Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα μιας ασυνήθιστης στιγμής στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και στη συλλογική ψυχή είναι πιεστική η απαίτηση για γρήγορη και έντονη αλλαγή. Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της αλλαγής και μεγάλο μέρος του κόσμου περιμένει μιαν απάντηση, που πιστεύει πως θα αποκαταστήσει την ελπίδα.

 

aνεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει, για λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι ταραγμένα, αφού κανείς δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Θα επικρατήσει κοινωνική αναταραχή, οπότε να είστε σε εγρήγορση καθώς κινείστε ανάμεσα στον κόσμο και ακολουθείτε την καθημερινή σας ρουτίνα. Όπως λένε και οι Ινδιάνοι: «Προσευχήσου στον Θεό, και απομακρύνσου κωπηλατώντας μακριά από τα βράχια».

Ο αριθμός 11 του Νοεμβρίου συμβολίζει θέματα όπως η ευθυγράμμιση, η σαφήνεια και ένα υψηλό όραμα που τα περιλαμβάνει όλα. Το 11 στην αρνητική πολικότητα έχει τη νοοτροπία «Εμείς εναντίον των Άλλων» και αυτή η δυναμική θα προκαλέσει χάος όλο τον μήνα.

Αυτό που μου φαίνεται τόσο βαθιά προφανές είναι ότι δεν γίνεται να κυβερνήσεις συνειδητά μια χώρα, λαμβάνοντας υπόψη μόνο την οπτική γωνία ενός ατόμου. Απαιτείται μια ομάδα κατηρτισμένη, μια ομάδα που να μπορεί να εργαστεί σε μια συγχρονιστική αρμονία σκέψεων, ιδεών και ενός σχεδίου για το μέλλον.

Αυτή είναι η υψηλότερη οκτάβα του αριθμού 11 και αυτό είναι που μέλλεται να συμβεί σε αυτό το κομβικό σημείο της ανθρώπινης εξέλιξης. Θα χρειαστεί χρόνος για να σταθεροποιηθεί η πορεία, όμως η γνώση ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση μπορεί να φέρει ελπίδα και ανακούφιση.

Μερικές φορές είναι τόσο ακραίες οι συνθήκες που επικρατούν και για τόσο παρατεταμένο χρονικό διάστημα, που μπορούν να «κάμψουν» τον νου του ανθρώπου. Στην κουλτούρα μας αυτό το διακρίνουμε μέσα από την αύξηση της κατάχρησης αλκοόλ και ουσιών. Όμως, αυτό που αυξάνεται ακόμη περισσότερο, είναι τα συναισθήματα θυμού, απογοήτευσης και οργής, μια ανταπόκριση στην ανεπαρκή κάλυψη των αναγκών μας ως έθνος.

Τα καλά νέα είναι ότι από τις 18 Νοεμβρίου θα υπάρξει σε παγκόσμιο επίπεδο αλλαγή στην δυναμική, με την οποία οι ηγέτες απαντούν στην πανδημία. Περισσότερα έθνη θα αρχίσουν να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να μαθαίνουν το ένα από το άλλο. Θα εμφανιστούν νεότερες οδηγίες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στον περιορισμό της έξαρσης της νόσου.

Από τώρα έως τις 18 Νοεμβρίου χρειαζόμαστε μια προσωπική στρατηγική η οποία θα βοηθήσει στην απελευθέρωση του φόβου μας για το μέλλον και παράλληλα θα μας προσφέρει τη διαύγεια να πλοηγηθούμε στην παρούσα στιγμή. Ο νους που αναμασάει τα ίδια και τα ίδια μπορεί να προκαλέσει εξάντληση και είναι αδύνατον να ζήσεις σ’ ένα τόσο δυστυχισμένο και ρηχό μέρος… Αυτό μπορεί να διορθωθεί με τον Ο Διαλογισμό για την Εξάντληση, μέσα από τον οποίο δημιουργείται εντός σας μια νέα δύναμη ζωής, με οδηγό την αναπνοή σας. Αυτή η ζωτική δύναμη αλλάζει την αντίληψή σας για μια κατάσταση και σας επιτρέπει να εξυψωθείτε πάνω από τη σύγκρουση και τη δυαδικότητα.

Από τις 18 και μετά θα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε καλύτερα τα πράγματα και να προχωρήσουμε μπροστά. Ουφ! Τα σχέδια θα αρχίσουν να αποκρυσταλλώνονται και να διαμορφώνονται με μεγαλύτερη ευκολία, δίνοντας μια αίσθηση ανακούφισης ότι διατηρούμε ακόμα ένα επίπεδο ελέγχου στη ζωή μας. Η σωστή ευθυγράμμιση με τους άλλους θα επιτευχθεί πιο φυσικά, σαν να σας παραδίδονται οι άνθρωποι κατά παραγγελία.

Οι τελευταίες 40 ημέρες του έτους ξεκινούν στις 21 Νοεμβρίου και αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να έχει μια μαγική ποιότητα, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε ρυθμίσει καλά το ανώτερο σύστημα καθοδήγησής σας. Με λίγα λόγια, δονείστε σε ανώτερα επίπεδα δυνατοτήτων ή παραμένετε αιχμάλωτοι της σκιάς σας; Συνεχίζετε να χτυπάτε την πόρτα του ατόμου που σας απορρίπτει ή αρχίσατε να ψάχνετε μια καλύτερη γειτονιά;

Διαθέτετε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο απ’ ό,τι νομίζετε και ο αριθμός 11 μας προσκαλεί και μας φέρνει αντιμέτωπους με το: «Ξύπνα, μην επιτρέπεις να σου φέρονται μ’ αυτό τον τρόπο, μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα!».

Αυτή τη στιγμή σχεδόν όλοι μας προσευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, για κάτι περισσότερο στη ζωή μας. Πλησιάζουμε με γρήγορους ρυθμούς την ώρα που πλέον δεν θα είμαστε κολλημένοι στον διάδρομο απογείωσης, περιμένοντας το πράσινο φως. Τα πράσινα φώτα έρχονται, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε καθαροί και ισορροπημένοι μέσα σας για να απολαύσετε την απογείωση και το ταξίδι.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου και η Ηλιακή Έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου φέρνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις για την προσωπική σας πτήση. Ο άνεμος είναι το στοιχείο του Αέρα, και όταν ο αέρας είναι σωστά ισορροπημένος στο σώμα, είμαστε ατρόμητοι. Μπορούμε να εκφράσουμε την αλήθεια μας και μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε σωστά τι πραγματικά λέει κάποιος άλλος. Αυτό είναι ένα πολύτιμο και ανεκτίμητο δώρο, καθώς γλιτώνει την ανθρώπινη ψυχή από σπατάλη χρόνου και «φθορές». Αρκετά με το “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου έκανε πάλι τα ίδια!

Το 2020 ήταν μια μοναδική περίοδος που όμοιά της δεν είχε βιώσει κανείς στην πρόσφατη ιστορία. Τα διπλά μηδενικά του ημερολογιακού έτους είχαν μια «εκμηδενιστική» επίδραση σε σχέση με τα διπλά 2άρια του έτους. Ο αριθμός 2, στη θετική πολικότητα, συμβολίζει θέματα υποστήριξης, αρμονίας, ισορροπίας και «αλληλοκάλυψης». Όλοι αυτοί οι τομείς δέχτηκαν προκλήσεις φέτος.

Τα καλά νέα είναι ότι στο 2021 προστίθεται ο αριθμός 1 στην εξίσωση. Το 1 έχει οραματισμό και ενθουσιασμό, είναι η μύηση, τα νέα ξεκινήματα. Ο συνολικός αριθμός για το 2021 είναι 5 και το 5 είναι τολμηρό, επινοητικό, ταξιδιάρικο, λατρεύει να διδάσκει και αγαπά όλες τις μορφές επικοινωνίας και τέχνης. Το 5 είναι επεκτατικό και ατρόμητο και μέχρι την άνοιξη του επόμενου έτους θα κινηθούμε, ως ανθρωπότητα, προς μια πιο προοδευτική και αισιόδοξη κατεύθυνση.

Η υπομονή ανταμείβει και αυτές τις μέρες που έρχονται, μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, πείτε στον εαυτό σας: «Είμαι καλός, μπορώ να τα καταφέρω και θα μου δοθεί ως δώρο η επόμενη σωστή μου κίνηση στη ζωή».

Αυτή τη στιγμή, οι ουρανοί σας υποστηρίζουν περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε και οι Άγγελοι της καθοδήγησης και της καλοτυχίας πετούν γύρω σας. Απλώς αναπνεύστε και αφήστε τα πράγματα όπως είναι.

Sat Nam
Nam Hari Kaur

Μετάφραση: Seva Simran K. από www.3ho.org
Επιμέλεια: Jasmukhand K.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας