Πολλές λέξεις αποκτούν νόημα όταν κατανοήσουμε την έννοιά τους και την αντανάκλαση που έχουν όταν τις εφαρμόζουμε στην καθημερινότητα μας.

 

ΗΜεταμόρφωση λοιπόν δεν είναι μια θεωρητική προσέγγιση ενός γεγονότος  ή ένα έθιμο στην κουλτούρα μιας χώρας. Η ενέργεια της μεταμορφώσεως υπάρχει παντού στη φύση και στον άνθρωπο, σε υλικό και πνευματικό επίπεδο.

Σαν διαδικασία εξέλιξης είναι η αλλαγή και η μετατροπή από το παλιό στο νέο, της αναγέννησης στο Φως που διαλύει τις σκιές. Αυτή τη μεταμόρφωση στις σκέψεις, στα συναισθήματα, στο σώμα και τις συνήθειές μας την επιδιώκουμε στην κάθε μέρα που ζούμε;

Ή προτιμάμε την εύκολη λύση που κρατάει τη συνείδηση μας κοιμισμένη, συνεχίζοντας να παραπονιόμαστε και να θυμώνουμε με τους άλλους μέσω της κριτικής και του φθόνου;

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο ποιο είναι το αποτέλεσμα; Άλλη μια μέρα χορτάσατε το τέρας του εγωισμού χωρίς να το καταλάβετε, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα πηγαίνετε να κοιμηθείτε ήσυχοι…

Αν θέλεις όμως να βιώσεις τη μεταμόρφωση στη ζωή σου ξεκίνα την αναζήτηση από αυτό που δεν θέλεις να έχεις μέσα σου!

Άραγε πόσο χαρούμενη θα ήταν η καθημερινότητα σας, αν την μεταμορφώνατε εστιάζοντας στα θετικά και στην δημιουργική εξέλιξη σας και όχι στα παράπονα, γιατί τελικά γκρινιάζετε από συνήθεια και αυτό σας έχει γίνει τρόπος ζωής !

Εστιαστείτε στα θετικά συναισθήματα, σκέψεις και πράξεις μέσα από την καρδιά σας. Κάθε μέρα εκδηλώνοντας συναισθήματα χαράς, ευγνωμοσύνης και αγάπης αλλάζει η ενέργεια στο υλικό και ενεργειακό μας σώμα και λειτουργούμε ταυτόχρονα σαν δέκτης και πομπός Φωτός!

Αυτό θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, κάθε στιγμή, η σπίθα της μεταμόρφωσης θα αλλάξει πρώτα εμάς και μετά τον κόσμο…!

 

Newsletter εγγραφή

 

senhar

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας