839 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Είτε αλλάζετε τα ρούχα στις ντουλάπες σας με αυτά της επόμενης σαιζόν, είτε κάποιοι στην οικογένειά σας ακόμη ψηλώνουν, ένα ανταλλακτικό παζάρι είναι μια ευκαιρία να ξεφορτωθείτε αυτά που πιάνουν χώρο και να αναζητήσετε εκείνα που χρειάζεστε!

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6, μπορείτε να φέρετε μαζί σας και να ανταλλάξετε γυναικεία, παιδικά και αντρικά ρούχα, πανωφόρια, και παπούτσια, σε καλή πάντα κατάσταση, σε όσο καλή θα θέλατε κι εσείς να τα παραλάβετε.

Λίγα Λόγια για το Συνεργατικό Καφενείο

Το Συνεργατικό Καφενείο ξεκίνησε να λειτουργεί το Μάιο του 2010, από μια ομάδα ανθρώπων που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο κοινωνικοποίησης, ένα πείραμα κοινωνικής οικονομίας, ένα βήμα για δρώμενα και συζητήσεις. Ένα μοντέλο συνεργατικής, φιλικής προς το περιβάλλον, κοινωνικής (μη κερδοσκοπικής) και αλληλέγγυας οικονομίας.

Με εργαλείο τη “European Village” και με τη νομική μορφή της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βάλθηκαν να αποδείξουν ότι και ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο επιχείρησης μπορεί να είναι βιώσιμο και υγιές, σε αντίθεση με αυτό που προβάλλεται απο το υπάρχον σύστημα.

Μέσα απο τη λειτουργία του καφενείου προσπαθούν για:

  • Την προώθηση της κοινωνικής, αλληλέγγυας οικονομίας.
  • Την άμεση, αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον παραγωγό.
  • Προϊόντα που σέβονται τον εργαζόμενο, τη γη και το περιβάλλον.
  • Τη μείωση του «εγώ» μας μέσα απο τη συνεργασία, το διάλογο, τη συναίνεση

Επικοινωνία: kafeneio@european-village.org και στο τηλ. 211-2217260.

Πηγή: european-village.org

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.