Η Άνοιξη ήρθε !
Αποτινάξτε τα βάρη του χειμώνα και τις ενοχές του παρελθόντος …

Για τους πρώτους 10 αναγνώστες της Όμορφης Ζωής που θα επικοινωνήσουν μαζί μου …

Ανοιξιάτικη προσφορά -20% στις 3 πρώτες συνεδρίες

Ισχύει για το διάστημα 20/3 – 2/4 2017

 

Τι προσφέρει μία συνεδρία ThetaHealing

Ο θεραπευόμενος και ο σύμβουλος- θεραπευτής συνδημιουργούν με το Θεό.

Ο σύμβουλος-θεραπευτής, σε συνεργασία με το θεραπευόμενο, ψάχνει και εντοπίζει στο υποσυνείδητό του την αρνητική πεποίθηση ή πρόγραμμα που ευθύνεται για το θέμα του. Στη συνέχεια με τις τεχνικές της Μεθόδου Θήτα και μέσα από τη σύνδεσή του με την Υπέρτατη Συνείδηση τα αντικαθιστά με τα συναισθήματα, τα προγράμματα και τις πεποιθήσεις που είναι κατάλληλα για την κάθε περίπτωση και πάντα για το ύψιστο καλό του θεραπευόμενου. Τα νέα αυτά δεδομένα εγγράφονται μόνιμα και οριστικά στο νου μας. Στην πραγματικότητα γίνεται επαναπρογραμματισμός του νου.

Έτσι, είναι πλέον εφικτό για το άτομο να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τρόπο σκέψης, αντίληψης και δράσης  στην καθημερινότητά του χωρίς να επηρρεάζεται από λανθασμένα πρότυπα και προγραμματισμούς που δεν τον εξυπηρετούν. Έλκει αντίστοιχες θετικές καταστάσεις και πρόσωπα στη ζωή του. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί σταδιακά τη νέα πραγματικότητά του.

 

Τι προσφέρει μία συνεδρία Reiki

Το Ρέικι είναι καθαρή συμπαντική ενέργεια.

Το σώμα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να είναι άφθαρτο και να αυτοθεραπεύεται. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται την κατάλληλη ποσότητα ενέργειας. Ο θεραπευτής Ρέικι ως κανάλι φέρνει αυτήν την ενέργεια στα χέρια του και τη διοχετεύει σε όλο το σώμα του ατόμου. Καθαρίζουν και ανοίγουν τα ενεργειακά κέντρα του ατόμου. Έτσι η ενέργεια ρέει και διαχέεται ανεμπόδιστα και ομαλά τόσο στο υλικό σώμα όσο και σε όλα τα ενεργειακά σώματα του ατόμου.

Τα οφέλη είναι πολλαπλά:  ενίσχυση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, διαχείρηση δύναμης και δεξιοτήτων. Θέματα ψυχονοητικών , ψυχοσωματικών αιτιών, άγχος,  μαθησιακές δυσκολίες, αλλεργίες,  και πολλά άλλα εξομαλύνονται σταδιακά.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη ψυχική, πνευματική και σωματική ισορροπία και ανάπτυξη του ατόμου και κατά συνέπεια την ευκολότερη διαχείρηση της καθημερινότητάς του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες της Μεθόδου Θήτα και του Reiki αποτελούν προτάσεις για βελτίωση της ζωής και δεν αντικαθιστούν τις υπηρεσίες του επίσημου Ιατρικού επαγγέλματος.

Έλενα Σαμλόγλου
6937 225545 | [email protected]facebook: Elena | facebook: Iassos

 

Όμορφη Ζωή

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας