9 + 1 βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον φετινό χειμώνα

0
2038

Οι μέρες των εορτών πλησιάζουν !
Μέρες ξεκούρασης, αναζωογόνησης, ανασκόπησης …
Και τι καλύτερο δώρο σε κάποιον δικό μας ή στον εαυτό μας από ένα βιβλίο !

Σας προτείνουμε λοιπόν όχι ένα, ούτε δύο αλλά 10 τίτλους βιβλίων που μπορούν να κρατήσουν συντροφιά σε σας και τους αγαπημένους σας !

Σκέψεις και Συναισθήματα

Συγγραφέας: Ζουρούδη Έυη
Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζουρούδη
Σελίδες: 80
Τιμή: 12,80€
Εξώφυλλο: Μαλακό
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
ISBN: 978-618-85171-0-3

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ


Ακολούθησε την εσωτερική σου γνώση και βρες τη δύναμή σου!

Μια συλλογή κειμένων όπου η Εύη Ζουρούδη συνδέεται με την EvangElia, την εσωτερική πηγαία γνώση της, και με διαισθητική γραφή αποτυπώνει όλα όσα κάθε στιγμή μπορούν να δώσουν, να εξηγήσουν, να ερμηνεύσουν, να δημιουργήσουν, να γεννήσουν Σκέψεις και Συναισθήματα, που μας οδηγούν στην Αλήθεια μας και την Εσωτερική μας Δύναμη.

«Αυτό το βιβλίο είναι ένα υπέροχο ταξίδι, φωτεινό, εμπνευσμένο… στις εποχές της ψυχής μας. Βοηθά κάθε έναν από εμάς όπως εκείνος το έχει ανάγκη κι ανοίγει τους ορίζοντες μας στην Ελπίδα…» – Σοφία Αλμυράντη

 

Η Αρχιτεκτονική της Προσωπικής Ελευθερίας

Συγγραφέας: Πέγκυ Μουζάκη
Εκδόσεις: iWrite
Σελίδες: 96
Τιμή: 9,00€
Βάρος: 0,5 kg
Διαστάσεις: 12 x 17 cm
Έτος έκδοσης: 2021
ISBN: 9978-960-627-286-8

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Ο κάθε ένας από εμάς που έρχεται ως επισκέπτης σε αυτή τη ζωή, φέρει τη δική του μοναδική ταυτότητα, το δικό του μοναδικό DNA και διανύει τη δική του μοναδική διαδρομή προς την αυτοπραγμάτωση και την ελευθερία.

Η διαδρομή αυτή είναι «κομμένη και ραμμένη» µε κομμάτια σε διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα, χρωματισμένη ή ασπρόμαυρη, διακοσμημένη µε κάκτους ή γιασεμιά και που όλα αυτά συνθέτουν τη μοναδικότητά της. Αν διανύοντας αυτή την πορεία βιώνει τη χαρά, την ευτυχία, τη γαλήνη και την ευδαιμονία, τότε ζει μια «γεμάτη» ζωή.
Γιατί, η Ελευθερία είναι επιλογή!

 

Ένα Τίποτα μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα

Συγγραφέας: Clear James
Τίτλος: Ένα Τίποτα μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα
Εκδόσεις: Ιβίσκος
Σχήμα:14 Χ 21
Τιμή: 15,75 €
Σελίδες: 424
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
ISBN: 978-6185093-94-5

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

To διεθνές bestseller Atomic Habits που βρέθηκε αμέσως στην κορυφή και παραμένει εκεί
―έχοντας ξεπεράσει το 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως― τώρα στα Ελληνικά! Μικρά βήματα – Μεγάλες Αλλαγές

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι μας, το βιβλίο αυτό μας αποκαλύπτει σίγουρες μεθόδους που θα μας απογειώσουν! Παραθέτοντας έγκυρα πορίσματα της βιολογίας, της ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης, ο James Clear, ένας από τους διεθνώς κορυφαίους ειδικούς, μας μαθαίνει με ακρίβεια τις κατάλληλες στρατηγικές για να αποκτήσουμε καλές συνήθειες, να ξεφορτωθούμε τις κακές και να κυριαρχούμε στη συμπεριφορά μας, ώστε να οδηγηθούμε σε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

 

Το ανθρώπινο σώμα

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ι. Τηλικίδης
Εκδόσεις: Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης παραδοσιακής ιατρικής
Σελίδες: 151
Τιμή: 12,00€
Εξώφυλλο: Μαλακό
Διαστάσεις: 17 x 23 εκ.
Έτος έκδοσης: 2021
ISBN: 978-618-83099-8-2

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Σε αυτό το βιβλίο κάνουμε μια αναφορά σε μια εντελώς διαφορετική οπτική θέασης του ανθρωπίνου σώματος. Βασίζεται στον συγκερασμό της Αρχαίας Ελληνικής και της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής σκέψης και βοηθά τον αναγνώστη να έρθει σε πραγματική και βαθιά επαφή με το σώμα του.
Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα θείο Δώρο. Περιέχει μέσα του την Πανάρχαια σοφία της έμβιας ύλης και εκφράζει ό,τι ομορφότερο έχει δημιουργήσει η ζωή πάνω στον πλανήτη.

 

Το Παράδοξο Μονοπάτι προς το Νόημα της Ζωής

Συγγραφέας: Φλαμούρης Δημήτρης
Τίτλος: Το Παράδοξο Μονοπάτι προς το Νόημα της Ζωής
Εκδόσεις:
Ιβίσκος
Σχήμα:
14 Χ 21
Τιμή:
16,65 €
Σελίδες:
464
Γλώσσα βιβλίου:
Ελληνικά
ISBN:
978-618-5505-23-3

Μάθε πώς πραγματικά να ζήσεις με νόημα τη ζωή σου, στην πράξη!

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Γιατί δεν απολαμβάνεις τη ζωή όσο θα ήθελες;
Ίσως η απάντηση να μην είναι αυτή που νομίζεις. Δεν φταις εσύ. Ίσως όμως ευθύνονται όσα ακούς πως πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις τη ζωή. Ο ήρωας της ιστορίας έχει την τύχη να συναντήσει μια μαγική οδηγό που του δείχνει ένα εναλλακτικό μονοπάτι.

Σε αυτό το πρωτοπόρο και αντισυμβατικό βιβλίο, ο Δημήτρης Φλαμούρης PhD καταρρίπτει πολλούς από τους μύθους του χώρου της αυτοβελτίωσης. Συνδυάζοντας τις τελευταίες έρευνες της νευροεπιστήμης, της νέας επιστήμης του άγχους και της επιστήμης της κινητοποίησης, με την Ψυχολογία, την Υπαρξιακή Φιλοσοφία αλλά και την Αρχαία Σοφία προτείνει έναν διαφορετικό, πιο ανθρώπινο δρόμο.

 

Ευλογίες και Ευγνωμοσύνη

Δημιουργός: Φιλίτσα Κόρμπα
Τίτλος: Ευλογίες και Ευγνωμοσύνη
Εκδόσεις: Baraka
Σελίδες: 252
Τιμή: 20,00 €
Εξώφυλλο: Μαλακό
σπιράλ ασημί μεταλλικό δέσιμο
Έτος έκδοσης: 2021

Μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο εδώ    
Πληροφορίες: [email protected]

Αυτό το ημερολόγιο έρχεται να μας βοηθήσει να εκπαιδεύσουμε τον νου μας να εστιάζεται στην χαρά καθημερινά και να καλλιεργήσουμε συστηματικά την ικανότητα να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Είναι μια νέα έκδοση, ένα ξεχωριστό δώρο για τις γιορτές, ένα ημερολόγιο με πρακτικές από το πεδίο της Θετικής Ψυχολογίας που εσείς συμπληρώνετε με τις καταγραφές σας.

Το ημερολόγιο δεν περιέχει απλά μερικές καλές πρακτικές. Μας δίνει ένας νέο προσανατολισμό, μια επιλογή ενός τρόπου ζωής, που πολλαπλασιάζει τις ευλογίες μας, καθώς λειτουργεί όπως ένας φακός εστίασης, γιατί όπου επικεντρώσουμε την προσοχή μας, αυτό διευρύνεται. Είναι ένα κατάλληλο δώρο για να ξεκινήσετε την νέα χρονιά!

Μαζί με το ημερολόγιο θα λάβετε ένα δωράκι για να ενεργοποιείτε το νερό σας με το κάντζι της ευγνωμοσύνης.

 

Η εμφάνιση του Βελονισμού στην Ευρώπη 1683 – 1850

Συγγραφέας: Αργύριος Κ. Περιφεράκης
Εκδόσεις: Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης παραδοσιακής ιατρικής
Σελίδες: 450
Τιμή: 15,00 €
Διαστάσεις: 15 x 22 cm
Έτος έκδοσης: 2021
ISBN: 978-618-83099-7-5

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Το μακρινό 1683, ο Wilhelm ten Rhijne θα γινόταν ο πρώτος Ευρωπαίος που θα εισήγαγε την έννοια του βελονισμού στην Ευρώπη μέσα από την πραγματεία του «De Acupunctura». Λίγο αργότερα, πυροδότησε σε συνδυασμό με τον Engelbert Kaempfer μία ενθουσιώδη έρευνα και συζήτηση, μεταξύ επιφανών ανθρώπων της εποχής, για τις δυνατότητες της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και το πώς εκείνη μπορούσε να συγκριθεί ή και να συσχετισθεί με την Δυτική Ιατρική της εποχής.

 

Εσωτερική Φωνή

Συγγραφέας: Ζουρούδη Έυη
Τίτλος: Εσωτερική φωνή
Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζουρούδη
Σελίδες: 80
Τιμή: 12,80€
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
ISBN: 9786188517127

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Συνδέσου με τη δύναμή σου!
Μια συλλογή κειμένων όπου η Εύη Ζουρούδη με διαισθητική γραφή αποτυπώνει την εσωτερική της φωνή.
Μέσα από τα κείμενά της, μας οδηγεί να αναγνωρίσουμε και να εμπιστευτούμε τη δική μας εσωτερική φωνή ώστε να ανακαλύψουμε και να συνδεθούμε με την πηγαία αληθινή μας δύναμη.

«Μέσα από τη διδασκαλία της Εύης και τα κείμενά της, ξανασυστήνεσαι με τη ζωή, με τους γύρω σου, με τον ίδιο σου τον εαυτό- τον αληθινό σου εαυτό. Είμαι ευγνώμων για την καθοδήγησή της». – Ελένη Μπουλμάνου

 

Οι ηγέτες τρώνε τελευταίοι

Συγγραφέας: Simon Sinek
Τίτλος: Οι ηγέτες τρώνε τελευταίοι
Μετάφραση: Σοφία Σκουλικάρη
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Σελίδες: 440
Τιμή: 15,93 €
Εξώφυλλο: Μαλακό
Διαστάσεις: 14 x 20,5 cm
Έτος έκδοσης: 2021
ISBN: 978-960-645-215-4

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Η συναρπαστική έρευνα και οι αληθινές ιστορίες που υπάρχουν σ’ αυτό το βιβλίο αποδεικνύουν ότι οι ηγέτες που πρόθυμα τρώνε τελευταίοι επιβραβεύονται με αφοσιωμένους, γεμάτους αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικούς συναδέλφους. Είναι απίστευτο το πόσο καλά λειτουργεί αυτό.

Ο Σάιμον Σίνεκ ηγείται ενός κινήματος που έχει έναν πολύ απλό στόχο: να ωθήσει τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που τους εμπνέει. Από μέλη του Κογκρέσου μέχρι ξένους πρεσβευτές, από μικρές επιχειρήσεις μέχρι κολοσσούς σαν τη Microsoft και τη WalMart, από το Χόλιγουντ μέχρι τη NASA και το Πεντάγωνο, όλοι όσοι θέλουν να εμπνέουν τους άλλους επιδιώκουν πλέον να μάθουν για το ΓΙΑΤΙ.

 

Άκουσε

Συγγραφέας: Dale Carnegie & Associates
Μετάφραση: Χριστόδουλος Λιθαρής
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Σελίδες: 248
Τιμή: 14,94 €
Εξώφυλλο: Μαλακό
Διαστάσεις: 14 x 20,5 cm
Έτος έκδοσης: 2021
ISBN: 978-960-645-227-7

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Μήπως η επικοινωνία σας με κάποιον στη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή είναι απογοητευτική; Αναρωτιέστε για ποιον λόγο κάνετε τις ίδιες συζητήσεις ξανά και ξανά; Αν ναι, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να γκρεμίσετε τα εμπόδια ώστε να δημιουργήσετε τις βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις που επιθυμείτε.
Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας διερευνά σε βάθος την τέχνη της ακρόασης. Ποιοι παράγοντες συντελούν στην αποτελεσματική ακρόαση; Πώς μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε τι πραγματικά σας λέει κάποιος; Τι γίνεται αν ο συνομιλητής σας ταραχτεί πάνω στη συζήτηση; Τι γίνεται αν ταραχτείτε εσείς πάνω στη συζήτηση; Πώς μπορείτε να ακούτε με τέτοιον τρόπο ώστε ο άλλος να νιώσει στ’ αλήθεια ότι τον ακούσατε;

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας