11 Δεκεμβρίου | Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

11 Δεκεμβρίου | Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Της Ελένης Κάραμποττ - Στις 11 Δεκεμβρίου σε όλο τον πλανήτη γιορτάζεται εδώ και 71 χρόνια η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.
Πώς να σταματήσεις τη φασαρία μέσα στο μυαλό σου - του Μάνου Ισχάκη

Πώς να σταματήσεις τη φασαρία μέσα στο μυαλό σου

Του Μάνου Ισχάκη - Τι χρειάζεται να κάνεις στην καθημερινότητα σου ώστε να σταματήσει αυτή η φασαρία που υπάρχει μέσα στο μυαλό σου;
5 αρχαιοελληνικά σύμβολα που με γοητεύουν της Αναστασίας Γεώργα

5 αρχαιοελληνικά σύμβολα που με γοητεύουν

Της Αναστασίας Γεώργα - Υπάρχουν αρκετά αρχαιοελληνικά σύμβολα που έχουν επιβιώσει ανά τους αιώνες. Επέλεξα κάποια που με γοητεύουν λόγω της αισθητικής και της σημασίας τους!

Απαντήσεις Επεισόδιο 4 | Πώς να βελτιώσω τις Προσωπικές μου Σχέσεις

Του Αργύρη Σ. Μάρδα - Ο συγγραφέας και θεραπευτής Αργύρης Σ. Μάρδας παρουσιάζει στο facebook και στο instagram τις "Απαντήσεις", όπου δίνει την οπτική του για να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις . Δείτε το βίντεο!
πηγή καθοδήγησης

Η καλύτερη πηγή καθοδήγησης στη ζωή σου

Της Έλενας Έρα - Η σύγχυση δημιουργείται καθώς συστήματα πεποίθησης, οπτικές και εργαλεία που συνήθιζαν να λειτουργούν, δεν λειτουργούν πλέον. Έτσι, ο άνθρωπος, για ένα μεγάλο διάστημα, λειτουργεί πότε με τον εγωικό νου και πότε με τον ανώτερο νου. Τα πράγματα όμως δεν αργούν να ξεκαθαρίσουν όταν έχει βοήθεια.
Εργαστήρι Επεξεργασίας Βοτάνων ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ | Η φύση στο δέρμα σας

Εργαστήρι Επεξεργασίας Βοτάνων ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ | Η φύση στο δέρμα σας

Το Εργαστήρι Επεξεργασίας Βοτάνων «Ροζμαρίνο» δημιουργεί με αγάπη φυσικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης για εσάς και τους αγαπημένους σας.
μικρές γιορτές φωτίζουν κόσμο

Οι μικρές γιορτές που φωτίζουν τον κόσμο

Της Έλενας Έρα - Ο εορτασμός μικρών και μεγάλων πραγμάτων καλωσορίζει τη ζωή όπως ακριβώς εκδηλώνεται. Κάθε στιγμή είναι σημαντική, κάθε στιγμή είναι γιορτινή γιατί πάντα προσθέτει κάτι καλό στην ανθρώπινη εμπειρία της ψυχής. Η ζωή είναι γεμάτη πολύτιμες στιγμές, άξιες προσοχής ώστε να καλλιεργηθεί η ευγνωμοσύνη.
ιερότητα καθημερινών συνηθειών

Η ιερότητα των καθημερινών συνηθειών και πραγμάτων

Της Έλενας Έρα - Όταν συνειδητοποιείς την ιερότητα σε κάθε σου πράξη, ακόμη κι όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα, ο νους σιωπά και η ζωή σου μεταμορφώνεται. Όλα όσα κάνουμε είναι ιερά και όταν το συνειδητοποιούμε, όταν έχουμε Παρουσία, τότε ευθυγραμμιζόμαστε τέλεια με το Σύμπαν.
Τα Κάλαντα και η ιστορία τους κατά τη διάρκεια των αιώνων - της Ελένης Κάραμποττ

Τα Κάλαντα και η ιστορία τους κατά τη διάρκεια των αιώνων

Της Ελένης Κάραμποτ - Εκτός ότι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι των εορτών των Χριστουγέννων, τα κάλαντα είναι και το έθιμο που αφορά, όσο κανένα άλλο, στα μικρά παιδιά.
Πρέπει να νιώθω ενοχή; - του Robert Najemy

Πρέπει να νιώθω ενοχή;

Του Robert Najemy - Όταν νιώθουμε ενοχή ή ντροπή, έχουμε την τάση να μην αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον εμποδίζουμε να δημιουργήσει μια ζωή υγείας, ευτυχίας, αγάπης και αφθονίας.
Δανειστικό πρόγραμμα παιδικών καθισμάτων

Δανειστικό πρόγραμμα παιδικών καθισμάτων

To Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης Ατυχημάτων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών εφαρμόζει πρόγραμμα δανεισμού παιδικών καθισμάτων για την άνετη και ασφαλή μεταφορά του μωρού μέσα στο αυτοκίνητο.
Γιατί παχαίνουμε το Χειμώνα (tips για να το αποφύγουμε) - της Αναΐς Ρενούφ

Γιατί παχαίνουμε το Χειμώνα (tips για να το αποφύγουμε)

Της Αναΐς Ρενούφ - Διαβάστε τους 5 κυριότερους λόγους που οδηγούν σε αύξηση βάρους κατά την διάρκεια του χειμώνα αλλά και κάποια tip που μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να μην αυξηθεί το βάρος σας.
πράξεις καλοσύνης

Οι μικρές πράξεις καλοσύνης που διώχνουν το σκοτάδι

Της Έλενας Έρα - Είναι σημαντικό να εξασκείσαι στην ανιδιοτελή προσφορά. Ανοίγει τη καρδιά και αλαφρώνει τη ψυχή. Όταν προσφέρεις κάτι σε κάποιον άλλον, τον βοηθάς ουσιαστικά ενώ παράλληλα είναι μια εξαιρετική άσκηση για να υπερβείς το εγώ. Ο κόσμος χρειάζεται μικρές πράξεις καλοσύνης οι οποίες γίνονται φως που διώχνει το σκοτάδι.

Απαντήσεις Επεισόδιο 3 | Πώς να χτίσω μια όμορφη ημέρα

Του Αργύρη Σ. Μάρδα - Ο συγγραφέας και θεραπευτής Αργύρης Σ. Μάρδας παρουσιάζει στο facebook και στο instagram τις "Απαντήσεις", όπου δίνει την οπτική του για το πως μπορείτε να χτίσετε μια όμορφη ημέρα. Δείτε το βίντεο!
Χριστούγεννα στην Αθήνα | Η πόλη γιορτάζει

Χριστούγεννα στην Αθήνα | Η πόλη γιορτάζει

Από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου η Αθήνα φοράει τα γιορτινά της και σας περιμένει με 220 εκδηλώσεις στις γειτονιές και σε εμβληματικά σημεία της πόλης.
θεραπεύσεις πόνο ζωή

Πώς να θεραπεύσεις τον πόνο στη ζωή σου

Της Έλενας Έρα - Πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να αδειάσουν το δοχείο. Είναι ακόμη ταυτισμένοι με τις επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται, με τον πόνο που έχει δημιουργηθεί από δύσκολα γεγονότα της ζωής και καθημερινά αναμασούν το δράμα τους. Τα εγώ καθορίζονται από το δράμα, από την προσωπική τους ιστορία. Έτσι, θυμώνουν με τη βοήθεια του Σύμπαντος και αρνούνται να εγκαταλείψουν το περιεχόμενο του δοχείου.

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend