Αριθμολογική Ανάλυση Ιουλίου

 

ξεπεράσαμε τα μέσα του έτους και τώρα είναι η στιγμή να σκεφτούμε τι ταιριάζει καλύτερα στις ζωές μας και τι πρέπει να αφήσουμε πίσω. Ο αριθμός 7 του Ιουλίου σχετίζεται με θέματα, όπως ο προσωπικός μας χώρος, η εμπιστοσύνη, η κάθαρση και ο στοχασμός για τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε στο μέλλον.

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν «παράξενους καιρούς», αφού τα πράγματα δεν έχουν πια την ίδια αίσθηση, όπως παλιά. Πρόκειται για μια σιωπηλή επιδημία, καθώς μερικές φορές δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε ότι νιώθουμε λίγο «εκτός» ή αποσυντονισμένοι σε σχέση με την πρότερη αίσθηση κανονικότητας.

Ο αριθμός 7 συμβολίζει τη φωνή, την ομιλία και το τραγούδι. Ανταλλάσσοντας λοιπόν σημειώσεις με εκείνους που νιώθετε στο ίδιο μήκος κύματος, θα αμβλύνετε την αίσθηση απομόνωσης, που ίσως να νιώσετε αν τα κρατάτε όλα μέσα σας.

Το Επτά επίσης είναι το στοιχείο του Νερού, οπότε πού και πού ένα γερό κλάμα είναι ό,τι πρέπει για να διώξετε τον πόνο από το σύστημά σας.

Το Επτά πάντοτε μας προσφέρει ένα «τάιμ άουτ», χρόνο για να κατεβάσουμε ταχύτητα και να αναλογιστούμε όλες τις επιλογές μας. Είναι σημαντικό να προσφέρετε στον εαυτό σας έξτρα χώρο να αναπνεύσει, καθώς πλανώνται καλοί οιωνοί στην ατμόσφαιρα για όσους εξερευνήσουν τη δημιουργικότητα των μεγαλεπήβολων σκέψεών τους.

Ναι, βάσει των αριθμών, έχουμε ένα 8 στον υπολογισμό Καρδιάς διαμέσου του τυχερού αριθμού 17! (Η Καρδιά είναι ο Μήνας 7 + το Δώρο 10 = 17). Το 8 είναι ένας ισχυρός αριθμός στον υπολογισμό Καρδιάς, γεμάτος ζωή, έτοιμος για την επόμενη μεγάλη περιπέτεια! Θα θελήσουμε να τον «μπερδέψουμε» με την ενέργεια της ημέρας ή θα σκεφτούμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, οι οποίες θα ενδυναμώσουν συνολικά την υγεία και την ευεξία μας. Αυτός ο μήνας είναι καταπληκτικός για πνευματικά retreat, μουσικά φεστιβάλ, επισκέψεις σε θερμές πηγές ή ό,τι άλλο περιλαμβάνει υποστήριξη από τη φύση και την καλή παρέα.

Ο αριθμός 7 γεννά τον πόθο για γνώση, σοφία και εσωτερική επίγνωση σε σχέση με τις απαντήσεις που θα μας απελευθερώσουν από το μονότονο «τα ίδια και τα ίδια». Σχεδόν όλοι αναζητούν βελτίωση σε κάποια πτυχή της ζωής τους, είτε μέσω ενός νέου τόπου, σχέσης, καριέρας είτε, πιο απλά, νιώθοντας την ικανοποίηση που προέρχεται όταν βιώνουν γαλήνια τις εξωτερικές συνθήκες.

Αυτή η ανησυχία ίσως να είναι και καλή, γιατί μας κινητοποιεί να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα και καθημερινά. Σημαντική είναι επίσης η ανάγκη να λαμβάνουμε μεθοδικές αποφάσεις, εξασφαλίζοντας βήμα-βήμα την επιτυχή έκβαση. Μια εξαιρετική τεχνική για να επιτευχθεί αυτό, είναι ο διαλογισμός στο Magnificent Mantra για 11 λεπτά
(θα τον βρείτε εδώ: https://www.3ho.org/kundalini-yoga/mantra/magnificent-mantra).

Ο Yogi Bhajan έλεγε:

«Το μάντρα αυτό φέρνει ευημερία και ευτυχία και μας προστατεύει από κακοτοπιές.
Είναι ένα κύμα ήχου που φέρνει ασπίδα και καλοτυχία και απομακρύνει τη δυσαρέσκεια και την ασθένεια. Είναι το κλειδί που ανοίγει την πύλη της προσωπικής ανύψωσης».

 

Ο διαλογισμός αυτός είναι ένας καλός τρόπος να καθοδηγήσετε τα όνειρά σας προς την πρακτική υλοποίησή τους. Τον Ιούλιο θα χρειαστούμε φίλτρο και ροή για τα καλά υπολογισμένα σχέδιά μας. Όταν εργαζόμαστε από μια ανώτερη συχνότητα, επιτρέπουμε στην δύναμη του Σύμπαντος να φιλτράρει με φυσικό τρόπο καθετί ακατάλληλο και να μας καθοδηγήσει μέσα στη ροή της Θείας Ευθυγράμμισης.

Καθώς πλησιάζουμε το 2020, ήδη εκπέμπεται ένα σήμα, ήδη ξεπηδά μια συχνότητα πνευματικής νοσταλγίας, η οποία δηλώνει, «θέλω την ουσία, δεν μπορώ πια να κάνω τα πράγματα όπως παλιά». Στην παρούσα φάση προετοιμαζόμαστε γι’ αυτήν την δυναμική νέα εποχή στον πλανήτη Γη και όταν λέω «προετοιμαζόμαστε», εννοώ ότι πλέον δεν δεχόμαστε να μειώνουμε τους εαυτούς μας για χάρη άλλων, σε περιπτώσεις που άλλοτε θα το κάναμε.

Το 2020 φέρνει ταχύτατες αλλαγές στον πλανήτη, άρα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργηθεί μια βάση, να τεθούν τα θεμέλια, μέσα από την απλή διατροφή, την γιόγκικη πρακτική, τις εξορμήσεις στη φύση και την αλληλεπίδραση με άτομα που έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης.

Α, και να μην ξεχάσω, ο Ιούλιος του 2019 μπορεί να φέρει συναισθηματικά ενδιαφέρουσες καταστάσεις, που ξέρω ότι πολλοί από σας αποζητάτε! Όμως, αν δεν συμβεί φέτος μην ανησυχείτε, καθώς το νέο έτος σχετίζεται με μεγάλες ευκαιρίες σύνδεσης σε καθετί φωτεινό και χαρούμενο. Η παρουσία των διπλών 2 στο ημερολογιακό έτος 2020, φέρνει μια εποχή αρμονίας και ευθυγράμμισης για όσους φέτος δεν παρέλειψαν να κάνουν τις πνευματικές ασκήσεις που είχαν για το σπίτι.

Το έχω ξαναπεί, αλλά αξίζει να το επαναλάβω δεν πρόκειται να βιώσετε μια λαμπερή καινούρια εμπειρία, αν συνεχίσετε να κινείστε με τα ίδια σκουριασμένα γρανάζια του παρελθόντος. Είναι σκληρό και για κάποιους ανθρώπους ιδιαίτερα σκληρό να ακούν κάτι τέτοιο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος.

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο μπορείτε να αναλογιστείτε πού μπορεί να ξεστράτισαν το όραμά σας, η πρακτική σας και η αίσθηση σκοπού σας και να κοιτάξετε προς την κατεύθυνση που θα φέρει αρμονία και ανύψωση στο παρόν.

Μέσα από αυτήν την διαδικασία θα βρεθείτε στην τέλεια θέση για την έλευση του Αυγούστου, ο οποίος φέρνει μια πολύ ευοίωνη στιγμή για σωστή ευθυγράμμιση στον πλανήτη. Ο Αύγουστος σχετίζεται πολύ με θέματα δύναμης και αν θέλετε το τέλειο βιβλίο για το καλοκαίρι, σας συνιστώ το βιβλίο «Δύναμη: Οι 48 Νόμοι της» του Ρόμπερτ Γκρην. Ακόμα και αν δεν είστε φανατικοί αναγνώστες, μπορείτε να απολαύσετε το βιβλίο αυτό, αφού το κάθε κεφάλαιο είναι μόνο τρεις με τέσσερις σελίδες. Ο συγγραφέας παρουσιάζει μέσα από ιστορικά παραδείγματα την απώλεια και την απόκτηση της δύναμης και πώς οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη με τον καταλληλότερο τρόπο. Είναι ευχάριστο και εύστοχο και προσωπικά έχω μάθει πολλά από αυτό.

Πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάω τελευταία, εκφράζουν ακριβώς το ίδιο συναίσθημα, το οποίο είναι, «Απλά δεν νιώθω ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο σημείο που θα έπρεπε στη ζωή μου και αυτό με θλίβει». Αυτή η αίσθηση ότι «έχουμε χάσει τον στόχο μας» δημιουργεί υποσυνείδητα κατάθλιψη στον ψυχισμό πολλών ανθρώπων, κάτι που δεν είναι καλό.

Το πιο σημαντικό είναι να απελευθερωθείτε από τα δεσμά της επίκρισης και της ανάλυσης που έχετε επιβάλει στους εαυτούς σας και να υιοθετήσετε μια ουδέτερη στάση. Το επόμενο βήμα είναι να φέρετε μια υψηλή συχνότητα στην ψυχή σας μέσα από μια πνευματική πρακτική (όπως ο διαλογισμός του μήνα).

Επιπλέον, ζούμε σε εποχές που κανένας δεν είναι σε θέση να τα καταφέρει μόνος του. Αναζητήστε μια μορφή κοινότητας μέσα από το ποίμνιο, το γυμναστήριο, έναν φυσιολατρικό σύλλογο, μια ομάδα προστασίας του περιβάλλοντος, ένα κύκλο πάτσγουορκ, μια ομάδα μηνιαίας ανταλλαγής γευμάτων, ό,τι καταφέρνει να σας βγάλει από το σπίτι και σας φέρει σε επαφή με άλλους. Δεν έχετε ιδέα πόσοι άνθρωποι πονάνε μέσα τους, όπως κι εσείς. Και το βλέπω καθαρά γιατί είναι πολλοί οι άνθρωποι που ζητάνε τη βοήθειά μου.

Υπάρχει πάντα τρόπος και μέσα από την ανυψωμένη, δημιουργική ψυχή μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δρόμο και να συνδεθούμε με τα αδελφά πνεύματα.

Είθε το χέρι του Θείου να σας καθοδηγεί και να σας ευλογεί και να σας φέρει την άνεση και τη χαρά της ευτυχισμένης ζωής που γεννηθήκατε για να ζήσετε.
Sat Nam

Μετάφραση: Jasmukand K. από 3ho.org

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας