5.047 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Του Ηρακλή Παπαδάκη

Βρες τα γενέθλιά σου, βρες το δέντρο σου και μετά δες παρακάτω για τον χαρακτήρα σου σύμφωνα με την Κέλτικη Αστρολογία…

Ιαν 02 έως Ιαν 11:  Έλατο
Ιαν 12 έως Ιαν 24:  Φτελιά
Ιαν 25 έως Φεβ 03:  Κυπαρίσσι
Φεβ 04 έως Φεβ 08:  Λεύκα
Φεβ 09 έως Φεβ 18:  Κέδρος
Φεβ 19 έως Φεβ 28:  Πεύκο
Μαρ 01 έως Μαρ 10:  Ιτιά
Μαρ 11 έως Μαρ 20:  Λεμονιά
Μαρ 21:  Βελανιδιά
Μαρ 22 έως Μαρ 31: Φουντουκιά
Απρ 01 έως Απρ 10: Μελία
Απρ 11 έως Απρ 20: Σφένδαμος
Απρ 21 έως Απρ 30: Καρυδιά
Μαί 01 έως Μαι 14: Λεύκα
Μαι 15 έως Μαι 24: Καστανιά
Μαι 25 έως Ιουν 03: Φλαμουριά
Ιουν 04 έως Ιουν 13: Γαύρος
Ιουν 14 έως Ιουν 23: Συκιά
Ιουν 24: Σημύδα
Ιουν 25 έως Ιουλ 04: Μηλιά
Ιουλ 05 έως Ιουλ 14: Έλατο
Ιουλ 15 έως Ιουλ 25: Φτελιά
Ιουλ 26 έως Αυγ 04: Κυπαρίσσι
Αυγ 05 έως Αυγ 13: Λεύκα
Αυγ 14 έως Αυγ 23: Κέδρος
Αυγ 24 έως Σεπ 02: Πεύκο
Σεπ 03 έως Σεπ 12: Ιτιά
Σεπ 13 έως Σεπ 22: Λεμονιά
Σεπ 23: Ελιά
Σεπ 24 έως Οκτ 03: Φουντουκιά
Οκτ 04 έως Οκτ 13: Μελία
Οκτ 14 έως Οκτ 23: Σφένδαμος
Οκτ 24 έως Νοε 11: Καρυδιά
Νοε 12 έως Νοε 21: Καστανιά
Νοε 22 έως Δεκ 01: Φλαμουριά
Δεκ 02 έως Δεκ 11: Γαύρος
Δεκ 12 έως Δεκ 21: Συκιά
Δεκ 22: Οξιά
Δεκ 23 έως Ιαν 01: Μηλιά

Βελανιδιά (ο γενναίος)

Γενναίος και δυνατός. Άκαμπτος, ανεξάρτητος και ευαίσθητος, που δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Κρατάει τα πόδια του στο έδαφος. Άνθρωπος της δράσης.

Γαύρος (το καλό γούστο)

Ψυχρή ομορφιά, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, έχει καλό γούστο, τείνει προς τον εγωισμό, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει. Λογική και πειθαρχημένη ζωή. Ψάχνει για ευγένεια, ένα συναισθηματικό σύντροφο και την αναγνώριση. Ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, σπανίως είναι ευχαριστημένος με τα αισθήματά του. Δύσπιστος με τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του. Πολύ ευσυνείδητος.

Έλατο (ο μυστηριώδης)

Εκπληκτικό γούστο, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ. Αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, είναι μελαγχολικός και πεισματάρης. Τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του. Κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής. Έχει πολλούς φίλους και πολλούς εχθρούς και είναι πολύ αξιόπιστος.

Ελιά (η σοφία)

Αγαπάει τον ήλιο, έχει ζεστά και ευγενικά αισθήματα, λογικός, ισορροπημένος, αποφεύγει τις επιθέσεις και την βία, ανεχτικός, εύθυμος, ήρεμος, με καλά ανεπτυγμένη αίσθηση της δικαιοσύνης, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος, χωρίς ζήλιες. Αγαπάει το διάβασμα και την παρέα των σοφιστικέ ανθρώπων.

Ιτιά (η μελαγχολία)

Ωραίος, αλλά γεμάτος μελαγχολία. Ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, με υψηλό γούστο. Αγαπάει τα ταξίδια, ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος αλλά ειλικρινής. Μπορεί να επηρεαστεί, αλλά δεν είναι εύκολος για συμβίωση. Απαιτητικός, με καλή διαίσθηση. Υποφέρει στην αγάπη, αλλά βρίσκει μερικές φορές έναν σύντροφο άγκυρα.

Καρυδιά (το πάθος)

Άκαμπτος, παράξενος και γεμάτος αντιθέσεις. Συχνά εγωιστής, επιθετικός, αριστοκράτης, με ανοιχτούς ορίζοντες. Απρόσμενες αντιδράσεις, αυθόρμητος, φιλοδοξία χωρίς όρια. Δεν προσαρμόζεται εύκολα σαν χαρακτήρας, δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος. Δεν τον συμπαθούν συχνά, αλλά πολλές φορές τον θαυμάζουν. Πολυμήχανη στρατηγική. Πολύ ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς.

Καστανιά (η ειλικρίνεια)

Ασυνήθιστης ομορφιάς, δεν θέλει να εντυπωσιάζει. Έχει πολύ καλά αναπτυγμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Ζωντανός, ενδιαφέρεται για τους άλλους, ένας γεννημένος διπλωμάτης αλλά ερεθίζεται εύκολα και είναι ευαίσθητος στην παρέα, συχνά λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης. Μερικές φορές ενεργεί με υπεροχή. Νιώθει ότι δεν γίνεται κατανοητός. Αγαπάει μόνο μία φορά, έχει δυσκολίες στην εύρεση συντρόφου.

Κέδρος (η πεποίθηση)

Σπάνιας ομορφιάς, ξέρει πώς να προσαρμόζεται, του αρέσει η πολυτέλεια. Καλή υγεία. Ούτε κατά διάνοια ντροπαλός, τείνει να περιφρονεί τους άλλους, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ανυπόμονος, του αρέσει να εντυπωσιάζει τους άλλους. Πολλά ταλέντα, επιμελής, υγιής αισιοδοξία. Περιμένει για την μία και αληθινή αγάπη, ικανός να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.

Κυπαρρίσι (η πίστη)

Δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ό,τι έχει η ζωή να δώσει. Ικανοποιημένος, αισιόδοξος. Επιθυμεί να αποκτήσει πολλά χρήματα και αναγνώριση. Μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, αλλά πιστός. Ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός και απρόσεχτος.

Λεμονιά (η αμφιβολία)

Δέχεται ότι σερβίρει η ζωή με έναν σύνθετο τρόπο, μισεί τους τσακωμούς, το στρες και τον μόχθο, τείνει προς την τεμπελιά και την αδράνεια. Μαλακός και εύκαμπτος, κάνει θυσίες για τους φίλους. Έχει πολλά ταλέντα, αλλά δεν είναι αρκετά επίμονος ώστε να τα κάνει να ανθίσουν. Συχνά γκρινιάζει και παραπονιέται, πολύ ζηλιάρης, αλλά πιστός.

Λεύκα (η αβεβαιότητα)

Εμφάνιση πολύ προσεγμένη, αλλά χωρίς πολύ αυτοπεποίθηση. Γενναίος μόνο εάν είναι απαραίτητο. Χρειάζεται καλή διάθεση και ευχάριστο περίγυρο. Πολύ επιλεκτικός, συχνά μοναχικός, έχει μεγάλη εχθρότητα. Καλλιτεχνική φύση, καλός οργανωτής, τείνει στην φιλοσοφία και είναι αξιόπιστος σε κάθε κατάσταση. Παίρνει την συνεργασία πολύ στα σοβαρά.

Μελία (η ευαισθησία)

Γεμάτος γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή. Αγαπάει την ζωή και την κίνηση, την ανησυχία, ακόμα και την περιπλοκή. Είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, με καλό γούστο, καλλιτεχνικός, φλογερός, συναισθηματικός. Κάνει καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.

Μηλιά (η αγάπη)

Λεπτή φυσιογνωμία, με πολύ γοητεία και ωραία εμφάνιση. Ελκυστικός με ευχάριστη αύρα, ερωτότροπος, περιπετειώδης και ευαίσθητος. Πάντα ερωτευμένος, θέλει να αγαπάει και να αγαπιέται, πιστός και τρυφερός σύντροφος, πολύ γενναιόδωρος. Έχει επιστημονικά ταλέντα. Ζει για το σήμερα, ένας ελεύθερος από έγνοιες φιλόσοφος με φαντασία.

Οξιά (ο δημιουργικός)

Έχει καλά γούστα, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την υλιστική, καλή οργάνωση της ζωής και της καριέρας του. Οικονομικός, καλός ηγέτης, δεν παίρνει μη απαραίτητα ρίσκα, λογικός. Αποτελεί θαυμάσια συντροφιά για μιά ζωή. Τρελαίνεται να κρατιέται σε φόρμα (δίαιτες, σπορ, κλπ.)

Πεύκο (ο σχολαστικός)

Αγαπάει την ευχάριστη παρέα, πολύ απότομος, ξέρει πώς να κάνει την ζωή άνετη, πολύ δραστήριος, φυσικός, καλή παρέα, αλλά σπάνια φιλικός. Ερωτεύεται εύκολα, αλλά το πάθος του σβήνει γρήγορα, εγκαταλείπει εύκολα. Όλα τον απογοητεύουν μέχρι να βρει το ιδανικό του. Άξιος εμπιστοσύνης, πρακτικός.

Σημύδα (η έμπνευση)

Ζωντανός, ελκυστικός, κομψός, φιλικός, απαιτητικός, μετριόφρων, δεν του αρέσει τίποτα το υπερβολικό. Απεχθάνεται το χυδαίο, αγαπάει την ζωή στην φύση και στην ηρεμία. Όχι πολύ παθιασμένος, γεμάτος από φαντασία. Με λίγη φιλοδοξία. Δημιουργεί μία ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Συκιά (η ευαισθησία)

Πολύ δυνατός, λιγάκι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος. Δεν επιτρέπει αντιφάσεις ή διαφωνίες, αγαπάει την ζωή, την οικογένειά του, τα παιδιά και τα ζώα. Λιγάκι κοινωνική πεταλούδα, με καλή αίσθηση του χιούμορ. Του αρέσει η αδράνεια και η τεμπελιά, έχει πρακτικά ταλέντα και είναι έξυπνος.

Σφένδαμος (o ανεξάρτητος νούς)

Ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και πρωτοτυπία. Ντροπαλός και επιφυλακτικός. Φιλόδοξος, περήφανος, με αυτοπεποίθηση και πεινασμένος για νέες εμπειρίες. Μερικές φορές είναι νευρικός. Έχει πολλά κόμπλεξ, διαθέτει καλή μνήμη και μαθαίνει εύκολα. Μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει.

Φλαμουριά (η φιλοδοξία)

Αυνήθιστα ελκυστικός, ζωντανός, αυθόρμητος. Απαιτητικός, δεν τον απασχολεί η κριτική, φιλόδοξος, ευφυής και ταλαντούχος. Του αρέσει να παίζει με την μοίρα του. Μπορεί να γίνει εγωιστικός. Είναι αξιόπιστος και πολύ έμπιστος. Συνετός εραστής, καμιά φορά το μυαλό εξουσιάζει την καρδιά, αλλά παίρνει στα σοβαρά μια σχέση.

Φουντουκιά (ο ασυνήθιστος)

Γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, πολύ κατανοητικός, ξέρει πώς να κάνει εντύπωση. Ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής. Μελαγχολικός και παράξενος εραστής. Ειλικρινής, και επιεικής σύντροφος. Ακριβής αίσθηση της δικαιοσύνης.

Φτελιά (ο ευγενής)

Ευχάριστη όψη, ρούχα με καλό γούστο, λογικές απαιτήσεις. Τείνει να μην ξεχνάει λάθη, εύθυμος, του αρέσει να οδηγεί τους άλλους και όχι να υπακούει. Ειλικρινής και πιστός σύντροφος. Του αρέσει να παίρνει αποφάσεις για τους άλλους. Ευγενής, γενναιόδωρος, καλή αίσθηση του χιούμορ, πρακτικός.

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.