Ανακαλύψαμε για σένα τα ωραιότερα φωτιστικά της αγοράς!

0
12

Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα ανανεώσουν το χώρο σας, πώς θα σας φαινόταν να μιλούσαμε σήμερα για τα φωτιστικά σας;

Μην σας φαίνεται δύσκολο! Τα φωτιστικά είναι οι αφανείς ήρωες της διακόσμησης που θα αναβαθμίσουν κάθε λεπτομέρεια στο στυλ διακόσμησης που έχετε επιλέξει!

Βεβαίως, εκτός από θέματα αισθητικής πρέπει να συζητήσουμε και θέματα λειτουργικότητας του εκάστοτε χώρου, καθώς άλλο φωτισμό απαιτεί ένας χώρος που προορίζεται για στιγμές χαλάρωσης και άλλο φωτισμό ένας χώρος στον οποίο για παράδειγμα εργάζεστε.

Σε λειτουργικούς χώρους, όπως είναι η κουζίνα ή το γραφείο, χρειαζόμαστε συνήθως έντονο φως ενώ σε δωμάτια του σπιτιού όπως το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο, θέλουμε φωτισμό πιο ήπιο και πιο διακριτικό, ώστε να μας ηρεμεί και να μας ξεκουράζει.

Τα φωτιστικά οροφής είναι συνήθως τα πρώτα φωτιστικά που επιλέγουμε για το κάθε δωμάτιο. Υπάρχουν κάποια βασικά tips όπως για παράδειγμα το αν ταιριάζει στο χώρο μια διακριτική πλαφονιέρα ή αν θέλουμε ένα εντυπωσιακό κρεμαστό φωτιστικό, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να είναι μονόφωτο, δίφωτο, τρίφωτο ή και πολυέλαιος.

Μια μεγάλη συλλογή από φωτιστικά βρήκαμε στο Spitishop.gr, με φωτιστικά οροφής σε διαφορετικά στυλ και υλικά, που θα καλύψουν σίγουρα την ανάγκη κάθε δωματίου σας. Μοντέρνα, κλασικά, vintage, industrial, πληθωρικού σχεδιασμού ή minimal από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες που εγγυώνται την ποιότητα και την αισθητική τους!

Ειδική αναφορά να κάνουμε και στα φωτιστικά κουζίνας καθώς παλαιότερα η επιλογή ήταν κάποιο κλασικό μονόφωτο με δυνατό φως για τις καθημερινές εργασίες στον πάγκο. Τα τελευταία χρόνια όμως είναι τάση να βάζουμε πιο ιδιαίτερα φωτιστικά ακόμα και στην κουζίνα.

Μην παραλείψετε να δείτε και την κατηγορία φωτιστικά δαπέδου καθώς είναι μια εξαιρετική λύση για να τονίσετε τον κύριο φωτισμό, να αναδείξετε συγκεκριμένες γωνιές ή να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα τις ώρες που επιθυμείτε. Στο Spitishop θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε μια ευρεία γκάμα τιμών που σίγουρα θα ταιριάξει στον προϋπολογισμό σας.

Διαχρονικά αγαπημένα είναι και τα επιτραπέζια φωτιστικά τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλούς διαφορετικούς χώρους του σπιτιού τόσο για να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας όσο και για χρηστικούς λόγους. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε ένα όμορφο επιτραπέζιο φωτιστικό για τον μπουφέ σας ή μικρά επιτραπέζια φωτιστικά για 1-2 ράφια μιας βιβλιοθήκης σας ή να τα τοποθετήσετε σε έπιπλο εισόδου, ή κάποιο βοηθητικό τραπεζάκι που έχετε στο σαλόνι σας. Στο Spitishop θα βρείτε μικρά, μεγάλα, κλασικά ή μοντέρνα επιτραπέζια φωτιστικά που θα δώσουν γλυκό και διακριτικό φωτισμό σε όποιο σημείο εσείς επιλέξετε!

Τέλος, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν όλο και περισσότερες ωραίες ιδέες και προτάσεις για φωτιστικά εξωτερικού χώρου! Είναι αυτά που θα δώσουν λίγη μαγεία στο μπαλκόνι ή τη βεράντα του σπιτιού σας ή βέβαια και στον κήπο σας! Φυσικά υπάρχουν άπειρες επιλογές και για σταθερά φωτιστικά τοίχου (απλίκες, πλαφονιέρες κ.λπ.) ανάλογα με το χώρο σας και τη διάθεσή σας.

Περιηγηθείτε στις σελίδες του Spitishop και πραγματοποιήστε τις αγορές σας ηλεκτρονικά στο www.spitishop.gr, τηλεφωνικά στο 210 5775004 ή με μια επίσκεψή σας σε κάποιο από τα φυσικά του καταστήματα στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 405, Αγία Παρασκευή και Αρκαδίας 25, Περιστέρι).

Newsletter εγγραφή

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας