Αλάδανο

Ο Άρης Σαρρηγιάννης βγάζει λάδι και ελιές, μέλι, κερήθρα, πρόπολη και γύρη, διδάσκει και μυεί νέους ανθρώπους στα μυστικά των μελισσών.

Αγρότης από επιλογή, το 2000 αφήνει τον Πειραιά και την επικερδή του επιχείρηση εκεί, και αναζητά την ουσία της ζωής στο Τρίκερι του Πηλίου, στην έκθλιψη της ελιάς και στην τροφή των μελισσών. Το λάδι και το μέλι γίνονται γι’ αυτόν αντικείμενο μάθησης, έρευνας και γνώσης και με τα χρόνια εγκαθίστανται στη ζωή του με πάθος και παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του, ο τομέας για τον οποίο έχει να μάθει και να κάνει πολλά.

Mέλι

Μέλι σπάνιας υψηλής ποιότητας, αυθεντικό.

Μέλι που δεν έχει ζεσταθεί, «ψηθεί» ή «καεί», που δεν έχει υποστεί πρόσμιξη με άλλα μέλια, που δεν έχει αλλοιωθεί με αιθέρια έλαια (essence) και έξωθεν υλικά. Ο Άρης και ο Κωνσταντίνος σέβονται τον κόπο των μελισσών τους.

Απτή απόδειξη, το μοναδικής ποιότητας, γεύσης και θρεπτικής αξίας μέλι τους.

Βιολογικό Ελαιόλαδο

Το βιολογικό ελαιόλαδο «αλάδανο», προσεγμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια, φροντισμένο στην ουσία αλλά και στην εικόνα του, ευφραίνει τις αισθήσεις. Τη γεύση, την όσφρηση, την όραση, την αφή.

aladano agno ladi ke meli apo to pilio1

Υπερτροφές

Οι «υπερτροφές» αποκαλούνται «θαύματα της φύσης» καθώς υπόσχονται περισσότερη φυσική ενέργεια, μεγαλύτερη ζωτικότητα, ευεξία, αύξηση της ερωτικής διάθεσης, διατήρηση της νεανικότητας και βελτίωση της υγείας κ.ά. Η συστηματική τους κατανάλωση αυξάνει τη ζωτική ενέργεια, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το σώμα, το βοηθάει να λειτουργεί καλύτερα, να διατηρείται υγιές και να έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις ασθένειες. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα οι ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία είναι ευθέως συγκρίσιμες με εκείνες πολλών φαρμάκων, χωρίς όμως τις παρενέργειές τους, αφού πρόκειται για εντελώς φυσικές τροφές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τρίκερι – Ν. Πήλιο – ΤΚ 37009
Τηλ/Fax24230.91371 Καζανόβα 30α, 185 39, Πειραιάς Τηλ210.45.10.911 Κινητό: 693.77.77.128
website: aladano.gr
Είμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα που παράγουμε και βέβαιοι για τη βιολογική διαδικασία παραγωγής
=
Όμορφη Ζωή, Παρουσιάσεις
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Όμορφη Ζωή, Παρουσιάσεις (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας