Αναζητώντας την “Αδελφή Ψυχή”

0
552

Ψάχνω να βρω το άλλο μου μισό, την “αδερφή ψυχή” μου, εκείνον τον άνθρωπο που θα με ολοκληρώσει…

 

Αυτήν την φράση σίγουρα θα την έχετε ακούσει πολλές φορές και σίγουρα θα έχετε δει κάποιους, να ψάχνουν με πάθος να βρουν την αδελφή ψυχή τους, γιατί πιστεύουν ακράδαντα ότι αν την βρουν θα ολοκληρωθούν και θα ζήσουν μια σχέση εύκολη, μαγική, ισορροπημένη. Πιστεύουν ότι θα έχουν τον τέλειο σύντροφο και ότι θα μπορέσουν μαζί του να βιώσουν την βαθιά ένωση σε όλα τα επίπεδα, να γίνουν ένα.

Όμως τις περισσότερες φορές, αναζητώντας το τέλειο ταίρι, αφήνουν την  ζωή να κυλάει και να τους προσπερνά…

Χρειάζεται να καταλάβουμε ότι οι αδερφές ψυχές μας είναι παντού γύρω μας. Μπορεί να είναι οι σύντροφοί μας, μπορεί κάποιοι φίλοι μας, ακόμη οι γονείς μας ή τα παιδιά μας. Έχουμε σίγουρα ξανασυναντηθεί στο παρελθόν, σε προηγούμενες ζωές μας και έχουμε μοιραστεί διάφορες εμπειρίες μέσα από διαφορετικά επίπεδα σχέσεων. Έρχονται να μας βοηθήσουν να πάρουμε το μάθημα που χρειαζόμαστε σε αυτήν τη ζωή και λειτουργούν σαν καταλύτες, θετικοί ή αρνητικοί. Οπότε μια σχέση μαζί τους μπορεί να είναι είτε υγιής είτε προβληματική αντίστοιχα.

Ειδικά εκείνοι που λειτουργούν σαν αρνητικοί καταλύτες, είναι άνθρωποι – κρύσταλλοι που έρχονται να μας ταρακουνήσουν, να μας βάλουν μέσα στη φωτιά και να μας εξαγνίσουν. Έρχονται για να μας πατήσουν πολλά από τα κουμπιά της αυτοεξέτασης, ώστε να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τους διάφορους προγραμματισμούς μας.

Συνήθως όταν συναντήσουμε έναν άνθρωπο, που συνδεόμαστε μαζί του σε επίπεδο αδελφής ψυχής, νιώθουμε αμέσως μεγάλη οικειότητα αλλά και έντονη έλξη χωρίς να σημαίνει ότι αυτή η έλξη είναι και ερωτική. Απλά λόγω της μεγάλης οικειότητας παρερμηνεύουμε τα σημάδια. Αν όμως εξελιχτούν τα πράγματα με τέτοιο τρόπο και προχωρήσουμε σε συντροφική σχέση μαζί του, τότε είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συνειδητοί και να παρατηρούμε με ποιον τρόπο μας δονεί ενεργειακά ο σύντροφός μας, η αδελφή ψυχή μας και ποιες από τις πληγές μας, φέρνει στην επιφάνεια.

Αναζητώντας την "Αδελφή Ψυχή"

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια σχέση σε επίπεδο αδερφής ψυχής με κάποιον, ακόμα και αν δεν έχουμε από την αρχή μια τέτοια σύνδεση μαζί του αρκεί:

  • Να είμαστε συνειδητοί και ειλικρινείς.
  • Να έχουμε αποδοχή, κατανόηση και να παρέχουμε ελευθερία ο ένας στον άλλον.
  • Να μην περιοριζόμαστε σε μια συμβατική καθημερινότητα και να βάζουμε φτερά στα όνειρά μας
  • Να κοιτάζουμε τη ζωή όχι μόνο μέσα από τα δικά μας μάτια αλλά και μέσα από τα μάτια του συντρόφου μας ούτως ώστε να γίνουμε πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι.
  • Να δίνουμε χρόνο στη σχέση μας και να απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον.
  • Να παίζουμε το παιχνίδι του έρωτα αναζητώντας την ευδαιμονία και όχι την στιγμιαία απόλαυση.
  • Και φυσικά χρειάζεται να εντάξουμε στην σχέση μας τον διαλογισμό επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στις ψυχές μας να αγγιχτούν.
Αυτός είναι ο τρόπος που δημιουργούνται και κτίζονται καθημερινά οι ταντρικές σχέσεις. Δεν έχουν μόνο απόλαυση αλλά συνειδητότητα και μαθήματα αυτοβελτίωσης καθημερινά.

 

namaste
despoina palamari

Δες τις επόμενες εκδηλώσεις και εργαστήρια
της Δέσποινας Παλαμάρη

 

Μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τη Despoina Palamari
=

 

Newsletter εγγραφή

Despoina Palamari

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας