Το θετικό μήνυμα της ημέρας | Εβδομάδα 8 | Ημέρα 54

0
91

άσκηση αυτοβελτίωσης

Aπό το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ “Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης“, εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Εβδομάδα 8η: Η εσωτερική ειρήνη

Ημέρα 54η

Δημιουργώντας Ειρήνη με την Αλήθεια

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθουμε πόνο όταν βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να υποφέρουν ή να κακοποιούνται. Επίσης αδικία, πίκρα, φόβο, θυμό, οργή και μίσος.

Είναι φυσιολογικό να πάρουμε το μέρος και να δείξουμε συμπάθεια στη μια πλευρά. Και επίσης να ρίξουμε το φταίξιμο, να νιώσουμε θυμό και μίσος για την άλλη. Όταν εναντιωνόμαστε σε κάτι και έχουμε δυνατά αρνητικά συναισθήματα γι’ αυτό, τελικά το ενεργοποιούμε. Όταν νιώθουμε θλίψη και ανησυχία, δημιουργούμε περισσότερες από αυτές τις ίδιες πραγματικότητες που προκαλούν αυτά τα συναισθήματα.

Όμως, όλα τα όντα, μαζί κι εμείς κι εκείνοι που τους θεωρούμε θύματα ή και θύτες, είμαστε όλοι εκφράσεις ή προεκτάσεις της Μίας Θεϊκής Συνειδητότητας, την οποία ονομάζουμε Θεό. Ένα λευκό, άμορφο φως δημιουργεί όλες τις εικόνες στην οθόνη του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης. Όλες οι εικόνες, φιλικές και συγκρουόμενες, είναι εκφράσεις του ίδιου φωτός. Άρα, εκείνοι που συγκρούονται είναι τελικά, στο ανώτερο επίπεδο, ένα ον, μία συνειδητότητα, και εμείς είμαστε ένα μαζί τους.

Η φράση της ημέρας:

Βλέπω με ειρήνη το φως πίσω από όλους και όλα.

άσκηση αυτοβελτίωσης

Robert Najemy

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας