Το πρώτο ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός ο «κάποιος» που έχει ακουμπήσει τα ορυκτά σας. Αν είναι ένας αγαπημένος φίλος, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να προκαλέσει ανησυχία, εφόσον μοιράζεστε μαζί του τη ζωή σας.

 

Αν πάλι κάποιος ακουμπήσει τα ορυκτά σας από θαυμασμό, πράγμα συχνό, καθώς εκπέμπουν σε συχνότητες που οι άνθρωποι, έστω και ασυνείδητα, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, θέλουν να βρεθούν μέσα σε αυτές, είναι και αυτό εντάξει.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που θεραπευόμενοί μου έχουν μοιραστεί μαζί μου την περίπτωση όπου ένας κρύσταλλος έσπασε μετά από το άγγιγμα από ένα άτομο. Αυτό, για να συμβεί, το άτομο θα έπρεπε να πέρναγε μία άσχημη φάση ή να είχε πολλά τοξικά συναισθήματα. Επίσης, είναι πιθανόν να μην είχε ενεργοποιηθεί αρκετά καλά. Έτσι, το αυρικό του πεδίο επηρεάστηκε εύκολα από την εισβολή.

Ξέρετε πως η αρνητική σκέψη μπορεί πολλές φορές να λειτουργήσει άμεσα και κοφτερά, όπως ένα μαχαίρι. Πολύ συχνά, ο κρύσταλλός σας θα απορροφήσει αυτή την ενέργεια, ώστε να μην επηρεάσει εσάς.

Άλλος ένας τρόπος επιρροής του κρυστάλλου είναι να κρατηθεί από ένα άλλο άτομο και, συνειδητά ή ασυνείδητα, να περάσει μέσα στο πρόγραμμά του μία αρνητική δήλωση. Αυτό το φαινόμενο δεν είναι αρκετά συνηθισμένο. Αν μάλιστα έχετε κάνει σωστό προγραμματισμό εξ αρχής, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Γι’ αυτό και πάντα επιμένω πως ο πρώτος καθαρισμός και προγραμματισμός είναι κάτι το εξαιρετικά σημαντικό.

τα ορυκτά
Photo on Pixabay

Ο καθαρισμός με αλάτι δεν είναι καλό να επαναλαμβάνεται, καθώς κουράζει τα ορυκτά. Άρα, μόνο στην αρχή της απόκτησής τους είναι απαραίτητος. Ο προγραμματισμός που γίνεται αμέσως μετά υφαίνει ένα ισχυρό δίχτυ τριγύρω του και τον «κλειδώνει» στον προσωπικό σας κραδασμό. Έτσι, είναι σα να υπάρχει μία συχνότητα που δεν διαπερνάται τόσο εύκολα από τους άλλους. Επίσης σημαντικό είναι να μην ξεχνάτε να ανανεώνετε την ενέργεια των ορυκτών σας, έτσι ώστε να μην τα αφήνετε να συσσωρεύουν αρνητικότητα.

Θέλω να θυμάστε ότι είναι ζωντανά πλάσματα: όπως το δικό σας σώμα χρειάζεται καθαριότητα μέσα στην ημέρα, έτσι και το δικό τους χρειάζεται έναν αντίστοιχο καθαρισμό, στο δικό τους χρονικό πλαίσιο.

Άρα, συχνοί καπνισμοί με θυμίαμα από φασκόμηλο και άλλα εξαγνιστικά βότανα, όπως ο ύσσωπος, ο άρκευθος, το δεντρολίβανο, η αποξηραμένη φλούδα του λεμονιού και τόσα άλλα, μπορούν να βοηθήσουν. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα αιθέρια έλαια, ως ένας ακόμη εξυπηρετικός τρόπος, εφόσον μπορείτε να προσθέσετε σε ένα βαποριζατέρ με νερό μερικές σταγόνες από μέντα, πιπέρι, γαρύφαλλο ή τα αντίστοιχα αιθέρια των βοτάνων που ήδη ανέφερα.

Είναι σημαντικό να φροντίζετε τα ορυκτά όπως έναν φίλο, γιατί αυτό ακριβώς είναι. Είναι όμως σημαντικό να μη μένετε στη δεισιδαιμονία. Χαρείτε με τους ανθρώπους που χαίρονται με την ενέργειά τους. Εξάλλου, εσείς τους καταλαβαίνετε. Ίσως έτσι ξεκινήσατε κι εσείς τη σύνδεσή σας με τα ορυκτά: από ένα στιγμιαίο κάλεσμα. Χαρίστε και στους άλλους αυτό το μαγικό κόσμο. Προσφέρετε τους αυτό το γιατρικό στην ψυχή τους. Γνωρίζετε πόσο δουλεύει, το αισθάνεστε κάθε ημέρα.

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία.
Έχει εκπαιδευτεί στην Ανώτερη Επικοινωνία (Channeling), σε τεχνικές με το εκκρεμές, στο θεραπευτικό μασάζ, καθώς και σε διάφορες θεραπευτικές τεχνικές και έχει σπουδάσει Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Έχει μελετήσει το Σαμανισμό από διάφορες κουλτούρες. Είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης.
Έχει εκδόσει τα βιβλία «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», και "Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά".
Εργάζεται ως θεραπεύτρια, είναι συντονίστρια του κύκλου γυναικών Blossoming Goddess και διοργανώνει τα Athens Goddess Festivals, με στόχο την αφύπνιση του Ιερού Θηλυκού.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Shakila Ιωάννας Μπράτη
Shakila Ιωάννα Μπράτη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας