Είτε αλλάζετε τα ρούχα στις ντουλάπες σας με αυτά της επόμενης σαιζόν, είτε κάποιοι στην οικογένειά σας ακόμη ψηλώνουν, ένα ανταλλακτικό παζάρι είναι μια ευκαιρία να ξεφορτωθείτε αυτά που πιάνουν χώρο και να αναζητήσετε εκείνα που χρειάζεστε!

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6, μπορείτε να φέρετε μαζί σας και να ανταλλάξετε γυναικεία, παιδικά και αντρικά ρούχα, πανωφόρια, και παπούτσια, σε καλή πάντα κατάσταση, σε όσο καλή θα θέλατε κι εσείς να τα παραλάβετε.

Λίγα Λόγια για το Συνεργατικό Καφενείο

Το Συνεργατικό Καφενείο ξεκίνησε να λειτουργεί το Μάιο του 2010, από μια ομάδα ανθρώπων που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο κοινωνικοποίησης, ένα πείραμα κοινωνικής οικονομίας, ένα βήμα για δρώμενα και συζητήσεις. Ένα μοντέλο συνεργατικής, φιλικής προς το περιβάλλον, κοινωνικής (μη κερδοσκοπικής) και αλληλέγγυας οικονομίας.

Με εργαλείο τη “European Village” και με τη νομική μορφή της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βάλθηκαν να αποδείξουν ότι και ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο επιχείρησης μπορεί να είναι βιώσιμο και υγιές, σε αντίθεση με αυτό που προβάλλεται απο το υπάρχον σύστημα.

Μέσα απο τη λειτουργία του καφενείου προσπαθούν για:

  • Την προώθηση της κοινωνικής, αλληλέγγυας οικονομίας.
  • Την άμεση, αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον παραγωγό.
  • Προϊόντα που σέβονται τον εργαζόμενο, τη γη και το περιβάλλον.
  • Τη μείωση του «εγώ» μας μέσα απο τη συνεργασία, το διάλογο, τη συναίνεση

Επικοινωνία: [email protected] και στο τηλ. 211-2217260.

Πηγή: european-village.org

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας