Αριθμολογική Ανάλυση Μαρτίου

 

οΜάρτιος πυροδοτεί τη δημιουργική μας έμπνευση, καθώς και την επιθυμία να συνδεθούμε με τους άλλους με πιο παιχνιδιάρικο και χαρούμενο τρόπο. Υπάρχει μια αίσθηση επείγοντος στον αέρα, που τροφοδοτείται από το γεγονός ότι έχουμε διπλά 3άρια τόσο στο μήνα, όσο και στο συνολικό έτος.

Η εμφάνιση των διπλών 3 δημιουργεί τον αριθμό 6 στον υπολογισμό Βάσης και το 6 είναι πάντα βιαστικό. Θέλουμε την τέλεια αγάπη, το τέλειο σπίτι, την τέλεια εργασία, κλπ. Και το θέλουμε τώρα! Εδώ είναι που το τέμπο έχει μεγάλη σημασία, γιατί όταν ο Θετικός Νους του αριθμού 3 βρεθεί εκτός ισορροπίας μπορεί να αναλάβει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αποφύγετε αυτήν την τάση γιατί θα οδηγήσει μόνο σε απογοήτευση, που με τη σειρά της μπορεί να μετατραπεί σε θυμό και κατηγόριες.

Γνωρίζουμε το θέμα της πολικότητας στην επιστήμη της αριθμολογίας, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στη δραματική πλευρά του αριθμού 3, καθώς στριφογυρίζει το διπλό του βήμα στην πίστα δημιουργώντας το 6.

Υπάρχει μια συνταγή για καύσιμα πυραύλων εδώ, καθώς και το 3 και το 6 ανήκουν στο Στοιχείο Φωτιά. Στη ζωή τα πάντα είναι ενέργεια, πόσο καλά διαχειριζόμαστε τη δική μας ενέργεια, αλλά και πώς «πλέουμε» ανάμεσα στους άλλους. Ο αριθμός 6 είναι η Γραμμή της Αψίδας, η προστατευτική φωτεινή ζώνη που διασχίζει το μέτωπό μας. Είναι η άλως, το φωτοστέφανο, όπως συχνά απεικονίζεται στις αγιογραφίες.

Πόσο ισχυρό είναι το δικό σας Φωτοστέφανο, σημαίνει πόσο καλά μπορείτε να διαβάσετε και να αναγνωρίσετε το πεδίο. Τώρα είναι απαραίτητη η ικανότητά σας να αισθάνεστε το γύρω περιβάλλον και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Να ένα πρακτικό παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι πρόκειται να πείτε σε κάποιον στη δουλειά ότι δεν εκτιμήσατε τον τρόπο με τον οποίο απέρριψαν τη λαμπρή νέα σας ιδέα, στη χθεσινή συνάντηση της ομάδας. Έχετε προετοιμάσει το τι ακριβώς θα πείτε και πόσο δίκιο έχετε. Το μουσικό θέμα από το “Rocky” παίζει μέσα στο κεφάλι σας και κανείς δεν πρόκειται να σας σταματήσει τώρα!

Στη συνέχεια, μόλις μπαίνετε στο γραφείο παρατηρείτε έναν χαμηλό και σκοτεινό τόνο στην ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι φαίνονται λίγο τρελαμένοι ή κάπως στρεσαρισμένοι. Αν το Φωτοστέφανό σας είναι ισχυρό, μπορείτε να ερμηνεύσετε την κατάσταση και να σκεφτείτε: “Τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα, κάτι άλλο συμβαίνει και τα λόγια μου δεν θα γίνουν αποδεκτά”. Καλή κίνηση, αφού λίγο αργότερα θα ανακαλύψετε ότι κάποιος έπρεπε να τρέξει στο νοσοκομείο γιατί το παιδί του είχε ατύχημα στο σχολείο.

Αν είχατε εισβάλει καταθέτοντας την δίκαιη αγανάκτησή σας θα νοιώθατε χάλια και θα φαινόσασταν και απαίσιος στα μάτια των άλλων.

Επιλέξτε τις μάχες σας και τον σωστό χρόνο με σύνεση αυτό το μήνα, καθώς θα υπάρχει η τάση να «χάσετε τη μπάλα» εάν αφήσετε την πύρινη ορμή να εκτροχιαστεί. Και το νου σας- πολλοί άνθρωποι θα πέσουν σ’ αυτή την κατάσταση, επειδή δεν έχουν την ικανότητα να συγκρατούνται.

Η έλλειψη αυτοέλεγχου και η υπερ-συναισθηματική σκέψη είναι μέρος της άλλης όψης του 2019, οπότε ας δούμε κάποιες λύσεις γι’ αυτό.

Το 2019 είναι 3 (2 + 0 + 1 + 9 = 3) και ο αριθμός 3 είναι ο αφαλός και το ήπαρ. Κρατώντας το σημείο του αφαλού σας ισχυρό και ισορροπημένο θα αποκτήσετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα ώστε να έχετε πρόσβαση στη δική σας δημιουργικότητα, αλλά και να μην πέσετε θύμα στις συναισθηματικές παγίδες των άλλων. Η γιόγκικη άσκηση SatKriya θεωρείται μία από τις καλύτερες για υγεία και ευημερία. Μόλις 3 με 5 λεπτά την ημέρα μπορούν να πετύχουν ένα θαύμα στη ζωή σας.

Το ήπαρ είναι ένα από τα πιο σημαντικά εσωτερικά όργανα, εργάζεται σκληρά για να καθαρίσει το αίμα και καμιά εκατοστή άλλα πράγματα, επίσης! Αφήστε το συκώτι σας να ζήσει, κάνοντας έναν καθαρισμό για την Άνοιξη και το Φθινόπωρο. Επιλέξτε κάτι που είναι άνετο για σας, είτε χρησιμοποιώντας ένα απλό σκεύασμα καθαρισμού του ήπατος που μπορείτε να βρείτε σε κατάστημα υγιεινής διατροφής, είτε κάτι πιο σύνθετο. Φυσικά, συμβουλευτείτε πάντα το γιατρό σας εάν δεν είστε σίγουροι ποια είναι ηκαλύτερη επιλογή για εσάς.

Αυτό το πρόγραμμα καθαρισμού μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των τοξινών που συμβάλλουν στην οργή, την κατάθλιψη και την πεσμένη ενέργεια. Μερικές φορές υποκαθιστώντας ένα γεύμα με ένα ποτήρι φιλτραρισμένο νερό με τον χυμό ενός λεμονιού μπορεί να δώσετε στο ήπαρ σας την απαραίτητη ξεκούραση. Αν προσθέσετε λίγο μέλι, αυτό θα συμβάλει στη διατήρηση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα σας.

Είμαστε στη μέση μιας μεγάλης μετατόπισης στον πλανήτη και πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν σε τεράστιες αλλαγές στην προσωπική τους ζωή. Πολλοί βιώνουν την αίσθηση ότι είναι χαμένοι ή αποσυνδεδεμένοι και δεν ξέρουν τι να κάνουν στη συνέχεια. Ο YogiBhajan μίλησε γι’ αυτό πριν από πολλά χρόνια, ως σύμπτωμα της μετάβασης στην Εποχή του Υδροχόου. Είπε, «Πολλοί άνθρωποι δεν θα ξέρουν πού να πάνε και τι να κάνουν, θα νοιώθουν αμήχανοι και θολωμένοι».

Μπορούμε να ανακουφίσουμε αυτό το σύμπτωμα αναζητώντας ομάδες που μας περικλείουν και μας εξυψώνουν.

Σηκώστε τον εαυτό σας από τον καναπέ, βγάλτε τον από την «comfort zone”, από τις εδραιωμένες αντιλήψεις του. Είναι απαραίτητο τώρα, για να πετύχετε την ευτυχισμένη ροή της ύπαρξής σας. Πηγαίνετε σ’ ένα διαλογισμό Πανσελήνου, σ’ ένα κύκλο ανδρών ή γυναικών, σε μια συγκέντρωση με τραγούδι. Αναζητήστε την φυλή και τις δραστηριότητες που συντονίζονται με αυτό που θα επιθυμούσατε να αισθάνεστε στη ζωή σας.

Δεν θα μπορέσετε να αλλάξετε κανέναν αυτό το μήνα, οπότε το καλύτερό σας στοίχημα είναι να εργαστείτε με τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να μετριάσει την αίσθηση της αδυναμίας, ενάντια στις πιέσεις που υπάρχουν. Όλοι έχουν προβλήματα και ίσως να μην γνωρίζετε το βάθος ή την ένταση της αγωνίας του άλλου, οπότε μην πηγαίνετε κοντά σε ταραγμένα νερά, εκτός αν είστε προετοιμασμένοι να αναλάβετε το ρόλο του προστάτη.

Κρατήστε το σπίτι σας σε τάξη. Ο Μάρτιος είναι μια καλή στιγμή για να αναδιαρθρώσετε οτιδήποτε ασταθές στη ζωή σας. Όταν είμαστε ισορροπημένοι, τότε το εξωτερικό πεδίο έχει μικρότερη ικανότητα να μας βγάλει από το κέντρο μας.

Πραγματικά, φέτος όλα έχουν να κάνουν με το τι σημαίνει να είσαι ο καπετάνιος του δικού σου σκάφους και να αποφεύγεις τους κοραλλιογενείς υφάλους κάτω από την επιφάνεια. Ο ύφαλος μπορεί να έχει το όνομα ενός ατόμου και εσείς ρωτήστε τον εαυτό σας: «θέλω πραγματικά να κολλήσω ή να χρεωθώ και πάλι το δράμα του;» Ξέρεις την απάντηση σε αυτό, και όπως έγραψε ο Σαίξπηρ στο κλασικό έργο του Άμλετ: “Για να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αληθινός”.

“Έχετε τρεις νόες, αρνητικό, θετικό και ουδέτερο. Μέσω του διαλογισμού μπορείτε να κατευθύνετε θετικά το νου σας προς την επιτυχία, μπορείτε να διαχέετε την ευημερία και μπορείτε να λάμπετε σαν τον ήλιο “. – Yogi Bhajan 9-12-83

Μετάφραση-απόδοση: Seva Simran K. από 3ho.org

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας