Της Λίλιαν Σίμου

Σχέσεις… είναι απαραίτητες στη ζωή μας, καθώς συμπληρώνουν το «είναι» μας, αλλάζουν την καθημερινότητά μας, εμπλουτίζουν τη ζωή μας.

Σχέσεις φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές, συνεργασίας, σχέσεις κοινωνικές.

Η δυσκολία ή η ευκολία να ενταχθούμε στο πλαίσιο σχέσεων, είναι μέρος της προσωπικότητας και περιγράφεται με τα κλειδιά της αστρολογικής γνώσης.

Θα αναφερθούμε από τη στήλη αυτή, σε λεπτομέρειες που αφορούν τις σχέσεις και θα δώσουμε παραδείγματα, στα πλαίσια της σύντομης αρθρογραφίας. Σίγουρα το συναίσθημα είναι ένας τομέας ευρύς και δύσκολα περιγράφεται πλήρως.

Στην αστρολογική κωδική γλώσσα, η αγάπη ως εκδήλωση, συνδέεται με την Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη αφορά την προσωπική μας έκφραση. Και για να είμαστε ακριβείς, περιγράφει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε τη ζωή.

Μέσω της θέσης της Αφροδίτης στον ατομικό μας χάρτη, διακρίνεται ο τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων, ο τρόπος που βιώνουμε την χαρά της συνύπαρξης, της συμπόρευσης.

Είναι το άγγιγμα της χαράς, της λύπης, της ομορφιάς, της αισθητικής.

Με την Αφροδίτη μας θα δείξουμε την συμπάθεια ή την αντιπάθεια, την ευχαρίστηση ή την θλίψη, αλλά πάντα θα εμπεριέχει το αποτύπωμα των συγκινήσεων προς το περιβάλλον.

Είναι τέλος, η εναρμόνιση με το άμεσο περιβάλλον, ή η επιθυμία να προσεγγίσουμε τις χαρές της ζωής και να μοιραστούμε στιγμές!

Μοιάζει με το μεθυστικό ποτό που απολαμβάνουμε συντροφιά με τους ανθρώπους που αγγίζουν την καρδιά μας.

Η Αφροδίτη έχει τρία επίπεδα έκφρασης:

Μας οδηγεί κατ’ αρχήν στην αποδοχή του ωραίου γύρω μας και στην προσγειωμένη αντίληψη της χαράς.

Στην συνέχεια, μας παρακινεί να μοιραστούμε τα δώρα ψυχής και γνώσης, με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και να ενταχθούμε στην κοινότητα. Να γίνουμε ενεργό μέλος της κοινωνίας.

Τέλος, όσο αναζητάμε να την κατανοήσουμε, φθάνουμε να αντιληφθούμε την θεία καταγωγή της, καθώς η Αγάπη εκπορεύεται από την Θεία Πηγή, ακόμη κι αν η καθημερινότητα φαντάζει σκληρή, βαριά, άχρωμη.

Είναι κινητήριος δύναμη για να κατακτήσουμε και να κατακτηθούμε, να δώσουμε χρώμα στο όραμα της Δημιουργίας.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας