6 Χρόνια Όμορφης Ζωής!

0
165

Όταν το 2007 έκανα τη πρώτη μου επίσκεψη σε ένα Ψυχοθεραπευτή για ένα προσωπικό μου πρόβλημα, δεν φανταζόμουν τι αλλαγές και δώρα μου επιφύλασσε το μέλλον.

Το ταξίδι της Αυτογνωσίας με συνεπήρε!

Ξεκίνησα να διαβάζω, να ενημερώνομαι, να κάνω τις ατομικές και ομαδικές συνεδρίες μου και να θέλω να μοιραστώ αυτές τις γνώσεις και τη νέα θεώρηση ζωής με όλους τους γνωστούς, τους φίλους μου και με όποιον άλλο θα μπορούσα.

Έτσι ξεκίνησε η Δροσοσταλίδα το 2009, σαν απογευματινή ενασχόλησή μου, για να γίνει σε πολύ λίγους μήνες αποκλειστική μου έννοια και απασχόληση.

Και τον Νοέμβριο του 2015 να δώσει τη θέση της στην Όμορφη Ζωή, μια ιστοσελίδα πιο σύγχρονη και με θεματολογία που να καλύπτει όλες τις πτυχές της ζωής μας.
Αυτογνωσία, Συμβουλευτική, Διατροφή, Άσκηση Εναλλακτικές Διακοπές, Κοινωνία, Περιβάλλον, Οικολογία.
Στα 6 χρόνια που πέρασαν η Όμορφη Ζωή κατάφερε να ξεχωρίσει για τις ηθικές αξίες της και τον τρόπο παρουσίασης των εισηγητών, των μεθόδων και των εργαλείων Προσωπικής Ανάπτυξης και Ολιστικής Υγείας, καθώς για την ξεκάθαρη και ειλικρινή σχέση με τους αναγνώστες της.

  • Διαφανής από την πρώτη στιγμή, με το Γνωρίστε μας να αναφέρει ποιοι είναι οι μέτοχοι και οι άμεσοι συνεργάτες μας.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή των Συνεργατών-Πελατών μας στο Ευρετήριο Συνεργατών, ώστε να είναι διαφανή και άμεσα προσβάσιμα τα στοιχεία τους από τους αναγνώστες μας.
  • Αρθρογραφία στις ενημερωτικές ενότητες μόνο από τους αντίστοιχους, με πτυχίο, Συνεργάτες μας, ώστε να υπάρχει σωστή πληροφόρηση των αναγνωστών και ευγενής άμιλλα μεταξύ τους.
  • Με ένα περιβάλλον αρθρογραφίας και εκδηλώσεων, καθαρό από εμβόλιμες διαφημίσεις, που αποσπούν την προσοχή του αναγνώστη και δυσκολεύουν το έργο των επαγγελματιών Συνεργατών μας.
  • Με άρθρα που καταγράφουν τα προβλήματα και προτείνουν λύσεις και όχι απλή παράθεση αρνητικών σκέψεων, προς άγρα επισκέψεων και αναγνωσιμότητας.

Ομάδα και Συνεργάτες της Όμορφης Ζωής, ευγνώμων για το υπέροχο ταξίδι!

Αναγνώστες και φίλοι μας, σας ευχαριστώ για την εκτίμηση, την αποδοχή, την ενδυνάμωση με τα μηνύματά σας και την διάδοση της Όμορφης Ζωής στους φίλους και γνωστούς σας!

Σας ευχαριστώ!
Νίκος Αυγερινός
Ιδρυτής της Όμορφης Ζωής

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας