Ο Νοέμβρης φέρνει μαζί του μια αστροφώτιστη ευθυγράμμιση γεγονότων και κοσμικών συμβάντων, οπότε καλά θα κάνετε να αφήσετε χώρο στο πρόγραμμά σας για μαγεία και μυστήριο!

 

οαριθμός του Νοεμβρίου, το 11, αντιπροσωπεύει θέματα συμμαχιών, συγχρονικότητας, καθαρών προθέσεων και σχέσεων. Θα βρεθούμε να εξετάζουμε τις σχέσεις μας και να αναρωτιόμαστε: «Διαθέτουμε αρμονία, ισορροπία και αμοιβαία υποστήριξη στη σχέση μας με το άτομο αυτό, ή όχι;»

Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να λύσουμε τυχόν διαφορές με τους άλλους, υπό την προϋπόθεση ότι θα είμαστε αυθεντικοί πρώτα από όλα με τον εαυτό μας. Αν ο γείτονάς σας διαρκώς δανείζεται το χορτοκοπτικό σας και το επιστρέφει χωρίς βενζίνη, ήρθε η στιγμή να κάνετε μια συζήτηση.

«Ισότιμα και Δίκαια» θα μπορούσε να είναι το σύνθημα του μήνα και τώρα πια το συναίσθημα ότι σας εκμεταλλεύονται –σε όποιον τομέα κι αν υπάρχει – θα γίνει αβάσταχτο. Προκειμένου να υπάρξει συνειδητή επίλυση, είναι κομβικής σημασίας να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά τη δυσφορία σας, αλλιώς τα πράγματα θα μπορούσαν να βγουν εκτός ελέγχου.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί ο αριθμός Καρδιάς του Νοεμβρίου είναι το 3, ένας αριθμός που ταλαντεύεται έντονα ανάμεσα στις θετικές και αρνητικές πολικότητες. Στον θετικό πόλο, το 3 είναι δημιουργικό, υποστηρικτικό και διακατέχεται από ένα πνεύμα «μπορώ να τα καταφέρω!» Στον αρνητικό πόλο, είναι θυμωμένο, αγχωμένο, θλιμμένο και μπορεί να κάνει κακό και στον εαυτό του και σε άλλους.

Προσπαθήστε να «βάλετε φρένο», όταν αντιλαμβάνεστε ότι κάποιος στο πίσω μέρος του μυαλού του ετοιμάζεται για φασαρίες. Την κατάλληλη στιγμή πείτε κάτι του τύπου, «Μου φαίνεσαι κάπως αναστατωμένος μετά την τελευταία μας συζήτηση. Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να ξαναδούμε και να λύσουμε;»

Κάνοντας αυτό, θα γλιτώσετε από άλυτα θέματα θυμού που μοιάζουν με αόρατες ωρολογιακές βόμβες. Δεν χρειάζεται να νταντέψετε τον άλλο ή τις νευρώσεις του, απλά να προσπαθήσετε να επιλύσετε τυχόν διαφορές που υποβόσκουν και μετά να το αφήσετε εκεί.

Και τώρα πάμε σε κάτι πιο θετικό, γιατί ο Νοέμβρης έχει πολλά τέτοια! Στους ουρανούς συμβαίνει ένα σπάνιο και υπέροχο γεγονός, καθώς ο πλανήτης Δίας βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με το Κέντρο του Γαλαξία. Μια φωτεινή δέσμη αφυπνιστικού φωτός καταφθάνει στον πλανήτη μας και μπορεί πραγματικά να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, αρκεί να το επιτρέψετε.

Αυτό θα λάβει χώρα στις 19 Νοεμβρίου του 2019 και συμβαίνει μόνο κάθε 12 χρόνια. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της ευημερίας, της ανάπτυξης, της διεύρυνσης, της καλοτυχίας και των ευλογιών. Ετοιμαστείτε να διαπρέψετε με τη βοήθεια της κουνταλίνι, καθώς υπάρχει η δυνατότητα για μεγάλες αλλαγές στον τομέα που θα σε οδηγήσει στον δρόμο του πεπρωμένου σου.

Όλα τα μάντρας είναι καλά και όμορφα και η λέξη «Guru» συνδέεται άμεσα με τον αριθμό 11, οπότε θα σας συνιστούσα να ψάλλετε το μάντρα «Pavan Guru» για 11 λεπτά την ημέρα. «Pavan» είναι το στοιχείο του Αέρα, το οποίο ενδυναμώνει την επικοινωνία και την αυτοθεραπεία μας.

Ο Γιόγκι Μπάτζαν είπε, «Όποιος ψάλλει αυτό το μάντρα γίνεται απολύτως θείος, Θεός εν δράσει… Το συγκεκριμένο μάντρα αυξάνει την πρανική ενέργεια. Δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία».

Αγαπημένοι μου, χρειάζεται να είστε ευθυγραμμισμένοι με τον ίδιο σας τον εαυτό και όχι να λέτε «ναι!» όταν εννοείτε «όχι!» Χρειάζεστε τον ίδιο σας τον εαυτό, έτοιμο για δράση, εφοδιασμένο με όλα όσα γνωρίζετε μέσα από τη δική σας λαμπρότητα και λάμψη. Αυτήν την ανυψωμένη, δημιουργική, χαρούμενη ζωή γεννηθήκατε να ζήσετε.

Συχνά μου αρέσει να στρέφομαι στη φύση, προκειμένου να κατανοήσω την ανθρώπινη εμπειρία και προσφάτως συνάντησα μια ιστορία για τις σεκόγιες. Παρόλο που είναι το ψηλότερο δέντρο στον κόσμο, το ριζικό σύστημα της σεκόγιας εκτείνεται σε λιγότερο από δύο μέτρα βάθος μέσα στη γη.

Όμως, το ριζικό σύστημα της σεκόγιας συνδέεται με τις άλλες σεκόγιες γύρω της και από εκεί αντλεί την δύναμη και την ανθεκτικότητά της. Οι ρίζες τους μπερδεύονται, ακόμα και συνενώνονται, τροφοδοτώντας και υποστηρίζοντας η μία την άλλη. Κι έτσι μπορούν και αντέχουν τους δυνατούς ανέμους,  τις πλημμύρες και τις ξηρασίες, μέσα από τον συνδυασμό φυσικής υποστήριξης και διασυνδεόμενου ψυχισμού. Ναι, τα φυτά επικοινωνούν το ένα με το άλλο και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά, μπορείτε να διαβάσετε το «Η μυστική ζωή των φυτών», του Κρίστοφερ Μπερντ*. Διάβασα το βιβλίο αυτό όταν ήμουν έφηβη και εντυπωσιάστηκα βαθιά. Και να ξέρετε πως δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα.

Η ικανότητά μας να ευημερούμε, τόσο ως άτομα όσο και ως ανθρωπότητα, συνδέεται με την πρώτη σούτρα της Εποχής του Υδροχόου, η οποία είναι, «Αναγνώρισε ότι ο άλλος είσαι εσύ».

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μεγάλων αλλαγών και σπουδαίων ευκαιριών που θα φέρει μαζί του το 2020 και το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσουμε το ταξίδι αυτό, είναι μια συνειδησιακή αναβάθμιση.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα μεγάλο ταξίδι σε καλή κατάσταση, αλλά αν στα μισά δεν έχετε αρκετό αέρα στα λάστιχα, δεν θα μπορείτε να ελέγξετε το τιμόνι σας, ούτε την κατανάλωση βενζίνης σας, μπορεί ακόμα και να υπάρξει κάποια έκρηξη. Μην αφήσετε τους εαυτούς σας να μπουν στην κατηγορία «πώς μου συνέβη αυτό;»

Ψάλλετε το μάντρα για το Στοιχείο του Αέρα και ταξιδέψτε προστατευμένοι στη λεωφόρο της ζωής.

Αναμένονται καλές ημέρες, στις οποίες θα μπορέσουμε να απολαύσουμε πολλά, τα πάντα είναι θέμα οπτικής και ανάπαυσης στη θετική ροή της χάρης και της αγάπης του Σύμπαντος για εμάς. Πραγματικά βρίσκονται εκεί, γιατί,

«Εν αρχή ἦν ὁ Λόγος καί ὁ Λόγος ἦν προς τόν Θεόν καί Θεός ἦν ὁ Λόγος».

Έχουμε τον Λόγο, έχουμε τη μαγεία και τις ευλογίες και θα αλλάξουμε τον κόσμο μέσα από την προβολή του ενοποιημένου ψυχισμού μαςστην ανθρωπότητα.

Είθε οι Ουρανοί να σας οδηγούν, να σας ευλογούν και να σας κρατούν ασφαλείς, μέσα από τη γνώση της αξίας σας, ώστε κι εσείς να αναπαύεστε σε καθετί καλό.

Σατ Ναμ

Της Nam Hari Kaur
Μετάφραση: Jasmukand K. από www.3ho.org

*Κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Χατζηνικολή».

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας