Της Βικτώριας Καρυπίδου

Η πρόθεση μου μέσα σε αυτό το μήνυμα, είναι να μας ενθαρρύνω και να μας στηρίξω όλους σ’ αυτήν την τόσο έντονη μεταβατική περίοδο που περνάμε. Σ’ αυτήν την Αντιμετώπιση Προκλήσεων για την οποία μας έχουν προειδοποιήσει οι ανώτερες σφαίρες από καιρό.

Είναι η εποχή της πλήρης κάθαρσης. Όλα βγαίνουν στο φώς κι όσο κι αν προσπαθούμε να οχυρωθούμε πίσω από καταστάσεις, εμπειρίες και ανθρώπους, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κρυφτεί.

Βρισκόμαστε σε μία ριζοσπαστικά, μεταβατική, φάση Αναγέννησης από το μηδέν και σε αυτές τις αναγεννήσεις οι εμπειρίες που καλούμαστε να υπερβούμε, δεν είναι ποτέ μέσα στην  ζώνη ασφάλειας που ζούσαμε μέχρι τώρα.

Δεν είσαι ο μόνος, η μόνη που βιώνεις τέτοιες καταστάσεις.  Αυτή η εσωτερική, ενεργειακή αποτοξίνωση  συμβαίνει σε όλους μας. Στους «δασκάλους», απ’ όσους εμπνέεστε στον καθένα στο μέτρο και στο βαθμό που βρίσκονται και εκείνοι στη δική τους εξέλιξη.

Όσοι από εσάς έχετε κάνει την εξάσκηση σας και έχετε καθημερινή πρακτική και συνδέστε με το φως και συνδέεστε με την ηρεμία, με τη φύση σίγουρα βοηθιέστε σε όλη αυτή τη διαδρομή και στην Αντιμετώπιση Προκλήσεων.

Αυτό όμως που βοηθάει περισσότερο, είναι η συνειδητοποίηση  ότι αυτό είναι ένα πείραμα μια εμπειρία που βιώνω εδώ, γιατί είμαι φως, είμαι πνεύμα στην ανθρώπινη εμπειρία  και ότι σε αυτή τη φάση όλη η ανθρώπινη συνειδητότητα, όλος ο κόσμος περνάει τις δικές του αναβαθμίσεις και αναδιοργανώσεις  τα δικά του σκοτάδια που βγαίνουν  στο φως.

Γιατί χρειάζεται να γίνει αυτό το άνοιγμα σε όλα τα επίπεδα, για να δεχτούμε το φως  το οποίο έχουμε προσκαλέσει και λαμβάνουμε καθημερινά με όλες τις διευρύνσεις και την αναβάθμιση  που έχει συμβεί και στη Γαία μας.

Για αυτό λοιπόν δεν κρυβόμαστε.  Ανοίγουμε τα φτερά μας και κάνουμε αυτό που χρειάζεται, περπατώντας ανάμεσα σε δύο κόσμους. Και όταν βγαίνουν οι φόβοι και παράλληλα φωτίζονται, τότε  αποκαλύπτονται λύσεις που δεν μπορούσε να φανταστεί ο νους, ούτε ο εγωϊκός μας εαυτός.

Φοβόμαστε και παραμένουμε στο φόβο, όταν παραδινόμαστε στο σκοτάδι. Αυτός που ζει μες στο σκοτάδι επηρεάζεται και φοβάται πολύ παραπάνω. Αυτός που ζει στο φως νιώθει ότι το φως αυτό μέσα του τον υπερασπίζεται.

Σε αυτό το Video θα μιλάμε για το πώς η κάθε πρόκληση που βιώνεις τώρα, είναι ένα δώρο και μια ευλογία που είσαι εδώ για να καρπωθείς.

Τίποτα από αυτό που βλέπουμε στην υλική πραγματικότητα όπως το ζούμε δεν είναι αληθινό και τίποτα αληθινό δεν μπορεί πραγματικά να απειληθεί.

Καρδιά με καρδιά,

Βικτώρια

αντιμετώπιση προκλήσεων, καταστάσεις, φόβο

Βικτώρια Καρυπίδου

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.