4.983 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Έχετε νιώσει ποτέ κάποια σύνδεση με έναν άλλον άνθρωπο και αναρωτιέστε τι σας τραβάει κοντά του; Μπορεί να είναι απλά μια σύμπτωση ή κάτι παραπάνω;

 

Καθώς η Δύση και η Ανατολή συνεχίζουν να διασυνδέονται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν στη θεωρία της μετενσάρκωσης. Αυτό σημαίνει πως όλοι έχουμε την τάση να πέφτουμε πάνω σε ανθρώπους τους οποίους γνωρίζουμε από παλιότερες ζωές.

Ακολουθούν 3 σημάδια στα οποία συμφωνούν οι ειδικοί επί του θέματος:
1. Άμεση σύνδεση ή άμεση αντίδραση

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι με τους οποίους συνδεόμαστε αμέσως, είτε είναι φίλοι είτε πιθανοί ερωτικοί σύντροφοι. Σύμφωνα με τον Paramahansa Yogananda, μπορείτε να αναγνωρίσετε μια φιλική ή αδελφή ψυχή όταν συνδέεστε άμεσα μαζί της κι έχετε βαθιά κατανόηση ο ένας του άλλου. «Όταν νιώθετε μια βαθιά αρμονία από την καρδιά σας με κάποιον άλλον, ξέρετε πως τον γνωρίζετε από παλιά».

Αντίστοιχα, υπάρχουν άλλοι οι οποίοι σας γεννούν συναισθήματα εχθρότητας. Δεν είστε σίγουροι γιατί τους αντιπαθείτε αλλά η αντίδρασή σας είναι τόσο αρνητική που σας εκπλήσσει. Οι ειδικοί στις προηγούμενες ζωές συμφωνούν πως αυτά τα άτομα σας έχουν κάνει κακό σε μια προηγούμενη ζωή.

2. Τηλεπαθητική σύνδεση

Νιώθετε τι θέλουν να πουν ή λαμβάνετε ένα τηλεφώνημα/μήνυμα λίγες στιγμές αφού τους σκεφτείτε. Υπάρχει ένα είδος ανεξήγητης σύνδεσης η οποία δεν μπορεί να διακοπεί.

3. Αναγνώριση από το βλέμμα

Όταν τους κοιτάζετε στα μάτια την πρώτη φορά που τους συναντάτε, σας φαίνονται γνώριμοι και γρήγορα σας έλκουν κοντά τους.

Έχετε παρατηρήσει πως μπορείτε να κοιτάζετε μερικούς ανθρώπους στα μάτια καθώς συνομιλείτε χωρίς να υπάρχει κάποια σύνδεση, ενώ με άλλους η σύνδεση αυτή συμβαίνει σε ελάχιστες στιγμές; Οι ειδικοί στις προηγούμενες ζωές πιστεύουν πως αυτό δεν αποτελεί σύμπτωση. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, προτείνουν να δίνετε μεγάλη προσοχή.

Κάποιοι έχουν βγάλει το συμπέρασμα πως τα μάτια μας παραμένουν ίδια κάθε φορά που γεννιόμαστε. Αυτό μας επιτρέπει να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας στο πέρασμα του χρόνου.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός
Από : http://theearthchild.co.za

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.