Αλλάξτε «εκ των έσω» με μαθήματα yoga

0
210

Advertorial

Η Yoga έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας, σχολές «ξεφυτρώνουν» συνεχώς στο κέντρο και στα προάστια, ενώ κάθε χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Μερικοί είναι διστακτικοί και μπερδεμένοι για το τι θα αντικρίσουν στα πρώτα μαθήματα yoga, άλλοι είναι σίγουροι ότι ταιριάζουν με αυτήν την φιλοσοφία, πριν ξεδιπλώσουν για πρώτη φορά το στρωματάκι τους.

Τι ΔΕΝ είναι yoga

Ξεκινώντας την ανακάλυψη αυτής της παράδοσης, 5.000 περίπου χρόνων, πρέπει να γνωρίζετε ότι η yoga:

  • δεν ταυτίζεται με θρησκευτικές δοξασίες ή ξένες θεότητες
  • δεν είναι ιατρική αγωγή
  • δεν είναι μία μόνο γυμναστική ευλυγισίας, καθώς αυτή είναι μόνο μία από τις πάρα πολλές πτυχές της

Είναι…

Η Yoga είναι μία πρακτική που νουθετεί, προσφέρει, πειθαρχεί, αγκαλιάζει, γοητεύει, δημιουργεί, ενώνει, ελευθερώνει, κλονίζει, σέβεται, περιφρουρεί, συνδυάζει νου, πνεύμα και σώμα. Δίνει σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από την ηλικία του, τις δυνατότητες του σώματός του και το κοινωνικό του υπόβαθρο, την ευκαιρία να βελτιώνει συνεχώς αυτό που έχει, να αναγνωρίζει τα δώρα του εαυτού του, αφού σαν πρώτο βήμα αποδεχθεί τον εαυτό του όπως είναι.

Πώς θα ανακαλύψτε μόνοι σας τα οφέλη αυτής πρακτικής;

Δώστε με ειλικρίνεια μία ευκαιρία στην πρακτική σας με αρκετά μαθήματα ή σεμινάρια yoga που θα σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα αν τελικά η yoga είναι για εσάς, σας ταιριάζει, σας κάνει να νιώθετε άνετα και σας θεραπεύει νοητικά.

Ευτυχώς στον δυτικό κόσμο, υπάρχουν και εξελίσσονται πολλά είδη πρακτικής yoga που το καθένα εστιάζει και επιδρά διαφορετικά από το άλλο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες.

Γνωρίστε μία από τις πολλές αίθουσες yoga της Αθήνας!

yoga-advertorial_1

Στο Athens Yoga θα βρείτε μαθήματα και σεμινάρια που πραγματοποιούνται καθημερινά, πρωινές, μεσημεριανές και βραδινές ώρες. Hatha, Vinyasa/flow, Anusara, Kundalini, Γιόγκα για εγκύους, Γονιός και Παιδί, Partner Yoga, Kids Yoga, Restorative, Χαλάρωση, Διαλογισμός καθώς και ειδικά πακέτα. Στην σάλα μυρίζει πάντα τσάι, ενώ στην αίθουσα θα ακούσετε χαλαρωτικές μελωδίες πριν το μάθημα για την προσωπική σας χαλάρωση και ενδοσκόπηση. Σε αυτό συμβάλλει σημαντικά το άνετο αντιβακτηριδιακό δάπεδο που καλύπτει όλη την αίθουσα, προσφέροντας ασφάλεια και υγιεινή.

Όλα τα άλλα ανακαλύψτε τα μόνοι σας, ξεκινώντας Yoga !

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας