τρόπος να δοκιμαστεί μια φιλική σχέση, είναι ο πρώτος καβγάς. Αν δεν έχεις μαλώσει-διαφωνήσει με κάποιον δεν ξέρεις αν είναι φίλος σου.

Για να είναι κάποιος φίλος σου πρέπει να πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σκέψου για λίγο, κάποιον που συμπεριφέρεται αντίθετα. Για παράδειγμα, αν κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω, αλλά σε κατηγορεί πίσω από την πλάτη σου. Είναι φίλος;

Αν έχεις να δεις κάποιον καιρό, και όταν τον συναντήσεις νιώθεις αμήχανα, μπορείς να τον αποκαλείς φίλο; Κάτι άλλο ναι, πχ γνωστό, παρεάκι, αλλά όχι φίλο.

Η φιλία είναι μια γλυκιά και απαραίτητη σχέση στη ζωή μας. Δύσκολη μέχρι να βρεις το κατάλληλο άτομο και να χτίσεις σιγά σιγά τη σχέση και την εμπιστοσύνη μεταξύ σας, αλλά αν «πετύχει το γλυκό»…. Μμμμ η φιλία είναι από τις πιο γλυκές σχέσεις που υπάρχουν. Έχει αγάπη, φροντίδα, έννοια, υποστήριξη, πλάκα, χαρά και τόσα άλλα όμορφα!

Μη φοβηθείς το κάλεσμα, αξίζει να την ψάξεις!

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις και σεμινάρια της Μαριάννας Μάρκου

 

Newsletter εγγραφή

 

Μαριάννα Μάρκου

Οι Ενεργειακές Θεραπείες είναι η μεγάλη μου αγάπη.

Έχω εκπαιδευτεί στο Usui Reiki, σε Ιαπωνικές και Δυτικές τεχνικές, είμαι πιστοποιημένη Κρυσταλλοθεραπεύτρια CCH από την Αμερικάνικη Σχολή “Love and Light School”, έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια Κρυστάλλων, Διαλογισμών και Ομάδες προσωπικής εξέλιξης με Αγγελικές ενέργειες.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι ασκούμαι καθημερινά, συνεχίζω να θεραπεύω τον εαυτό μου σε όλο και πιο βαθιά επίπεδα και εξελίσσομαι συνεχώς.

Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Μαριάννας Μάρκου
Μαριάννα Μάρκου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας