1.055 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Ελίνας – Νάχνα Νικολίτσα

1. Εισαγωγή: Πνευματική καταγωγή και οικογενειακό δέντρο

Η ουσία του φωτός προήλθε στη γη από διαφορετικές αποικίες αστεριών ή αλλιώς αστερισμούς και σύμπαντα. Οι άνθρωποι μέχρι και την κατάρρευση της Ατλαντίδας γνώριζαν τις δημιουργικές δυνάμεις τους, το φως τους και την πνευματική καταγωγή τους με πλήρη επίγνωση. Επικοινωνούσαν με τον κόσμο των πνευμάτων, στον οποίο η πρόσβαση ήταν ανοικτή για όλους. Καθένας ήταν στη θέση που του άρμοζε και γνώριζε για τη θεϊκή αποστολή που εκπλήρωνε. Στις σαμανικές κουλτούρες γνώριζαν το δέντρο της οικογενειακής καταγωγής του φωτός, καθώς και το δρόμο σύνδεσης με τα αστέρια.

Με τη βύθιση της Ατλαντίδας, η συνείδηση του ανθρώπου απομακρύνθηκε ολοένα και περισσότερο από τη θεϊκή τάξη πραγμάτων. Προσανατολίζεται περισσότερο προς τις γήινες επιθυμίες οι οποίες τον εμπλέκουν σε καρμικούς δεσμούς. Μέχρι και σήμερα, η ανθρωπότητα κινείται σε αυτές τις καρμικές δεσμευτικές δομές που εμποδίζουν την πνευματική αυτοδιάθεση του ανθρώπου.

Στη χρυσή εποχή που διανύουμε, ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει τα καρμικά χνάρια της ψυχής του από το προπατορικό αμάρτημα που τον δέσμευε σε γήινο επίπεδο με την οικογενειακή του καταγωγή από τη πτώση της Ατλαντίδας. Ο άνθρωπος μπορεί να ξανασυνδεθεί και πάλι την πνευματική κληρονομιά του. Το βασικό μοτίβο, το προπατορικό αμάρτημα, που ο άνθρωπος μεταφέρει ασυνείδητα, αντικατοπτρίζεται από το επαναλαμβανόμενο μοτίβο που εμφανίζεται στις 7 τελευταίες γενιές, σε επανάληψη.

Οι καρμικές γενεαλογίες αποθηκεύονται σε ορισμένα βασικά σημεία, στο αστρικό σώμα. Από την αποκρυπτογράφηση της φυσικής σφραγίδας της προγονικής καταγωγής, είναι δυνατό να σώσει αυτή τη δομή. Με την αποδοχή της πνευματικής κληρονομιάς, η ειρήνη απλώνεται στο χτες και το σήμερα. Ο άνθρωπος μπορεί να επανασυνδεθεί με την πραγματική του αστρική προέλευση και έτσι να βρει την πνευματική του οικογένεια, που του επιτρέπει στην πραγματικότητα να νιώθει ότι επιστρέφει ξανά στο σπίτι του και βαδίζει προς το φως.

2. Γήινη κληρονομιά

Παρατηρούμε συχνά στους ανθρώπους πως επαναλαμβάνουν πρότυπα και μοτίβα των γονιών τους, άσχετα με το πόσο μακριά έχουνε προχωρήσει στην πορεία της εξέλιξης τους. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα πρότυπα είναι ασυνείδητα, και μας έχουν κληρονομηθεί από την οικογένεια μας. Όλοι συνδεόμαστε με ένα οικογενειακό σύστημα το οποίο μας επηρεάζει αλλά και επηρεάζουμε.

Κομμάτια των προγόνων μας μπορούν και κληρονομούνται από γενιά σε γενιά. Επηρεάζουν τις δομές μας και μας κοστίζουν δύναμη. Νιώθουμε ενστικτωδώς ότι δεν είμαστε πραγματικά ελεύθεροι. Η δύναμη και η ενέργεια των προγόνων μας, όσο ισχυρή είναι, τόσο πιο δυναμικά θα μεταδοθεί στους απογόνους, τόσο με τη θετική όσο και την αρνητική τους έννοια. Αυτά τα αρχέτυπα τα οποία προέρχονται από την καταγωγή μας, επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον μας.

3. Ειρήνη στο χτες, ειρήνη στο σήμερα

Σε κάθε πολιτισμό, τα πρότυπα μας τα έχουμε αντλήσει μέσα από την κληρονομιά γυναικών και αντρών. Μέσω της προγονικής γραμμής, έχουμε όλοι μυηθεί σε διάφορα στάδια της ζωής μας από τις μητέρες μας ή τους πατεράδες μας. Οι βασικές μυήσεις γινόταν και γίνονται από τις μανάδες στις κόρες και από τους πατεράδες στους γιους (ονοματοδοσία, εφηβεία, ενηλικίωση, γάμος κλπ). Με τη θεραπεία της προγονικής μας γραμμής, αφαιρούμε τη δύναμη από τα αόρατα μοτίβα που μας καθορίζουν, ώστε να ζούμε αυτό που πραγματική ανήκει στην ψυχή μας, όπως στην πρωταρχική μας κατάσταση φωτός. Η απελευθέρωση των προγόνων μας δημιουργεί ελεύθερο χώρο για να αντιμετωπίσουμε το πεπρωμένο μας και να ορίσουμε εμείς τη μοίρα μας.

4. Durga Gotra – μέθοδος ενεργειακής συστημικής αναπαράστασης

H Durga Gotra προέρχεται από τη Θεϊκή Μητέρα των πάντων και δόθηκε μέσω της Durga Holzhauser ξανά στη γη. Σχετίζεται με τη συστημική αναπαράσταση, αλλά λειτουργεί σε σημαντικά υψηλότερο πνευματικό πεδίο και προσφέρει έτσι ένα ισχυρό θεραπευτικό μονοπάτι στο υποσυνείδητο. Δουλεύει τη γραμμή των γυναικών από μητέρα σε κόρη για τις γυναίκες σε 7 γενεές, και τη γραμμή των αντρών για τους άντρες. Η συνάντηση με την αλυσίδα των προγόνων μας, μας οδηγεί σε τροχιές όπου έχουμε αποθηκεύσει τη θηλυκή ή την αρσενική μας δύναμη. Έτσι μπορούμε να δεχτούμε την κληρονομιά μας στη Γη, και να βαδίσουμε με περισσότερη δύναμη και εμπιστοσύνη, έχοντας ως βάση την ελεύθερη δύναμη από το πεδίο των προγόνων.

Μέθοδος: Με τη χρήση εκπροσώπων, παρέχεται η προσωπική γενεαλογία τουλάχιστον 7 γενεές πίσω. Σε αυτές τις 7 γενεές, όλα όσα περιλαμβάνει η προγονική ιεραρχία εμφανίζονται σε ιερή γεωμετρία.

Διαδικασία θεραπείας: Η τεχνική της Durga Gotra εφαρμόζεται σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων.

NahnaVoice

Η Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα, σπούδασε Μουσικολογία, τραγούδι και Ακουστική της Φωνής σε Ελλάδα, Παρίσι και Βέλγιο αντίστοιχα.
Το 2006, βραβεύτηκε με το Βραβείο Καλύτερης Παρουσίασης Νέου Επιστήμονα. Εχει δημιουργήσει τη μέθοδο "Θεραπευτικό Τραγούδι" ® , και το 2009 άνοιξε το κέντρο Ηχοθεραπείας Nahna Voice Center, στην Αθήνα.
To 2010 ολοκλήρωσε στη Flolida των Η.Π.Α. την εκπαίδευση της ως Spiritual Teacher με ειδίκευση στις Ενεργειακές Θεραπείες, γνώσεις τις οποίες ενσωμάτωσε στις θεραπευτικές τεχνικές με τον ήχο.
To 2012 ολοκλήρωσε τη μετεκπαίδευση της στις ενεργειακές θεραπείες σχετικά με τον εγκέφαλο, με την Ιnsha Holz.
Το 2013 ανοίγει την εκπαίδευση σε παγκόσμια εμβέλεια στο εξωτερικό, με τίτλο "Spiritual Voice Healing, for voice healers of soul" όπου εκπαιδεύει ηχοθεραπευτές.
Το 2016 εκπαιδεύεται και διδάσκει την τεχνική ενεργειακής συστημικής αναπαράστασης Durga Gotra σε ατομικό, ομαδικό και εκπαιδευτικό πλαίσιο.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Ελίνας Nahna Νικολίτσα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Newsletter εγγραφή

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.