Τα θετικά συναισθήματα απειλούν το υποσυνείδητο; - της Βίκυς Τσώκου

Τα θετικά συναισθήματα απειλούν το υποσυνείδητο;

Της Βίκυς Τσώκου - Tα θετικά συναισθήματα είναι ένα είδος δύναμης. Και η δύναμη είναι ανεξέλεγκτη, ανυψωτική, επεκτατική και απειλητική και προκαλεί αναστάτωση τόσο στους  φόβους όσο και στην συνήθειά μας να ζούμε μια χαμηλών τόνων ζωή,  χωρίς να παίρνουμε ρίσκα.
Έχουν όλοι έναν ξεχωριστό σκοπό ζωής; - Του Swami Kriyananda

Έχουν όλοι έναν ξεχωριστό σκοπό ζωής;

Του Swami Kriyananda - Να θυμάσαι, ο πραγματικός σκοπός της ζωής σου δεν είναι να κάνεις «αυτό» ή το «άλλο» αλλά μέσω κάθε δραστηριότητας, όποια κι αν είναι αυτή, να βρεις τον Θεό.
«Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» | Μια πλατφόρμα για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα bullying

«Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» | Μια πλατφόρμα για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα bullying

«Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» ονομάζεται το πρώτο διαδικτυακό πρόγραμμα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.
«Συγγνώμη, παιδί μου» | Η Σημασία της Συγγνώμης στην Οικογένεια

«Συγγνώμη, παιδί μου» | Η Σημασία της Συγγνώμης στην Οικογένεια

Η «συγγνώμη» είναι μια λέξη μαγική που κρύβει μέσα της βάθος και έντονα συναισθήματα. Είναι μια λέξη που γεφυρώνει τους ανθρώπους, συνειδήσεις και ενδυναμώνει σχέσεις.
Ερωτικοί Σύντροφοι - του Robert Najemy

Ερωτικοί Σύντροφοι

Του Robert Najemy - Οι σχέσεις μας με τους ερωτικούς μας συντρόφους συχνά επιβαρύνονται με ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες, που προκαλούν πόνο, απογοήτευση και ένταση, ίσως ακόμη και θυμό και μίσος, όταν οι ανάγκες μας δεν ικανοποιούνται.
Αγαπάω τον εαυτό μου αληθινά; - της Κέλλυ Δαμίγου

Αγαπάω τον εαυτό μου αληθινά;

Της Κέλλυς Δαμίγου - Για να αγαπάω τον εαυτό μου, το μόνο που χρειάζεται να κάνω, είναι να κάνω τον εαυτό μου ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ.
Σημαντικοί άλλοι... σημαντικός εγώ; - του James Alexopoulos

Σημαντικοί άλλοι… σημαντικός εγώ;

Του James Alexopoulos - Εάν δεν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου, εάν δεν είσαι ΕΣΥ σημαντικός για ΣΕΝΑ, πως θα βρεις όντως τα σημαντικά άτομα πλάι σου;
Τρεις βασικές προϋποθέσεις για να δημιουργούμε υγιείς σχέσεις που διαρκούν - του Νίκου Μπακόπουλου

Τρεις βασικές προϋποθέσεις για να δημιουργούμε υγιείς σχέσεις που διαρκούν

Του Νίκου Μπακόπουλου - Ποιες δεξιότητες χρειάζεται να μάθουμε για να εξελιχθούμε έχοντας μια υγιέστερη σχέση με τον εαυτό μας, ώστε να έχουμε υγιείς σχέσεις και με τους άλλους;
Οι 2 αρετές που ενεργοποιούν τα θαύματα στη ζωή σου - της Μαριαλένας Νικολοβγένη

Οι 2 αρετές που ενεργοποιούν τα θαύματα στη ζωή σου

Της Μαριαλένας Νικολοβγένη - Τα θαύματα αναπτύσσονται και καρποφορούν σε περιβάλλοντα αγάπης και σεβασμού κι όχι σε εκείνα του θυμού, του μίσους και της κακίας.
Τι είναι η Μακροβιοτική; | Μέρος α' - του Carl Ferré

Τι είναι η Μακροβιοτική; | Μέρος α’

Του Carl Ferré - Η μακροβιοτική είναι η πρακτική εφαρμογή των φυσικών νόμων της αλλαγής. Είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει σε κάποιον να μάθει να ζει μέσα στη φυσική τάξη της ζωής, στη διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση όλων των πραγμάτων.

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης και της Ηλιακής Έκλειψης στον Υδροχόο που πραγματοποιούνται...

Της Αγγελικής Κρητικού - Η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεύουν ένα θετικό σημείο αναφοράς και μια πολύ ευπρόσδεκτη ανάσα καθαρού αέρα. Μάθετε περισσότερα για τις ενέργειες που εκλύονται και διαλογιστείτε σε αυτές!
Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο Σπάστε τα Δεσμά! Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο | Σπάστε τα Δεσμά!

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD - Πραγματοποιείται στις 15 Φεβρουαρίου 2018, στις 11:05μμ ηλιακή έκλειψη στο συλλογικό, επαναστατικό και αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου. Μάθετε πώς μας επηρεάζει!

Memento Mori (θυμήσου τον θάνατο) | Περί θανάτου, μια ψυχαναλυτική προσέγγιση | Μέρος β’

Του Στέλιου Χαλκίτη - Ο θάνατος δεν είναι σκοπός, είναι η προϋπόθεση της ζωής, αναπόσπαστο στοιχείο της ύπαρξης που οφείλουμε, ορθοφρονώντας, να λαμβάνουμε διαρκώς υπόψη τη σύμμεικτη ελλοχευτική παρουσία του.

Απαντήσεις Επεισόδιο 10 | Η Ατλαντίδα

Του Αργύρη Σ. Μάρδα - Ο συγγραφέας και θεραπευτής Αργύρης Σ. Μάρδας αναλύει το φαινόμενο της Ατλαντίδας, του μύθου και των θεωριών και πώς μπορούν αυτές οι πληροφορίες να μας βοηθήσουν στην ζωή μας σήμερα. Συντονιστείτε στις Απαντήσεις και καλή θέαση!
Δομημένη αναβλητικότητα, η παραγωγική! - του Στράτου Λάσπα

Δομημένη αναβλητικότητα, η παραγωγική!

Του Στράτου Λάσπα - Όλοι οι αναβλητικοί άνθρωποι αναβάλλουν τα πράγματα που έχουν να κάνουν. Η δομημένη αναβλητικότητα είναι η τέχνη του να κάνεις αυτή την κακή τακτική να δουλέψει υπέρ σου.

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend