6 όμορφες ιδέες για να εφαρμόσετε στην αυλή σας

0
327

Τι καλύτερο από έναν πρωινό καφέ ή ένα ζεστό τσάι στην ηρεμία της αυλής; Η αυλή είναι για πολλούς το αγαπημένο σημείο του σπιτιού.

 

Παρακάτω θα βρείτε μερικές όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ιδιαίτερο σημείο, τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας!

 

Προσθέστε λουλούδι
Από μια όμορφη, περιποιημένη αυλή δεν μπορούν να λείπουν τα λουλούδια. Η παρουσία μερικών μόνο λουλουδιών θα κάνει αμέσως αισθητή τη διαφορά και θα αποτελέσει μια φρέσκια πινελιά. Αν δεν θέλετε να τα φυτέψετε, μπορείτε να αγοράσετε όμορφες, μεγάλες γλάστρες σε διάφορα χρώματα, να προσθέσετε τα αγαπημένα σας λουλούδια και να τις τοποθετήσετε ομοιόμορφα σε διάφορα σημεία της αυλής.

 

Προσθέστε όμορφα έπιπλα για εξωτερικούς χώρους
Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σαλονιού μας δίνουμε μεγάλη προσοχή, αλλά δεν δίνουμε την ίδια προσοχή στη διακόσμηση της αυλής. Θα έπρεπε όμως! Με όση λεπτομέρεια έχετε διακοσμήσει το εσωτερικό του σπιτιού σας με άλλη τόση θα πρέπει να διακοσμήσετε το εξωτερικό. Επιλέξτε, λοιπόν όμορφα έπιπλα για εξωτερικούς χώρους, προσθέστε διακοσμητικά και μην φοβηθείτε να προσθέσετε και πίνακες και χαλιά εξωτερικού χώρου, αν φυσικά ταιριάζουν στη δική σας περίπτωση. Μπορείτε μάλιστα να ταιριάξετε την εσωτερική διακόσμηση με την εξωτερική για ακόμα μεγαλύτερη αρμονία.

 

Δημιουργήστε ένα μέρος για μπάρμπεκιου
Αν είστε κι εσείς λάτρης του καλού φαγητού και της παρέας, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε στην αυλή σας μια γωνία για μπάρμπεκιου. Θα μπορείτε να καλείτε έτσι τους φίλους και συγγενείς και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ παράλληλα θα αξιοποιείτε στο έπακρο και την αυλή σας.

 

Φροντίστε για τη σωστή σκίαση

Προκειμένου να μπορείτε να απολαμβάνετε την αυλή σας όσο θέλετε χωρίς να σας σταματάει ο ήλιος ή η βροχή, μπορείτε να προσθέσετε επαγγελματικές ομπρέλες σε διάφορα σημεία που θέλετε να προστατεύσετε (για παράδειγμα στο σημείο του μπάρμπεκιου ή στο μέρος που έχετε τοποθετήσει το τραπέζι και τον καναπέ).

Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα με φωτάκια ή κεριά
Κρεμάστε φωτάκια ή προσθέστε μεγάλα διακοσμητικά κηροπήγια δαπέδου με κεράκια για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική, ρομαντική ατμόσφαιρα στην αυλή σας.

 

Μαξιλάρια εξωτερικού χώρου
Επιλέξτε να προσθέσετε μαξιλάρια για εξωτερικούς χώρους σε διάφορα χρώματα και με διάφορα μοτίβα για να χαρίσετε μια πινελιά στυλ και άνεσης. Αν σας αρέσει η ιδέα, μπορείτε να τοποθετήσετε και μερικά μαξιλάρια στο δάπεδο για να δημιουργήσετε μια ακόμα πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας