Στη ζωή υπάρχουν στιγμές που πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι, και αυτό ακριβώς θα κάνω: Ο Οκτώβριος του 2020 θα μας φέρει αντιμέτωπους με πολλά προβλήματα και θα σας πω ακριβώς πώς θα πρέπει να πλοηγηθείτε αυτές τις στιγμές.

 

πρώτα απ’ ‘όλα, το μάντρα για να πορευτείτε αυτόν τον μήνα είναι: «Μείνετε στη λωρίδα σας». Μην υπερ-εκτείνετε τον εαυτό σας σε κανένα επίπεδο, για κανένα λόγο. Προσφέρετε βοήθεια, συμβουλές και υποστήριξη, όσο το αντέχετε. Δεν γίνεστε «καλός άνθρωπος» δημιουργώντας βάρος ή έλλειμμα στον εαυτό σας, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να αναπληρώσετε.

Το δεύτερο σημαντικό μάντρα του μήνα είναι: «Αργά σημαίνει ομαλά και ομαλά σημαίνει γρήγορα». Αυτό αξίζει να το γράψετε σε ένα χαρτάκι και να το κολλήσετε στον καθρέφτη του μπάνιου σας, για να μην το ξεχνάτε! Νοητικά θα υπάρχει η τάση να επιταχύνετε, απλώς και μόνο για να συμβαδίσετε με την πληθώρα πληροφορίας και παραπληροφόρησης, αλλά μην ακολουθήσετε αυτή την πορεία.

Διατηρήστε το ρυθμό σας, μάθετε πότε να εμπλέκεστε και πότε να αποδεσμεύεστε. Η διατήρηση της ενέργειάς σας είναι ύψιστης σημασίας τώρα, καθώς δεν θέλετε να καταπονήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ένα εβδομαδιαίο λουτρό αποτοξίνωσης με 2 κιλά άλατα Epsom και 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου ή τεϊόδεντρου, μπορεί να κάνει θαύματα στο λεμφικό σας σύστημα.

Είναι απαραίτητο να έχουμε το σύστημα υποστήριξής μας ετοιμοπόλεμο, οπότε προμηθευτείτε ικανές ποσότητες από βιταμίνες, άλατα μπάνιου και μπισκότα σοκολάτας!

Ο πλανήτης θα δεχτεί απίστευτα κύματα ενέργειας και, αν έχετε ενεργοποιηθεί πνευματικά, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια προς όφελός σας. Εάν όχι, είναι απλώς θέμα τύχης το πώς θα το διαχειριστείτε. Ως καταπληκτικοί, νοήμονες άνθρωποι που είμαστε, ας κάνουμε μια έμπρακτη προσπάθεια να φέρουμε τη συχνότητα της τύχης και της επιτυχίας στη ζωή μας.

Ο διαλογισμός Antar Naad απαιτεί μόνο 11 λεπτά από την ημέρα σας και θα σας αποζημιώσει πολλαπλάσια για την προσπάθειά σας. Μπορείτε να εξασκηθείτε μαζί με το βίντεο, που θα σας δώσει την αίσθηση ότι έχετε έναν «φίλο για διαλογισμό», καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα. Μια πολύ καλή παρέα!

Έχουμε μερικές ιδιαίτερα ισχυρές ημέρες και αυτές είναι η 4, 10, 13, 19, 22, 28 και 30 Οκτωβρίου. Μην πιέζετε τίποτα αυτές τις μέρες και δώστε στα πράγματα χρόνο και χώρο να αποσυμπιεστούν. Στο πιο ευπώλητο βιβλίο των New York Times, «Άντρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη», ο συγγραφέας John Gray λέει: «Οι άντρες πηγαίνουν στις σπηλιές τους … Οι γυναίκες μιλούν». Και συνεχίζει εξηγώντας πως όταν η αρκούδα μπαίνει στη σπηλιά, καλό θα ήταν να μη βάζετε το χέρι σας εκεί μέσα!

Τώρα που βασικά καλύψαμε τα θέματα που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα, ας ρίξουμε μια ματιά στη φωτεινή πλευρά.

Ο αριθμός Καρδιάς για τον Οκτώβριο είναι 12, ο οποίος αθροίζεται σε 3. ( Καρδιά είναι μήνας 10 + Δώρο 2 = 12). Το 3 συμβολίζει τα θέματα της δημιουργικότητας, του Θετικού Νου, της τροφής, της κοινωνικής συνδεσιμότητας και της ενέργειας που θρέφει και υποβοηθά. Ωστόσο, όλα αυτά προκύπτουν μέσω του 12, που είναι το αρχέτυπο του Καλού Ποιμένα.

Ως απόκριση σε όλα τα παγκόσμια γεγονότα που εκτυλίσσονται, θα υπάρξει μια τεράστια θετική συνέργεια ανθρώπων, οι οποίοι θα συντονίσουν τις προσπάθειες και τους πόρους τους για να απαντήσουν στην πρό(σ)κληση. Και πρέπει να απαντήσουμε στο κάλεσμα, γιατί δεν απομένει πολύς χρόνος να αιωρούμαστε μέσα στην ανασφάλεια.

Σ’ αυτό το σημείο ίσως να σκέφτεστε: «Λοιπόν, πρώτα είπες να μην υπερβάλλω εαυτόν και τώρα μου λες ότι πρέπει να απαντήσω στην πρόσκληση, τι να κάνω;» Ευτυχώς έχω πάντα μια απάντηση και η απάντηση είναι να μείνεις μέσα στη ροή της δικής σου ψυχής.

Ενστικτωδώς γνωρίζετε πότε τραβάτε τον εαυτό σας εκτός ισορροπίας και πότε βρίσκεστε μέσα στα δικά σας ενεργειακά αποθέματα. Τιμήστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και να ξέρετε πως ό,τι απομένει να γίνει, έχει το όνομα κάποιου άλλου.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την αξία και την υψηλότερη πρόθεση του 2020, θα πρέπει να σταματήσουμε για λίγο και να σκεφτούμε σε ποιο σημείο του ταξιδιού βρισκόμαστε. Στη θετική πολικότητα, ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει ευθυγράμμιση, αρμονία και ισορροπία. Στην αρνητική πολικότητα, είναι σύγκρουση, δυαδικότητα, πόλωση. Είναι γεγονός ότι σε αυτή τη φάση, όλα αυτά τα ζητήματα έχουν ανακινηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και ότι οι επόμενοι τρεις μήνες είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Η ζωτική δύναμη των 5 Στοιχείων θα είναι πολύ δυνατή τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους. Τα Στοιχεία είναι ο Αέρας, η Γη, το Νερό, η Φωτιά και ο Αιθέρας. Η καθαρή δύναμη του στοιχείου του Νερού μπορεί να φέρει μια παλιρροιακή αύξηση που ξεπλένει πράγματα κρυμμένα κάτω από την άμμο. Το Στοιχείο του Αέρα μπορεί να φέρει έναν δυνατό άνεμο που ρίχνει το δέντρο και αποκαλύπτει το ριζικό του σύστημα.

Παρόμοια με τη Γη, εμείς ως άνθρωποι θα βιώσουμε στιγμές μιας σαρωτικά αποκαλυπτικής ενέργειας που θα διαπεράσει τη συνείδησή μας – μια ξαφνική αφύπνιση, που θα μπορούσε να αφορά ας πούμε τον λόγο που έχετε φορτωθεί μια συμπεριφορά ή έναν εθισμό όλη σας τη ζωή, καθώς και την ικανότητα να αλλάξετε το μοτίβο αν το επιλέξετε.

Αυτά είναι φανταστικά νέα για οποιονδήποτε είχε σκέψεις του τύπου «βαρέθηκα αυτά τα χάλια, κάτι πρέπει να αλλάξει». Ναι, μπορεί να αλλάξει και η δύναμη των Στοιχείων είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Ο προτεινόμενος διαλογισμός αυτού του μήνα λειτουργεί με το Στοιχείο του Αιθέρα, που είναι το πεδίο της Χάριτος και των ευλογιών. Η Χάρη είναι κάτι που, τεχνικά, ίσως δεν έχετε κερδίσει μέσω καλών πράξεων, αλλά παραχωρείται ούτως ή άλλως από θεϊκή καλοσύνη.

Τώρα, όλοι χρειαζόμαστε τη Χάρη, αυτή τη «μικρή ενεργειακή βοήθεια» κάποιου που μας πετάει τη μπάλα πάνω από το φράχτη, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι ξανά. Και είναι το δικό μας παιχνίδι μας, η ροή της δικής μας ζωής και η δημιουργικότητά μας που λαχταρούν να ξεδιπλωθούν. Τα Στοιχεία συνεργάζονται μαζί μας για να αποκαλύψουν αυτό που ποτέ δεν γνωρίζαμε ότι πραγματικά θέλουμε – αυτό το μεγαλοφυές ταλέντο μας που περιμένει και θέλει να αναδυθεί από την αφάνεια.

Ιδού το 2020 φίλοι μου, λίγο μπερδεμένο ώρες-ώρες, το ξέρω, αλλά με μια μεγάλη αποκαλυπτική ενέργεια που θα αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας.
Ένα βήμα τη φορά, εγώ κι εσύ, και οι Άγιοι και οι Άγγελοι. Ποτέ δεν βγαίνετε με άδεια χέρια από την πόρτα της ταπεινότητας και της ειλικρινούς προσευχής σας. Συνεχίστε να χαμογελάτε, συνεχίστε να λάμπετε και να ξέρετε ότι οι Ουρανοί σας υποστηρίζουν σε κάθε σας βήμα.

Της Nam Hari
Μετάφραση: Seva Simran K. από www.3ho.org
Επιμέλεια: Jasmukhand K.

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας