Τον Αύγουστο είναι η ώρα να αναζωογονηθούμε για τις μέρες που έπονται. Από τις αρχές του 2020 έχουμε περάσει τόσα πολλά, καθώς ο κόσμος αλλάζει κάτω απ’ τα πόδια μας. Τώρα, προχωρώντας, βελτιώνουμε την επίγνωσή μας για το τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί. Οι προσπάθειες πολλών ανθρώπων για δομή, συνέπεια και συναισθηματική υποστήριξη έχουν καταρριφθεί. Αυτό με τη σειρά του, δημιουργεί την ανάγκη να βρούμε νέους τρόπους για να οικοδομήσουμε τον εαυτό μας και να νοιώθουμε υποστήριξη.

Αναπνεύστε για Ζωτική Ενέργεια

οαριθμός 8 του Αυγούστου εκπροσωπεί τα θέματα δύναμης, θεραπείας, χρημάτων, ζωτικότητας και μιας ψυχικής ισορροπίας που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε χωρίς φόβο τις προκλήσεις της ζωής. Όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε περισσότερα από όλα τα παραπάνω και τον Αύγουστο υπάρχει τρόπος να το πετύχουμε.

Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί ο φόβος εάν δεν έχεις αρκετή ενέργεια.
Ο αριθμός 8 είναι το Πρανικό Σώμα, η αποθήκη της ζωτικότητάς μας. Η ενέργειά μας προέρχεται κυρίως από την αναπνοή και την ικανότητά μας να αναπνέουμε βαθιά. Μια ρηχή αναπνοή οδηγεί σε χαμηλή ενέργεια και άγχος.

Αυτός είναι ο μήνας για να “ξεκουνηθούμε”!

Βγείτε έξω, ιδανικά στη φύση αν είναι δυνατόν, και περπατήστε, τρέξτε ή κινηθείτε στον καθαρό αέρα. Αν μείνετε στην πόλη βρείτε ένα ατομικό τραμπολίνο που θα σας επιτρέψει να ασκηθείτε μέσα στο σπίτι ή σε μια μικρή αυλή. Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον μυικό τόνο και το λεμφικό σας σύστημα σε καλή κατάσταση.

Διαλογισμός ευημερίας

Πολλοί άνθρωποι αντιμετώπισαν οικονομικές προκλήσεις, και ευτυχώς στις γιόγκικες επιστήμες έχουμε μιαν απάντηση για αυτό.

Ο διαλογισμός Sobagh Kriya καθαρίζει την ατυχία και είναι ένας τρόπος να δημιουργήσετε πλούτο στη ζωή σας.

Ο πλούτος είναι κάτι περισσότερο από χρήματα κι έτσι ό, τι κι αν χρειαστεί για να ενδυναμώσετε και να επεκτείνετε τα επόμενα βήματά σας, θα σας δοθεί μέσω αυτού του διαλογισμού.

Ο διαλογισμός έχει 5 μέρη, οπότε δείτε το παραπάνω βίντεο που θα σας βοηθήσει στην πρακτική σας. Ο δάσκαλος, ένας πολύ έξυπνος νέος άνδρας, θα σας καθοδηγήσει σε κάθε ενότητα του διαλογισμού μαζί με την υποστηρικτική μουσική. Έτσι, είναι εύκολο να εξασκηθείτε αφού δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε τις αλλαγές του χρόνου για κάθε ενότητα.

Υπάρχει ανάγκη για ένα νέο είδος αντοχής, μια ενεργειακή αναβάθμιση. Δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία. Αυτός ο διαλογισμός μπορεί να λειτουργήσει ως θαύμα για σάς εάν εξασκηθείτε 15 λεπτά την ημέρα για 40 ημέρες. Χρειάζεστε υψηλό καύσιμο αυτή τη στιγμή και φίλοι μου, αυτό είναι ένα τέτοιο καύσιμο.

Οξυγονωθείτε

Ο αριθμός 8 είναι το Στοιχείο του Αέρα και η ικανότητά μας να δίνουμε οξυγόνο στο αίμα μέσω της άσκησης και της υγιεινής διατροφής. Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, καθώς και το μπρόκολο και το σέλινο, βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Επίσης, τα δισκία χλωροφύλλης δημιουργούν περισσότερο οξυγόνο στο αίμα και μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε στη διατροφή σας.

Αυτό που χρειαζόμαστε για τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή είναι το «πακέτο» Αναπνοή-Δύναμη. Και χρειαζόμαστε περισσότερους από έναν τρόπους για να δημιουργήσουμε ή να συνδυάσουμε την ενέργεια στη ζωή μας. Κάθε φορά που ταξιδεύω, ελέγχω τη λίστα με τα βασικά μου και στην κορυφή της λίστας υπάρχουν οι φορτιστές. Χρειάζομαι έναν φορτιστή για τον υπολογιστή, έναν για το τηλέφωνο, έναν για το iPad και έναν για το iPod μου. Είναι όλοι διαφορετικοί, καθώς μεταφράζουν μια μοναδική συχνότητα ενέργειας ο καθένας για το σκοπό του.

Επαναφορτιστείτε με καλά νέα

Πρέπει να ανανεώσουμε τον εαυτό μας διανοητικά, σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά, εστιάζοντας περισσότερο τη νοητική μας ενέργεια στο θετικό και λιγότερο στο αρνητικό.

Υπερβολικά πολλές ειδήσεις στην τηλεόραση μπορούν να καταστρέψουν τη μέρα σας, οπότε ας δούμε μια άλλη επιλογή: Βρείτε ιστότοπους που παρουσιάζουν όμορφα και εμπνευσμένα άρθρα και βίντεο ανθρώπων που αλληλοβοηθούνται και δημιουργούν θετικές αλλαγές στον κόσμο. Αυτό είναι τώρα ένας από τους τρόπους που επιλέγω για να υποστηρίξω τον εαυτό μου.

Μία από τις αγαπημένες μου ιστορίες είναι η εξής: Οι φροντιστές του ζωολογικού κήπου στην Κορνουάλη της Αγγλίας παρατήρησαν πως οι πιγκουίνοι έδειχναν μελαγχολικοί, επειδή δεν υπήρχαν επισκέπτες στο ζωολογικό κήπο. Τότε, κάποιος σκέφτηκε διαφορετικά και τοποθέτησε στο χώρο τους ένα μηχάνημα που έβγαζε φυσαλίδες. Τι χαρά! – ευτυχισμένοι πιγκουίνοι!

Εμπιστευτείτε το Σύμπαν

Η εμπιστοσύνη είναι ένα ζήτημα που αφορά ολόκληρο τον πλανήτη και σίγουρα δεν είναι εύκολο να έχουμε την αίσθηση ότι βασιζόμαστε κάπου, όταν τόσα πολλά συμβαίνουν γύρω μας. Μέρος της ικανότητας να αναπτύξετε εμπιστοσύνη είναι να γνωρίζετε ότι το Σύμπαν, τελικά, σας στηρίζει. Στο παρελθόν έχετε περάσει από προκλήσεις και τώρα ξέρετε ότι μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε. Το άγνωστο μπορεί να φαίνεται τρομακτικό κάποιες φορές, αλλά υπάρχει πάντα μια υποστηρικτική χάρη μέσω της πίστης.

Πιθανότατα, ως παιδί πηγαίνατε στην παιδική χαρά με έναν γονιό και μάθατε να ανεβαίνετε στην τσουλήθρα, με τα μικρά σας χέρια να ανεβαίνουν σιγά-σιγά όλο και ψηλότερα, δεν ήσασταν σίγουροι για το επόμενο βήμα. Καθώς σκαρφαλώνατε, τα πόδια σας γλιστρούσαν και μια φωνή πίσω σας έλεγε «εδώ είμαι, σε κρατάω». Ο γονιός σας ήταν εκεί για να σας πιάσει την κατάλληλη στιγμή.

Υπάρχει μια Παγκόσμια ευγένεια και καλοσύνη που είναι εδώ για να σας υποστηρίξει εάν επιλέξετε να σχετιστείτε μαζί της. Μέσα από θετικές εικόνες, είτε πρόκειται για τον Επουράνιο Πατέρα, την Θεϊκή Μητέρα ή τον Άγιο που πιστεύετε, αναπτύξτε μια σχέση με ένα αιθερικό ον με το οποίο νοιώθετε συνδεδεμένοι στην καρδιά σας. Δημιουργήστε έναν βωμό με εικόνες, κρυστάλλους, λουλούδια, μάλα, βιβλία ή οτιδήποτε άλλο σας υποστηρίζει να διατηρήσετε αυτή τη σύνδεση. Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα καλλιεργώντας τη σύνδεσή σας με αυτήν τη θεϊκή δύναμη.

Δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, κανείς δεν μπορεί. Αυτό είναι ένα από τα σπουδαία μαθήματα του παρόντος χωρο-χρόνου. Πλησιάστε τους άλλους, αφού είμαστε κοινωνικά όντα, ενώ ταυτόχρονα να ξέρετε πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος της συναισθηματικής εξίσωσης που μπορεί να καλυφθεί μόνο από τη σχέση σας με μια δύναμη πολύ μεγαλύτερη. Και αυτή η δύναμη είναι ο Θεός μέσα και γύρω σας.

Τι μπορεί να σας συνδέσει πιο εύκολα μ’ αυτή τη δύναμη; Η πνευματική σας πρακτική. Αυτό δεν το βλέπω πια ως επιλογή, αλλά ως αναγκαιότητα για να διασχίζουμε τους συνεχώς μεταβαλλόμενους καιρούς.

Αποφύγετε τα Παιχνίδια Εξουσίας

Τα παιχνίδια εξουσίας είναι σε αφθονία τον Αύγουστο, αλλά δεν χρειάζεται να «τσιμπήσετε» σε οτιδήποτε θα σας κάνει να χάσετε ενέργεια. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας ενημερώνει για οποιαδήποτε κρυφή ατζέντα και να σας ανακατευθύνει για να αποφύγετε τη σύγκρουση. Αν αισθανθείτε στριμωγμένοι στη γωνία ή έρθετε αντιμέτωποι με κάποιον, προτιμήστε την έξοδο κινδύνου: “Ναι, αυτό που λέτε φαίνεται πολύ σημαντικό, επιτρέψτε μου να σας απαντήσω αργότερα γιατί έχω αργήσει για ένα ραντεβού.” Και έχετε ραντεβού με τον αυτοσεβασμό, την ασφάλεια και την αξιοπρέπειά σας, οπότε δεν είναι καν ψέμα.

Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό ταξίδι τόσο συλλογικά, όσο και ως άτομα, πάνω στον πλανήτη Γη.

Υπάρχουν στιγμές που το μονοπάτι γίνεται απότομο ή βραχώδες, καθώς προσπαθείτε να ανεβείτε ψηλότερα. Σε μια στιγμή κούρασης γέρνετε μπροστά για να βρείτε την ισορροπία σας και ξαφνικά το πόδι σας γλιστρά προς τα κάτω. Στη συνέχεια, μια γλύκα γεμίζει τον αέρα καθώς η άκρη του φτερού ενός Αγγέλου αγγίζει τον ώμο σας, η αναπνοή σας χαλαρώνει και η φωνή μιας ανώτερης παρουσίας μιλάει στην καρδιά σας και λέει “Εδώ είμαι, σε κρατάω”.

Της Nam Hari Kaur από www.3ho.org

Μετάφραση-Απόδοση: Seva Simran K.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας