Σήμερα οι γυναίκες έχουν υιοθετήσει έναν αντρικό τρόπο ζωής χάνοντας εντελώς την σύνδεσή τους με την γυναικεία τους φύση. Αυτό βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό, ζώντας σε μια Πατριαρχική κοινωνία η οποία δεν τοποθετεί τους άντρες παραπάνω από τις γυναίκες, αλλά την αρσενική ενέργεια πάνω από την θηλυκή, κάτι που επηρεάζει αρνητικά την ζωή και των δύο!

 

Δυστυχώς οι γυναίκες δεν έχουμε ένα υγιές πρότυπο για να ακολουθήσουμε και να μπούμε σε ένα τρόπο ζωής που ταιριάζει περισσότερο με την ιδιοσυγκρασία, τις ορμόνες μας, τον κύκλο μας και την ψυχολογία μας.

Τα πρότυπα σήμερα είναι αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση και στα περιοδικά, πρότυπα που έχουν χάσει την φυσική τους υπόσταση καθώς και την σύνδεσή τους με την θηλυκότητα και απλά έχουν πάρει την μορφή που ικανοποιεί μια ανθυγιεινή και απρόσιτη κοινωνία, τον καταναλωτισμό και έναν τρόπο ζωής έξω από την φύση μας.

Ο λόγος που παραμένουμε σε αυτό το ψεύτικο περιτύλιγμα είναι γιατί φοβόμαστε να ξεχωρίσουμε! Φοβόμαστε να δείξουμε την αυθεντική μας υπόσταση και να αναδειχθούμε μέσα από την μάζα. Ίσως γιατί όσες φορές προσπαθήσαμε να λάμψουμε σε προηγούμενες ζωές περάσαμε δύσκολα ή ίσως γιατί δεν θέλουμε να “προδώσουμε”  προγράμματα και πεποιθήσεις που απορροφήσαμε από το οικογενειακό και κοντινό μας περιβάλλον.

Νομίζουμε λοιπόν ότι ζούμε ελεύθερες σε μια κοινωνία πολιτισμένη, αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός ότι νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθερες και επειδή το νομίζουμε δεν κάνουμε τίποτα για να βγούμε από αυτή την κατάσταση!

Φτιάχνουμε τα μαλλιά μας όπως μας λέει η τηλεόραση, τα περιοδικά και ο κομμωτής μας, αποτριχωνόμαστε για να είμαστε “σέξι”, κάνουμε δίαιτες για να φτάσουμε στο ιδανικό βάρος έτσι ώστε να μοιάσουμε στο ατροφικό μοντέλο των περιοδικών, που έχει περάσει από την επεξεργασία του υπολογιστή και φαίνεται τέλειο! Τοποθετούμαστε στην σχέση μας με τους άντρες όπως μας δίδαξε η μαμά μας ή όπως μας διδάσκει η τηλεόραση και έχουμε χάσει εντελώς την επαφή μας με την φύση και την μητέρα Γη.

Η υποσυνείδητη έλλειψη ελευθερίας δημιουργεί μια βαθιά σύγκρουση μέσα μας με το κομμάτι μας που γνωρίζει την αλήθεια! Γνωρίζει ότι δεν ήρθε εδώ για να αποδείξει τίποτα σε κανέναν! Δεν ήρθε για να παλέψει, ούτε και να υπηρετήσει! Ήρθε με μια συγκεκριμένη αποστολή και να απολαύσει μια υπέροχη ζωή στην γη σε βαθιά σύνδεση με το Πνεύμα!

Όταν οι γυναίκες θυμηθούν ποιες είναι και πάψουν να προσπαθούν να γίνουν κάτι άλλο τότε θα αλλάξει και ο κόσμος όλος! Θυμήσου, δεν χρειάζεται να παλέψεις, να αγωνιστείς, ή να εναντιωθείς στους άντρες ή στον εαυτό σου, χρειάζεται μόνο να ξυπνήσεις και να ελευθερωθείς από οτιδήποτε σε κρατάει στο καλούπι της «Μπάρμπης» και να ανακαλύψεις ποια Θεά είσαι!

 

Παρακολουθήστε τα Online μαθήματα:
Τάντρα μόνο για γυναίκες

 

Newsletter εγγραφή

 

Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας