Μ

ε αφορμή την πρόσκλησή μου σε ένα Workshop για να μιλήσω για την τεχνική  Access Consciousness® , παρουσίασα κάποια εύκολα κι έξυπνα εργαλεία της που μπορούν να φέρουν τις αλλαγές που επιθυμείς στη ζωή σου!

Ο σκοπός της Access Consciousness®

Ο σκοπός της Access Consciousness® καθώς και κάθε εργαλείου που χρησιμοποιεί είναι να ζούμε την ημέρα μας μέσα από τη συνειδητότητά μας. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της ίδιας της τεχνικής, η πρόσβαση στη συνειδητότητά μας προσφέρει μία οπτική για να ζούμε την ημέρα μας χωρίς να κρίνουμε τα γεγονότα και όλα όσα προκύπτουν και βιώνουμε. Έχοντας διαρκώς πρόσβαση στη συνειδητότητα, κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας είναι μία ευκαιρία να ανοιχτούμε στις απεριόριστες πιθανότητες που επιφυλάσσει το Σύμπαν για εμάς.

Αφαιρώντας την κρίση μας για το οτιδήποτε, λέγοντας ότι είναι καλό ή κακό, ωραίο ή άσχημο, δημιουργούμε νέες πιθανότητες για να επιλέξουμε. Ταυτόχρονα, επαναφέρουμε την πηγαία περιέργεια που είχαμε ως μικρά παιδιά για το τι άλλο είναι πιθανό. Οι νέες πιθανότητες και οι επιλογές που θα κάνουμε δομούν με τη σειρά τους τη ζωή που επιλέγουμε ΕΜΕΙΣ (για ΕΜΑΣ) να ζήσουμε.

Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει; ® 

Στην παρουσίαση που ακολουθεί, κράτησα τα εργαλεία της τεχνικής Access Consciousness® στα οποία αναφέρθηκα και αποτελούν μία καλή αρχή για να τη γνωρίσετε κι εσείς!

Σας προτείνω να παίξετε μαζί τους και αν δείτε να κινείται κάτι στη ζωή σας διαφορετικά, πάντα προς την κατεύθυνση που θέλετε εσείς να της δώσετε, θα χαρώ να γίνουν η νέα σας συνήθεια.

Απολαύστε τα!

Σημείωση: Τα εργαλεία αυτά ανηκουν στην τεχνική Access Consciousness®, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το επίσημο website της. Μπορείτε να τα γνωρίσετε αναλυτικά και να φέρετε ακόμη μεγαλύτερες και άμεσες αλλαγές στη ζωή σας στα επερχόμενα σεμινάρια της τεχνικής στο Somanous by Anastasia.

  • Access Bars®. Πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στη Θεσσαλονίκη, από τις Φωτεινή Βαβίτσα και Αναστασία Κουτσουρά
    Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
  • Access Energetic Facelift™ – Εκμάθηση της μεθόδου με Πιστοποίηση. Πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στη Θεσσαλονίκη, από τις Φωτεινή Βαβίτσα και Αναστασία Κουτσουρά.
    Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πηγή: foteini.me

Πηγή εικόνας: Unsplash

 

Newsletter εγγραφή

 

Φωτεινή Βαβίτσα

Είμαι Οικονομολόγος και από το 2012 ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας.
Σε κάποιο σημείο όλων των εμπειριών μου ήρθε και το δικό μου προσωπικό ερέθισμα, ώστε να αρχίσω να ασχολούμαι με τη δική μου Αυτοπαρατήρηση και την Αυτοβελτίωσή μου.
Σημαντικό κομμάτι στην πορεία μου αποτέλεσε η εκπαίδευσή μου ως ThetaHealing® Practitioner στο Somanous by Anastasia, το 2016. Η τελευταία μου εξέλιξη είναι η πιστοποίησή μου ως Access Consciousness® Bars Facilitator, Access Consciousness® Facelift Practitioner, και η διοργάνωση σεμιναρίων Access Consciousness® Bars στον χώρο του Somanous.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Φωτεινής Βαβίτσα
Φωτεινή Βαβίτσα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.