Εδώ είμαστε, εκπνέοντας τον τελευταίο ψίθυρο μιας μεγάλης δεκαετίας, καθώς βάζουμε πλώρη με τις Καρδιές και τις Ψυχές μας για το ταξίδι που έρχεται. Το ημερολογιακό έτος 2020 έχει μια συχνότητα εξαιρετικών νέων ευκαιριών, καθώς και την συνειδητοποίηση ότι απαιτείται μια πιο εξελιγμένη στρατηγική, στην οποία να συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι ζουν πάνω σ’ αυτό τον πλανήτη.

Επί του παρόντος, τον Δεκέμβριο του 2019 έχουμε ένα πολύ μπερδεμένο πακέτο με «μικρές προγεύσεις» ενοράσεων και υπερβάσεων, μαζί με λίγα ξεκαθαρίσματα που θα μας εξασφαλίσουν μια ασφαλή και γειωμένη μετάβαση στο νέο πεδίο των ονείρων.

Τα διπλά 3άρια του Δεκεμβρίου (μήνας 12 και χρονιά 12), δημιουργούν μια ενεργειακή ένταση που θα αναζωπυρώσει τα συναισθήματα των ανθρώπων και θα κρατήσει τα πράγματα ζωντανά!

Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει θέματα δημιουργικότητας, κοινωνικών συνδέσεων, τροφής, θετικής οπτικής και λίγης σκανταλιάς. Κρατήστε τον εαυτό σας απασχολημένο και συνδεδεμένο με άλλους, αλλιώς θα υπάρχει η τάση να διολισθήσετε στη «θλίψη των διακοπών». Αυτό το μελαγχολικό συναίσθημα μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά που θα εκδηλωθεί με τη μορφή αλκοόλ, φαγητού ή κατάχρησης ουσιών. Η επαφή με τους φίλους, την οικογένεια και την κοινότητα κατά τη διάρκεια των διακοπών, θα σας επιτρέψει να αποσυμπιεστείτε από τη φετινή χρονιά με τρόπο υγιή.

Καθώς γράφω αυτή την πρόβλεψη, ταξιδεύω και είμαι πολύ υπερήφανη που θα παρευρεθώ στην «Ημέρα των Ευχαριστιών για Ορφανά», μια συγκέντρωση που γίνεται αυτήν την εβδομάδα στο σπίτι ενός φίλου. Πολλοί άνθρωποι είναι ακριβώς όπως εσείς: λαχταρούν να νιώσουν ότι συμμετέχουν και, μερικές φορές, χρειάζεται απλά να κάνετε το γενναίο βήμα να ανοίξετε το σπίτι σας και να καλέσετε κόσμο. Ίσως εκπλαγείτε με το πόσοι φίλοι θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή σας.

Κάθε ημερολογιακό έτος έχει ένα πνευματικό δώρο και μια πνευματική πρόκληση. Είναι σημαντικό να επιλύσετε την πρόκληση, ώστε να μπορέσετε να πάρετε το δώροστο Νέο Έτος.

Η πρόκληση που έκρυβε μέσα του το 2019 είναι η σύγκρουση που βιώσαμε στην καρδιά μας, ανάμεσα σ’ αυτό που πιστεύαμε ότι «θα έπρεπε» να κάνουμε και σ’ αυτό που το πνεύμα μας γνώριζε ότι θα μας οδηγούσεσε μια εξυψωτική εμπειρία ζωής.

Αυτό μας έχει επηρεάσει στους τομείς της εργασίας, της οικογένειας, των σχέσεων και της εσωτερικής μας πραγματικότητας. Αυτή τη στιγμή απαιτείται ένα σχεδόν επικό επίπεδο εμπιστοσύνης στον εαυτό μας και στο Συμπαντικό σύστημα καθοδήγησης για να μας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θυμάμαι μια σκηνή από κάποια ταινία της σειράς «Ιντιάνα Τζόουνς», όπου ο πρωταγωνιστής πρέπει να διασχίσει ένα μεγάλο ποταμίσιο φαράγγι. Φτάνοντας στην άκρη του γκρεμού ανακαλύπτει ένα ξεχαρβαλωμένο, μισοβυθισμένο ξύλινο γεφύρι και πατάει σε μια σανίδα. Στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι η επόμενη σανίδα εμφανίζεται μόνο όταν κάνει το επόμενο βήμα.

Αυτό είναι το Πνευματικό Δώρο, φίλοι μου, η ικανότητα να συνδυάζεις τη συνειδητή επίγνωσή σου με τη ροή της Παγκόσμιας Νοημοσύνης και να εμπιστεύεσαι το αποτέλεσμα. Με όλες τις ενεργειακές μετατοπίσεις του πλανήτη τις επόμενες μέρες, χρειάζεστε ένα προηγμένο σύστημα καθοδήγησης για να σας βοηθήσει.

Η σύνδεση με την Ganpati Kriya είναι ένας όμορφος τρόπος για να καθαρίσετε το κάρμα του παρελθόντος και να έχετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Και όλοι θέλουμε μια νέα αρχή!

(δείτε την εδώ: Μάθε πώς να κάνεις το Αδύνατο… Δυνατό!)

Ο YogiBhajan έχει πει για αυτή την πρακτική:

«Είναι μια κρίγια που κάνει το αδύνατο-δυνατό.
Όλος ο ισολογισμός της προηγούμενης αρνητικότητας, τώρα και αύριο, θα εξαργυρωθεί.
Τραγουδήστε με φυσική φωνή, με φωνή που βγαίνει από την καρδιά».

Μπορείτε να απαλλαχθείτε από τα μοτίβα της ενοχής, της αδυναμίας και της ευαισθησίας στις χειραγωγικές προβολές των άλλων. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τύπους σχέσεων και τώρα είναι η ώρα να σπάσουμε τις αλυσίδες.

Ο συντονισμός στο Κέντρο της Καρδιάς μας, είναι σημαντικός, καθώς το 2020 είναι μια χρονιά 4. «Τι έχει να μου πει η καρδιά μου;» ή «Τι προσπαθεί να μου πει η καρδιά μου;» είναι σπουδαία ερωτήματα για να σκεφτείτε. Οι νέες συνδέσεις είναι σε αφθονία το 2020, καθώς γενικά το έτος 4 αποτελείται από διπλά 2άρια. Ο αριθμός 2 είναι η «Λαχτάρα του Ανήκειν», η επιθυμία για θερμές, αξιόπιστες σχέσεις. Απλά πρέπει να έχετε καθαρίσει το παλιό κάρμα πριν «αφεθείτε» στο ρεύμα του ανέμου της Νέας Χρονιάς.

Μπορείτε να τα καταφέρετε και η ώρα είναι τώρα. Ανεξάρτητα από το πόσο αποθαρρυνθήκατε, πόσο ταλαιπωρηθήκατε ή εμποδιστήκατε στο παρελθόν, μια καινούργια μέρα ξημερώνει στον πλανήτη Γη. Ναι, θα εξακολουθούν να υπάρχουν τρελοί άνθρωποι που κάνουν τρελά πράγματα, αλλά εσείς δεν θα εστιάζετε εκεί. Η δική σας εστίαση φέρνει στο προσκήνιο την λυτρωμένη και άριστη εκδοχή του εαυτού σας. Τον εαυτό που τώρα αναγνωρίζει τον φίλο από τον εχθρό, που αποστασιοποιείται από τα συναισθηματικά δολώματα των άλλων, που ξέρει ότι είναι άξιος όλης της καλοσύνης που η ζωή έχει να προσφέρει.

Αυτή είναι η εκδοχή του εαυτού σας για το 2020 και μέσα από το τρίτο σας μάτι (6ο τσάκρα) έχετε τώρα το όραμα του 2020!

Η ζωή πρέπει να είναι καλή και δημιουργική, η ζωή οφείλει να επεκτείνεται.

Επιβεβαιώστε καθημερινά στον εαυτό σας:

«Είμαι παιδί του πιο υψηλού, ευγενικού και ζωοδότη Δημιουργού του Σύμπαντος.
Ήρθε ο καιρός μου για ευλογία, τύχη και αφθονία και το ίδιο επιθυμώ για όλους».

Αγάπη και Προσευχές για σας και θα τα πούμε τη Νέα Χρονιά.

Μετάφραση – Απόδοση: Seva Simran K. από www.3ho.org
Επιμέλεια: Jasmukhand K.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας