Αριθμολογία για το 2017 και τον Ιανουάριο | Έρχονται αλλαγές

0
896

Το ημερολογιακό έτος 2017 ξεδιπλώνει τα υπέροχα, δυνατά φτερά του και είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε σε μια απευθείας πτήση γρήγορων και μεγάλων αλλαγών. Ο συνολικός αριθμός για το 2017 είναι 10 και το 10 αντιπροσωπεύει τη δυναμική του «όλα ή τίποτα!»

Για ολόκληρη τη χρονιά, σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σας,  η αίσθηση θα είναι «τα παίζω όλα για όλα ή μένω στην απ’ έξω». Ρυθμίστε τον εαυτό σας γιατί ο αριθμός 10 εκπροσωπεί το νευρικό σύστημα και την ικανότητά μας να κρατήσουμε το καράβι σταθερό μέσα στη φουρτούνα.   Είπα φουρτούνα; Ναι, θα υπάρξει ένα κβαντικό άλμα στην ενεργειακή συχνότητα του πλανήτη Γη και θα πρέπει να είστε σε θέση να το διαχειριστείτε.

Από γιόγκικη άποψη  θα πρέπει να ενσωματώσουμε τον αριθμό Δώρο για αυτή τη χρονιά, που είναι το 8  (1 + 7 = 8). Το 8 είναι το Πρανικό σώμα και η αναπνοή και μπορούμε να έχουμε ενέργεια, να μείνουμε εστιασμένοι και ισορροπημένοι, χρησιμοποιώντας την αναπνοή μας μέσω της πραναγιάμα και της άσκησης.

Ο διαλογισμός «Καλλιεργώ την σταθερή αυτοκυριαρχία» είναι μια εξαιρετική πρακτική για το 2017. Ο αριθμός 10 αντιπροσωπεύει την εξουσία και πρέπει να αναπτύξουμε την αυτογνωσία εκείνη που θα μας επιτρέψει να αποκρυπτογραφήσουμε τη σωστή πορεία δράσης. Υπάρχει παντού τόσο πολλή λανθασμένη πληροφόρηση  που, αν δεν αναπτύξετε το δικό σας εσωτερικό σύστημα πλοήγησης, θα γίνετε απλώς εύκολη λεία των αρπακτικών.

Ο αριθμός 10 είναι το αρχέτυπο του βασιλιά, της βασίλισσας ή του πολεμιστή. Πολλοί άνθρωποι θα αισθάνονται επιθετικοί και θα αρπάζονται με την πρώτη αφορμή.  Μερικές φορές σχεδόν θα μπορούμε να ψηλαφίσουμε την πίεση και την επιθετικότητα στον αέρα. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις όπου μπορεί να πληγωθείτε εξ αιτίας της ανοησίας κάποιου άλλου.

Είναι επιπλέον σημαντικό να συμβουλέψετε τα παιδιά σας πώς να χειριστούν μια κατάσταση εκφοβισμού. Τα παιδιά συχνά κρύβουν πράγματα, θεωρώντας πως αυτό είναι ένας μηχανισμός  αντιμετώπισης της κριτικής και της ντροπής. Θα ήταν σοφό για τους γονείς να παρακολουθήσουν προσεκτικά για καμιά εβδομάδα τα παιδιά τους και να δουν πού μπορεί να χρειάζονται βοήθεια.

Το 2017 θα είναι ακριβώς η χρονιά που θα πραγματοποιηθεί αξιοσημείωτη πρόοδος στην ολιστική ιατρική, στη θρησκεία και στην πνευματικότητα, καθώς και μεγάλα άλματα στον τομέα της επιστήμης όσον αφορά λύσεις για το περιβάλλον.  Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν πάρα πολλά καλά πράγματα, το μόνο μελανό σημείο είναι το εξής: υπάρχει περίπτωση ένας τύραννος να προσπαθήσει να τα καταστρέψει όλα;

Αυτός  είναι ένας κίνδυνος που εμπεριέχεται στην αρνητική πολικότητα του αριθμού 10. Στην Θετική πολικότητα το 10 είναι ένας ευγενής,  συνειδητός, καλός κυβερνήτης. Όταν όμως πηγαίνει στο αρνητικό,  μπορεί να γίνει δυνάστης και να θέλει να νικήσει με κάθε μέσο. Ας προσευχηθούμε για τους ηγέτες του πλανήτη μας, γιατί το λάθος πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή.

Μπορεί να μην σας αφορά άμεσα αυτή τη στιγμή, αλλά παρακολουθήστε το Δελτίο Καιρού για να δείτε πώς φυσάνε οι άνεμοι. Τελικά όλοι επηρεαζόμαστε είτε μέσω του αέρα, είτε μέσω του νερού, είτε μέσω του τρόπου που παράγονται τα τρόφιμα. Είμαστε όλοι πάρα πολύ «μαζί» σε ό,τι συμβαίνει τώρα.

Ο Ιανουάριος

Κοιτάζοντας τώρα τον μήνα Ιανουάριο έχουμε μια αριθμητική διαμόρφωση που είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη ώστε να μας επιτρέψει την καλύτερη δυνατή έναρξη για  το νέο έτος. Ο αριθμός Καρδιά, που είναι το 9, μας δίνει  μια βαθιά συναισθηματική διορατικότητα στην πιο κρυφή λαχτάρα μας για πραγματική αλλαγή και μεταμόρφωση.

Ο αριθμός Βάση, που είναι το 11, δίνει νέες ευκαιρίες στον τομέα των εξυψωμένων σχέσεων και της πνευματικής συμβατότητας. Ο αριθμός Ενίσχυσης 9, που περνάει μέσα από τον Σημαντικό αριθμό 18, αντιπροσωπεύει μια ανθρωπιστική προοπτική και την  προθυμία να συνεργαστούμε με τους άλλους.

Μια άλλη θετική πτυχή του Ιανουαρίου, καθώς και ολόκληρου του 2017, είναι μια υπερ-ενισχυμένη ικανότητα να συνδεθούμε με νέους ανθρώπους παρόμοιου διαμετρήματος και ενδιαφερόντων.  Αυτό συμβαίνει επειδή ο αριθμός Δώρο για το 2017, τα δύο τελευταία ψηφία του έτους, είναι το 8. Ο αριθμός 8 σηματοδοτεί  αυτό που ονομάζεται «ευοίωνες συναντήσεις με ανθρώπους». Είναι ένας κύκλος μεγαλύτερης συνδεσιμότητας στους τομείς των επιχειρήσεων, της δημιουργικότητας, των ερωτικών σχέσεων, της θεραπείας  και της μουσικής.

Αν μάθατε καλά τα μαθήματα του προηγούμενου έτους 9,  έτους  ολοκλήρωσης και καθαρισμού, τότε είστε στην ιδανική θέση για να προχωρήσετε με ανανεωμένο πνεύμα  στον Ιανουάριο.

Η εργασία με την αναπνοή σας μέσω της πραναγιάμα είναι η ασφάλειά σας για να μην ξανακυλίσετε στα λανθασμένα πρότυπα του παρελθόντος. Θα ήταν καλό να φτιάξετε μια μικρή προσωπική λίστα. Γράψτε μερικά πράγματα που μάθατε από το 2016 και εμπνευστείτε μια λεζάντα ή ένα σλόγκαν για το καθένα απ’αυτά. Για παράδειγμα: «Μην τσιμπάς το δόλωμα!» ή  «Διαλογίσου και περίμενε!» ή  ακόμα «έχω θεϊκή ευθυγράμμιση, όλα συμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή».

Ένας πολεμιστής έχει έναν κώδικα, έναν προσωπικό κώδικα τιμής, την ακεραιότητα και την ηθική με την οποία επιλέγει να ζει.  Αυτή είναι η στιγμή για να δημιουργήσετε το δικό σας κώδικα για το πώς θα ζήσετε, πώς θα κινηθείτε.  Όταν παραμένετε πιστοί στα δικά σας κριτήρια, τίποτα δεν μπορεί να σας νικήσει. Φυσικά η ζωή μας μπορεί να έχει προσωρινά πισωγυρίσματα,  συχνά είναι ο τρόπος που το Σύμπαν μας προετοιμάζει για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα

Να ξέρετε ότι αυτή είναι η στιγμή σας, είναι η χρονιά σας για την καλοσύνη και το μεγαλείο που θα διοχετευτεί μέσα από εσάς και θα επιστρέψει σε εσάς. Οι Ουρανοί θέλουν να σας βοηθήσουν. Διαλογιστείτε και δημιουργήστε ένα πεδίο για να λάβετε ό,τι χρειάζεστε, ξεγελώντας τις προκλήσεις της γήινης ύπαρξης.  Σατ Ναμ.

“Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειαζόμαστε: αέναη δύναμη. Έρχεται από τη διαίσθηση. Η φαντασία είναι η φαντασία, αλλά η διαίσθηση είναι η αλήθεια. ”
-Yogi Bhajan

Πηγή: Kundalini Yoga Athens

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας