1 Χρόνος Όμορφης Ζωής! | Μπείτε στην Κλήρωση και Κερδίστε!

0
1389

Η Όμορφη Ζωή σβήνει το πρώτο της κεράκι! Συμπληρώνουμε έναν Υπέροχο χρόνο με Νέα, Δραστηριότητες και Απόψεις ανθρώπων που Ομορφαίνουν τη Ζωή μας!

Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την Όμορφη Ζωή και το έργο της ομάδας μας όλον αυτόν τον καιρό! Για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ανταποδώσουμε την αγάπη σας!

Η διαδικασία του εορτασμού των γενεθλίων μας λοιπόν είναι απλή κι έχει ως εξής!

  1. Συμπληρώνετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο! Είναι σημαντικό για εμάς να μοιραστείτε τη σχέση σας και την άποψή σας για την Όμορφη Ζωή και το έργο της!
  2. Μπαίνετε στην Εορταστική μας Κλήρωση για να κερδίσετε ένα μοναδικό δώρο!!

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν, έπειτα από κλήρωση, τις υπέροχες δημιουργίες της συνεργάτιδός μας Έλενας Έρα, συνολικής αξίας 98€!

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας και τις συμμετοχές σας! Καλή Επιτυχία!

Λήξη διαγωνισμού: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, 11:59 μμ

Οι τυχεροί νικητές είναι:
Eva Kasapi [email protected]
Φαέθων Θεοδωρόπουλος [email protected]

Ευχαριστούμε το saveandwin.gr , την πρώτη σελίδα στην δημιουργία και προβολή διαγωνισμών για την υποστήριξή του.

Λίγα Λόγια για τα Δώρα μας!

Τα δώρα μας είναι δύο από τις υπέροχες δημιουργίες, με ημιπολύτιμους λίθους, της συνεργάτιδός μας Έλενας Έρα, από τη σειρά HealingEarthCreations™.

healing-earth-creations-by-elena-era-3

Όπως μας αναφέρει και η ίδια, μέσα από τη σελίδα της, οι ΗμιΠολύτιμοι Λίθοι έχουν τη δική τους ψυχή και σκοπό ύπαρξης. Όταν λοιπόν λάβουν την αγάπη και τον σεβασμό μας γίνονται Πολύτιμοι Σύμμαχοι στο μονοπάτι της ζωής και της ψυχής μας.

Σύντομη Περιγραφή:

“Το Δέντρο της ζωής μού θυμίζει πως είμαι ένα πνευματικό ον σε ένα ανθρώπινο ταξίδι. Οι κρύσταλλοι της Μητέρας Γης φωτίζουν το μονοπάτι μου. Κλείνω τα μάτια μου, παίρνω μια βαθιά ανάσα και αισθάνομαι τις δυνατές ρίζες που μου έδωσε η Μητέρα Γη για την προσωπική μου ανάπτυξη στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό μου σώμα.

Ο κορμός του δέντρου φιλοξενεί τον χάρτη του ταξιδιού της ψυχής μου, το μονοπάτι που βαδίζω ώστε να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να ενωθώ με τον Θεό. Τα κλαδιά και τα φύλλα είναι τα ζωντανά πλάσματα του Σύμπαντος όπου όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Είμαι Ένα με το Όλα Όσα Είναι.” – ‘Ελενα Έρα

Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας