Πρέπει να νιώθω ενοχή; - του Robert Najemy

Πρέπει να νιώθω ενοχή;

Του Robert Najemy - Όταν νιώθουμε ενοχή ή ντροπή, έχουμε την τάση να μην αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον εμποδίζουμε να δημιουργήσει μια ζωή υγείας, ευτυχίας, αγάπης και αφθονίας.

Απαντήσεις Επεισόδιο 3 | Πώς να χτίσω μια όμορφη ημέρα

Του Αργύρη Σ. Μάρδα - Ο συγγραφέας και θεραπευτής Αργύρης Σ. Μάρδας παρουσιάζει στο facebook και στο instagram τις "Απαντήσεις", όπου δίνει την οπτική του για το πως μπορείτε να χτίσετε μια όμορφη ημέρα. Δείτε το βίντεο!
Το μυστικό που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα σου - της Μαριαλένας Νικολοβγένη

Το μυστικό που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα σου

Της Μαριαλένας Νικολοβγένη - Αν θες να βελτιώσεις τη ζωή σου, μπορείς να αρχίσεις πρώτα με την αναβάθμιση των λέξεων που χρησιμοποιείς.
Σε κάθε νέα αρχή αξίζει να ξεκινήσουμε συνειδητά,ολοκληρώνοντας και αποχαιρετώντας αυτό που φεύγει, για να εκδηλωθεί αυτό που έρχεται στην ύψιστη εκδοχή του

Video | Όσα χρειάζεσαι για να Υποδεχθείς το 2018 Συνειδητά!

Της Βικτώριας Καρυπίδου - Σε κάθε νέα αρχή αξίζει να ξεκινήσουμε συνειδητά,ολοκληρώνοντας και αποχαιρετώντας αυτό που φεύγει, για να εκδηλωθεί αυτό που έρχεται στην ύψιστη εκδοχή του. Δείτε το Video.
10 tips για Real Estate Agents - του James Alexopoulos

10 tips για Real Estate Agents

Του James Alexopoulos - Για να θεωρηθείς ως ένας Real Estate Agent επιτυχημένος, θα πρέπει να διαθέτεις τις παρακάτω δεξιότητες.
Πώς μπορείς να μετατρέψεις τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές - του Μάνου Ισχάκη

Πώς μπορείς να μετατρέψεις τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές

Του Μάνου Ισχάκη - Πώς μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το νευρικό μας σύστημα ώστε να μετατρέπει τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές;
Στη νέα χρονιά, τι θέλω να έλξω; - της Νάνσυ Φωτοπούλου

Στη νέα χρονιά, τι θέλω να έλξω;

Της Νάνσυ Φωτοπούλου - Ήρθε η ώρα να μάθεις πώς να γίνεσαι ένας μαγνήτης πραγμάτων που θέλεις και όχι αυτών που δεν θέλεις.
Πώς οι σκέψεις μας αλλάζουν τον εγκέφαλο, τα κύτταρα και τα γονίδιά μας - της Debbie Hampton

Πώς οι σκέψεις μας αλλάζουν τον εγκέφαλο, τα κύτταρα και τα γονίδιά μας

Της Debbie Hampton - Κάθε λεπτό της ημέρας, το σώμα σας αντιδρά με φυσικό τρόπο και κυριολεκτικά αλλάζει, ως απάντηση στις σκέψεις που επεξεργάζεστε στο μυαλό σας.
Χρειάζομαι ειδικό παιδαγωγό για το παιδί μου; - της Κωνσταντίνας Δρίβα

Χρειάζομαι ειδικό παιδαγωγό για το παιδί μου;

Της Κωνσταντίνας Δρίβα - Για την ακαδημαϊκή πρόοδο ενός μαθητή με μαθησιακές δυσκολίες είναι αναγκαία η δημιουργία ενός προγράμματος παρέμβασης, αλλά και η τόνωση της αυτοπεποίθησής του τόσο από τον ειδικό δάσκαλο όσο και από το οικείο περιβάλλον.
Τα μυστικά του ύπνου

Τα μυστικά του ύπνου

Ο ύπνος, σύμφωνα με τους Times, είναι ένα νέο σύμβολο. Ένα σημάδι ευημερίας και ελέγχου στον σημερινό ξέφρενο κόσμο. 

Ο Αργύρης Σ. Μάρδας αναλύει Michael Jackson

Του Αργύρη Σ. Μάρδα - Ήμουν πολύ μικρός όταν άκουσα για πρώτη φορά το Man in the Mirror από το άλμπουμ «BAD» του Michael Jackson.Το συγκεκριμένο τραγούδι έμπλεκε την pop μουσική με την κλασική αμερικάνικη gospel με ένα ισχυρό μήνυμα αυτογνωσίας: αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, χρειάζεται να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να αλλάξεις αυτόν!
Αγάπησε τον εαυτό σου και ο κόσμος θα ακολουθήσει! - του Ευάγγελου Δαφόπουλου

Αγάπησε τον εαυτό σου και ο κόσμος θα ακολουθήσει!

Του Ευάγγελου Δαφόπουλου - Αν δεν μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας τότε δεν θα μπορέσουμε ποτέ να λάβουμε την αγάπη που αξίζουμε.
Σελήνη - της Της Κωνσταντίνας Βλαχοπούλου

Σελήνη

Της Κωνσταντίνας Βλαχοπούλου - Είτε αρσενική, είτε θηλυκή, η σελήνη συμβολίζει παντού το ρυθμό του κυκλικού χρόνου, το παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Τι μας Εμποδίζει να Μεγαλώσουμε; - της Αλεξίας Ζήση

Τι μας Εμποδίζει να Μεγαλώσουμε;

Της Αλεξίας Ζήση - Σήμερα οι νέοι καθυστερούν όλο και περισσότερο χρονικά την ανεξαρτητοποίηση τους τόσο από την πατρική οικογένεια όσο και από την ομαδικότητα της παρέας.
«Δεν βρίσκομαι εγώ μέσα στον κόσμο, ο κόσμος βρίσκεται μέσα μου…» - της Χριστίνας Βογιατζή

«Δεν βρίσκομαι εγώ μέσα στον κόσμο, ο κόσμος βρίσκεται μέσα μου…»

Της Χριστίνας Βογιατζή - ­Υπάρχει μια σχέση αλληλεπίδρασης σε καθετί που νιώθουμε ή πράττουμε, άμεσα με το περιβάλλον μας αλλά και έμμεσα με όλο το σύμπαν.
θεραπεύσεις πόνο ζωή

Πώς να θεραπεύσεις τον πόνο στη ζωή σου

Της Έλενας Έρα - Πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να αδειάσουν το δοχείο. Είναι ακόμη ταυτισμένοι με τις επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται, με τον πόνο που έχει δημιουργηθεί από δύσκολα γεγονότα της ζωής και καθημερινά αναμασούν το δράμα τους. Τα εγώ καθορίζονται από το δράμα, από την προσωπική τους ιστορία. Έτσι, θυμώνουν με τη βοήθεια του Σύμπαντος και αρνούνται να εγκαταλείψουν το περιεχόμενο του δοχείου.

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend