Αφομοίωση και Επαναπροσδιορισμός του Νέου μας Εαυτού

0
326

Της Βικτώριας Καρυπίδου

Οπως μας αναφέρει και ο Κρύων στο 13ο και τελευταίο του βιβλίο, ο επαναπροσδιορισμός της ανθρωπότητας μιλάει απευθείας στους εργάτες του φωτός. Ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για την μεταμόρφωση θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Ακόμα και ό,τι έχουμε μετασχηματίσει, ό,τι έχουμε υπερβεί, ακόμα και αυτά θα έρθουν να μας χτυπήσουν την πόρτα. Θα χρειαστεί να τα δούμε για άλλη μια φορά με μια καινούργια εσωτερική οπτική, την οποία ούτε πιστεύαμε ότι υπάρχει.

Όλα αυτά αναφέρονται πάντα στον μάστερ δημιουργό, ο οποίος είναι συνειδητός στην πορεία του. Είναι συνειδητός στο να ανέβει πάνω σ’ αυτό το κύμα της νέας ενέργειας, η οποία πραγματικά αγάπες μου αλλάζει κάθε στιγμή όσο εσείς αφομοιώνετε κάτι καινούργιο, όσο εσείς απελευθερώνετε κάτι άλλο.

Η ενέργεια την οποία ελκύετε εσείς από την σφαίρα συνειδητότητας που έρχεται κοντά σας έχει τόση διαφορετικότητα κάθε φορά. Και εκεί που πιστεύατε ας πούμε ότι χρειάζεστε κάποιο χρονικό περιθώριο για να μπορείτε να αφομοιώσετε, να δουλέψετε κάποιο βιβλίο και μετά να το χρησιμοποιήσετε, βλέπετε τα πάντα στην πράξη.

Η πράξη δεν είναι πια μόνο αυτό που λέμε. Και ξέρετε κάτι; Αυτό δεν γίνεται μόνο σε σας, παράλληλα συμβαίνει και σε άλλους ανθρώπους και όταν ενώνεστε, όταν συναντιέστε όλοι μαζί, μπορεί να λέτε «μα και εγώ ακριβώς αυτή την στιγμή βιώνω αυτή την κατάσταση».

Πιστέψτε με, είμαστε οι φάροι φωτός και ευτυχώς είμαστε σε όλο τον πλανήτη. Εάν κοιτάξετε την εικόνα από ψηλά, θα δείτε πως εκεί που οι φάροι στέλνουν την ασπίδα φωτός τους προς τα πάνω υπάρχει ένα σημείο όπου δημιουργείται μια ένωση μεταξύ τους. Είναι σαν να βλέπετε τον πλανήτη μας από ψηλά και παρατηρείτε τους φάρους σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη που εκπέμπουν το φως τους και σ’ ένα σημείο όλοι ενώνονται.

Ο Κρύων αναφέρει πολύ αναλυτικά στο βιβλίο του πως ένας είναι ο φόβος του εργάτη του φωτός, ένας είναι ο φόβος μας. Και ο φόβος μας είναι το σκοτάδι, αλλά το σκοτάδι που πηγάζει από τις πτυχές του εαυτού μας, τις οποίες όταν δεν τις έχουμε αποδεχθεί, εξακολουθούμε να τις φοβόμαστε.

Αυτός είναι και ο λόγος που η δέσμευσή μας είναι τόσο σημαντική σε αυτό το ταξίδι της Ενθύμησης. Είναι κύριας σημασίας να κάνουμε τη συνειδητή επιλογή και να δουλεύουμε με τις σφαίρες συνειδητότητας. Μόνο έτσι ανακαλύπτουμε όλα αυτά που βρίσκονται καταχωνιασμένα μέσα στα ντουλάπια της ύπαρξής μας.

Αυτά που ανακαλύπτουμε, αρχικά μας τρομάζουν. Η πρώτη μας σκέψη είναι: “Δε γίνεται αυτό να είναι μέρος του εαυτού μου!” Και όμως γίνεται, είμαστε και αυτό. Και είναι υπέροχο να μπορούμε να το αναγνωρίζουμε.

Το θέμα είναι πάντα τι κάνουμε αφού τα αναγνωρίσουμε. Εκεί, η μαγεία έρχεται πάντα μέσα από την αφομοίωση όλων αυτών που ανακαλύπτουμε.

Η αφομοίωση έχει την εξής ομορφιά. Βρίσκεται εκεί που κάθεστε προς τα πίσω και λέτε “Τώρα Επιτρέπω! Μετά από όλα αυτά που έχω κάνει, που έχω δουλέψει, επιτρέπω να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα, για να απολαύσω την ανάληψή μου, να απολαύσω αυτό που ήδη έχω κάνει.”

Επιτρέψτε στον Εαυτό σας να αναδυθεί στο πεδίο σας με φυσικό τρόπο, χωρίς να ζορίζετε τα πράγματα.

Όταν βιώνετε κάτι τέτοιο σας προτρέπω να επιτρέψετε να λειτουργήσουν για εσάς και οι 11 ημέρες θαυμάτων.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε σε αυτές τις περιόδους που αναδύεται ο νέος μας Εαυτός, μέσα από την αφομοίωση, αρκεί να θυμάτε πάντα κάτι πολύ σημαντικό. Όλα είναι κατάλληλα κι έρχονται σε εμάς για να τα ανακαλύψουμε, να τα αγκαλιάσουμε και να τα αποδεχθούμε. Στη συνέχεια γίνονται ξεκάθαρες οι επιλογές που έχουμε να κάνουμε. Επιλογές που αντιπροσωπεύουν και μας οδηγούν σε αυτό που αληθινά είμαστε και στη ζωή που επιθυμούμε να βιώσουμε.

Πηγή: www.anagenis.com

Βικτώρια Καρυπίδου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας