Ο Φεβρουάριος φέρνει ένα σωρό μοναδικά δώρα και προκλήσεις. Καθώς ταξιδεύουμε αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να θυμόμαστε τον αριθμό 4 που είναι ο συνολικός αριθμός για το 2020. Το 4 αντιπροσωπεύει θέματα εξέλιξης, δομής και τάξης, καθώς επίσης και την ικανότητα να παραμένεις ουδέτερος κάτω από πίεση. Αυτό που είναι επιτακτικής σημασίας με τον αριθμό 4, είναι να μην παραλείπετε βήματα.

 

καθώς εξετάζουμε τις συνθήκες του Φεβρουαρίου, έχουμε την εμφάνιση των διπλών 2 στον υπολογισμό της Καρδιάς (μήνας 2 + δώρο 2 = 4). Αυτό δημιουργεί ένα άλλο 4, αλλά μέσω μιας παράξενης οδού!

Ο αριθμός 2 μπορεί να είναι ένας από τους πιο συναισθηματικούς αριθμούς, καθώς αντιπροσωπεύει τη “Λαχτάρα του Ανήκειν”. Αυτή η λαχτάρα μπορεί να βιωθεί σε ένα υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης ή μπορεί να μετασχηματιστεί σε συναισθηματικό πόθο και να αγγίξει την εμμονή. Αυτό θα μας επηρεάσει στον τομέα των σχέσεών μας, καθώς ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει, επίσης, τα όρια και την ορθή μας κρίση, η οποία λειτουργεί προστατευτικά.

Ο Φεβρουάριος είναι η στιγμή να δώσουμε στις καταστάσεις χρόνο και χώρο να ξεδιπλωθούν, επιτρέποντας στις κρυμμένες λεπτομέρειες να αποκαλυφθούν αργά και μόνες τους. Στη θετική του πολικότητα ο αριθμός 2 μοιάζει με ντετέκτιβ που ταξινομεί ψήγματα πληροφοριών και τελικά διακρίνει τα πιο ανεπαίσθητα ή κρυφά στοιχεία .

Θα χρησιμοποιήσω ένα δραματικό παράδειγμα για να εξηγήσω αυτό το σημείο. Είμαστε όλοι βαθιά θλιμμένοι με το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα του ελικοπτέρου με τον Κόμπε Μπράιαντ, την κόρη του και τους γονείς των παικτών της ομάδας. Καθώς μελετούσα τις πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες καθώς έγραφα αυτή την πρόβλεψη, ανακάλυψα έκπληκτη ότι ο πιλότος είχε ζητήσει ειδική άδεια να πετάξει ενώ επικρατούσε ομίχλη, καιρική συνθήκη κατά την οποία κανονικά δεν επιτρέπονται οι πτήσεις ελικοπτέρων. Ως υποσημείωση για το θέμα αυτό, την συγκεκριμένη στιγμή η αστυνομία του Λος Άντζελες είχε κρατήσει προσγειωμένα όλα της τα ελικόπτερα.

Ο Φεβρουάριος χαρακτηρίζεται από συναισθηματική φόρτιση, σε συνδυασμό με μιαν αίσθηση επείγουσας ανάγκης. Αυτό που θέλω να επισημάνω, μοιραζόμενη αυτή την ιστορία είναι: “Μην πετάτε όταν έχει ομίχλη, ακόμη κι αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις”. Να διαβάζετε σωστά τις συνθήκες του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με όσους εμπλέκονται και στη συνέχεια να ακολουθείτε το πιο ασφαλές μονοπάτι.

Ο Ουδέτερος Νους σας είναι η απόλυτη ευλογία και η σωτηρία σας αυτή τη στιγμή. Μάθετε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας να υιοθετήσουν μια πιο διαλογιστική προσέγγιση της ζωής, όπως: “Βλέπω το αρνητικό, βλέπω το θετικό και βρίσκω την ισορροπία της ζωής μου στο ουδέτερο προστατευμένο μονοπάτι”.

Υπάρχουν 5 “κομβικά σημεία” αυτό το μήνα και είναι στις 2, 4, 13, 20 και 22 Φεβρουαρίου. Αυτές είναι οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πρέπει να ενσωματωθούν νέες πληροφορίες στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Δώστε στον εαυτό σας άφθονη γραμμική και συναισθηματική ευελιξία το Φεβρουάριο, καθώς μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που συμπεριφέρονται με ασταθή ή αντιδραστικό τρόπο. Αυτό συμβαίνει όταν ο αριθμός 2 γίνεται “σούπερ αρνητικός”! Ναι, δεν είναι πάντα όμορφο όλο αυτό και ενδέχεται, περιστασιακά, να βρεθείτε σε φάση “αυτοάμυνας”*

Εδώ υπάρχει κάτι που θα σας βοηθήσει να δράσετε με καλή πρόθεση. Η Antar Naad Kriya θα σας δώσει μια θετική προβολική ψυχή, καθώς και προστασία από κάθε είδους επιθέσεις. Χρησιμοποιείστε το βίντεο και ασκηθείτε σ’ αυτόν τον διαλογισμό για 40 ημέρες και θα σας δώσει μια αίσθηση πνευματικής υποστήριξης. Θα έχετε τον προσωπικό σας «κολλητό», θα γίνετε σύντροφοι στο Θεϊκό!

Στη φωτεινή πλευρά του Φεβρουαρίου, έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Καθώς οι σχέσεις μας περνούν από αλλαγές και προσαρμογές, υπάρχουν νέες συνδέσεις έτοιμες να μπουν στον κενό χώρο που έχει αφήσει κάποιος άλλος.

Καθώς αυτό το “περιστροφικό φαινόμενο” είναι ενεργό αυτή τη στιγμή, μην ξεχάσετε να εξετάζετε τις νέες επιλογές σας μέσα από ένα σταθερό απαλό φίλτρο. Το να βιώνουμε ατέλειωτες επαναλήψεις των παλιών φθαρμένων δραμάτων δεν είναι ο τρόπος για να απολαύσετε τη ζωή σας. Πείτε στον εαυτό σας: “Επιτρέπω στις νέες, ευθυγραμμισμένες ενέργειες να γίνουν σύντροφοι και βοηθοί του πεπρωμένου μου. Το Σύμπαν με στηρίζει στην καλύτερη ζωή που είχα ποτέ!”

Το να χρησιμοποιείτε τα λόγια σας συνειδητά σε αυτό το έτος 4, είναι ένας τρόπος να επιτύχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Ο αριθμός 4 αντιπροσωπεύει τις λέξεις που εκφέρουμε, ο αριθμός 5 είναι η επικοινωνία (λεκτική και μη λεκτική), ο αριθμός 6 είναι η προβολική ψυχή και το 7 είναι η φωνή. Μέσω της θετικής επιβεβαίωσης και των μάντρας, μπορείτε να ανοίξετε έναν δρόμο προς τους στόχους, τα όνειρα και τα οράματά σας.

Ζούμε σε μια ιδιαίτερη εποχή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Τα πάντα έχουν επιταχυνθεί και πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να συμπορευτούν με αυτές τις συνθήκες. Όταν δείτε τον εαυτό σας να παγιδεύεται στη μαζική επιτάχυνση, σταματήστε. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος και αρχίστε να επιβραδύνετε την αναπνοή σας.

Κάνετε αυτό για 3 έως 5 λεπτά και θα μπορέσετε να προστατέψετε τον εαυτό σας από τα μοτίβα των παρορμητικών σκέψεών σας. Μείνετε μακριά από την ομίχλη και δημιουργήστε στο μυαλό σας ξεκάθαρες συνθήκες, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στη σωστή δράση και στην ασφάλεια.

Όλοι μας ζούμε σε συναρπαστικές και εποχές, με έντονες ενέργειες και βλέποντας την πολικότητα της ζωής, μπορούμε να μάθουμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές για τον εαυτό μας και για τους άλλους. Ο καθένας μας είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από την ευτυχισμένη ζωή του άλλου και μέσα από τις λέξεις, τη φωνή και τις ενέργειές μας μπορούμε να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο ψηφιδωτό Ψυχής που θα προσφέρει αμοιβαία υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Είθε οι Άγγελοι να σας καθοδηγούν και να σας ευλογούν, για να περάσετε με ασφάλεια στην εκπλήρωση των ονείρων σας και σε αυτό που λαχτάρα η καρδιά σας.
Sat Nam.

*Αναφoρά στην ταινία μικρού μήκους που δημιουργήθηκε το 1952 από την πολιτική προστασία των ΗΠΑ και διανεμήθηκε στα σχολεία, με σκοπό να διδάξει στα παιδιά τι να κάνουν σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης. Η ταινία ονομάζεται “duck and cover” (https://www.youtube.com/watch?v=IKqXu-5jw60)

Της Nam Hari Kaur

Μετάφραση: Seva Simran K. από www.3ho.org
Επιμέλεια: Jasmukhand K.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας