Υπάρχει μια επιτάχυνση στον αέρα. Μια αίσθηση επείγοντος που μας καθοδηγεί να «ανέβουμε επίπεδο» στο πνευματικό μας ταξίδι. Θέλουμε μια υπέρβαση και μπορούμε να την έχουμε υπό την προϋπόθεση ότι  η εσωτερική μας πυξίδα είναι σωστά ευθυγραμμισμένη.

 

Ηαριθμολογική Ανάλυση Ιουνίου αφορά την πνευματική επιτάχυνση.

Ο αριθμός 6 του Ιουνίου αντιπροσωπεύει θέματα ασφάλειας, προστασίας, οικογένειας, αγάπης και δικαιοσύνης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα στοχαστούμε πάνω σε ερωτήματα όπως «Πού είναι η αγάπη;» και «Με αντιμετωπίζουν δίκαια;» Αυτή η διαδικασία είναι σημαντική, καθώς ο Ιούνιος προσφέρει το κατάλληλο διάστημα για να «πατήσουμε το κουμπί επαναφοράς». Μια περίοδο για να επανεκτιμήσουμε τους εαυτούς μας και τις σχέσεις μας.

Ο αριθμός Καρδιάς για τον Ιούνιο είναι το 7 (η Καρδιά είναι ο μήνας 6 + Δώρο 10). Ο αριθμός 7 χρειάζεται χρόνο και χώρο για να σκεφτεί τα πράγματα κατ’ ιδίαν. Μια καλή βάση  για τον προβληματισμό σας θα μπορούσε να είναι: «Πού αναγνωρίζεται πραγματικά η αξία μου και πού πρέπει να βάλω όρια για να προστατευτώ από μια κρυφή ατζέντα;»

«Κάποτε έκανα συμβουλευτική με κάποιον, ο οποίος – μετά από μια μεγάλη παύση – είπε: Nam Hari, μου πήρε μια ολόκληρη ζωή για να συνειδητοποιήσω ότι η λέξη “Όχι” είναι μια πλήρης πρόταση. Ποτέ μου δεν το ξέχασα αυτό.»

Εξετάζοντας βαθύτερα το δυναμικό δίδυμο του γαλήνιου στοχασμού και της πνευματικής επιτάχυνσης, είναι σημαντικό να κατανοήσετε με ποιον τρόπο αυτή η αλληλεπίδραση λειτουργεί προς όφελός σας.  Ο αριθμός 7 της Καρδιάς θα ήθελε να φτάσει σ’ ένα υψηλό σημείο. Σ’  ένα μέρος ανεπηρέαστο από τα δεινά του κόσμου.

Ο αριθμός 6 της Αριστείας (μήνας) νιώθει την ανάγκη να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες, τα «ουσιώδη» της καθημερινότητας, κατά κάποιον τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο στεναχώριας για κάποιους από εμάς που, όντας σε ένα πνευματικό μονοπάτι,  θέλουμε πάντα να κάνουμε το «σωστό».

Τα καλά νέα – υπάρχει ένας απλός τρόπος για να λύσετε σχετικά εύκολα το πρόβλημα αυτό. Είναι ο διαλογισμός για την Θεϊκή Ασπίδα Προστασίας – Ελευθέρωσε το Πνεύμα σου, που ενισχύει την αύρα και το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Σας δίνει κατ’ επέκταση την ικανότητα να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα.

Αντί να φτιάχνετε σχέσεις εξάρτησης, καλέστε την Παγκόσμια Μητέρα μέσω του μάντρα Maaa. Πάρτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε – αγάπη άνευ όρων, χωρίς δεσμεύσεις.

Τώρα που είμαστε ξεκάθαροι και οχυρωμένοι με βελτιωμένη αίσθηση προσωπικής παρουσίας, ας ρίξουμε μια ματιά στο μήνα Ιούνιο από ένα υψηλότερο σημείο. Το επόμενο βήμα είναι λίγο προχωρημένο, αλλά ξέρω ότι θα το πιάσετε! Όταν συνδυάζουμε τον μήνα 6 με το έτος 12 (2 + 0 + 1 + 9 = 12), παίρνουμε τον αριθμό 18. Δεκαοκτώ είναι το αρχέτυπο του Ανθρωπιστή και αυτή τη στιγμή υπάρχει μια υπερ-συνδεσιμότητα σε ό,τι αφορά τη  συνειδητή συλλογική προσπάθεια. Ανοίγεται  μια πόρτα τώρα – μια ενεργειακή πύλη, προκειμένου να συναντήσετε εκείνους με τους οποίους μπορέσετε  να συν -δημιουργήσετε.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την ευκαιρία στο σημείο αυτό, γιατί αν δεν πιάσετε το κύμα του 18, μπορεί να μεταστραφεί σε αρνητικό 9. Όταν ο αριθμός 9 γυρίζει αρνητικός, δεν είναι ένας ευχάριστος τόπος. Η αίσθηση ότι είστε χαμένοι,  αποσυνδεδεμένοι και εκτός ρυθμού στη ζωή, μπορεί να σας στοιχειώσει.

Το χειρότερο σενάριο σ’ αυτή την περίπτωση είναι θυμός και εκδικητικότητα, κάτι σαν «Αν εγώ δεν είμαι ευτυχισμένος, τότε κανένας δεν θα είναι ευτυχισμένος». Το έχετε δει, πιθανώς, κάπου στη ζωή σας ή στον κόσμο γενικότερα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ασχοληθείτε με κάτι που έχει νόημα για εσάς: Γίνετε εθελοντές σε ένα καταφύγιο ζώων και βγάλτε μια βόλτα τους σκύλους. Εθελοντές σε κέντρο γιόγκα για να προσφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο. Εθελοντές σε ένα πρόγραμμα συσσιτίων για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Υπάρχει κάτι πολύ υγιές και θεραπευτικό στο «ομαδικό πνεύμα» και πολλές από τις εσωτερικές μας δυσαρέσκειες μπορούν να επουλωθούν όταν είμαστε χέρι-χέρι με όσους έχουμε κοινό όραμα.

Ο Yogi Bhajan είπε κάποτε: «Μην απομονώνεστε και μονώνεστε».  Εξήγησε, στη συνέχεια, ότι οι άνθρωποι θα έχουν την τάση να υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, ως αντίδραση στην ένταση των ενεργειακών αλλαγών στον πλανήτη.

Ο αριθμός 6 πάντα βιάζεται, θέλει να σπεύσει προς το τελικό αποτέλεσμα, όπου θα τα έχει όλα τέλεια και τακτοποιημένα. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, χρειάζεται μόνο να μπορέσετε να ανταποκριθείτε διαισθητικά και να δράσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τότε θα είστε τέλεια ευθυγραμμισμένοι με την φυσικά επιταχυνόμενη δυναμική αυτού του μήνα.

Αυτό δεν είναι «μαγική σκέψη», όπως θα το χαρακτήριζαν στην εκλαϊκευμένη πνευματική γλώσσα- πρόκειται για πραγματικό χειροπιαστό συντονισμό με τις λεπτοφυείς ενέργειες που είναι ήδη στο παιχνίδι. Ένας Δάσκαλος πολεμικών τεχνών αντιλαμβάνεται οπτικά την παραμικρή αλλαγή, ακόμα και στις πτυχώσεις της στολής του αντιπάλου του, γιατί αυτή μπορεί να αποκαλύψει την επόμενη κίνησή του.

Μπορούμε και πρέπει να αναπτύξουμε αυτές τις ανώτερες ευαισθησίες. Δεν σας λέμε «Προσέξτε»,  σας λέμε «Να έχετε επίγνωση».  Όλοι διαθέτουμε ένα ποσοστό έμφυτης διαίσθησης και, όπως ένας επαγγελματίας αθλητής, χρειαζόμαστε μια πρακτική για να την διατηρήσουμε κοφτερή και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Καλέστε τώρα τους Αγγέλους για να σας υποστηρίξουν στο πνευματικό σας ταξίδι, κάνοντας μια συμφωνία με τους Ουρανούς που λέει, «Θα κάνω το κομμάτι που μου αναλογεί και εμπιστεύομαι ότι εσείς με καθοδηγείτε σε κάθε βήμα».

Είθε το φως της Ψυχής σας να προσελκύσει όλη την καλοσύνη και το μεγαλείο που σας αξίζει και είθε να βρείτε με αγάπη τη θέση σας  στην χάρη των δώρων του Θεού για σας.

Sat Nam

 

«Ο μόνος φίλος που έχετε, εκτός από τον Θεό και τη Φύση, είναι η δική σας πειθαρχία.
Αυτό είναι το κλειδί για την ευημερία.»
Yogi Bhajan, 12-20-99

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας