Memento Mori (θυμήσου τον θάνατο) | Περί θανάτου, μια ψυχαναλυτική προσέγγιση | Μέρος β’

Του Στέλιου Χαλκίτη - Ο θάνατος δεν είναι σκοπός, είναι η προϋπόθεση της ζωής, αναπόσπαστο στοιχείο της ύπαρξης που οφείλουμε, ορθοφρονώντας, να λαμβάνουμε διαρκώς υπόψη τη σύμμεικτη ελλοχευτική παρουσία του.

Απαντήσεις Επεισόδιο 10 | Η Ατλαντίδα

Του Αργύρη Σ. Μάρδα - Ο συγγραφέας και θεραπευτής Αργύρης Σ. Μάρδας αναλύει το φαινόμενο της Ατλαντίδας, του μύθου και των θεωριών και πώς μπορούν αυτές οι πληροφορίες να μας βοηθήσουν στην ζωή μας σήμερα. Συντονιστείτε στις Απαντήσεις και καλή θέαση!
Δομημένη αναβλητικότητα, η παραγωγική! - του Στράτου Λάσπα

Δομημένη αναβλητικότητα, η παραγωγική!

Του Στράτου Λάσπα - Όλοι οι αναβλητικοί άνθρωποι αναβάλλουν τα πράγματα που έχουν να κάνουν. Η δομημένη αναβλητικότητα είναι η τέχνη του να κάνεις αυτή την κακή τακτική να δουλέψει υπέρ σου.
Έχεις αναλογιστεί πόσος είναι ο χρόνος που σου απομένει; - του Μάνου Ισχάκη

Έχεις αναλογιστεί πόσος είναι ο χρόνος που σου απομένει;

Του Μάνου Ισχάκη - Δεν υπάρχει χρόνος για φόβους, δικαιολογίες, οτιδήποτε, και το μόνο που πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα είναι να ζήσεις τα όνειρα σου με την μέγιστη δυνατή ισχύ!
Γιατί η αγάπη θεραπεύει και πώς να ωφεληθείς από τη δύναμη της! - της Κατερίνας Σταθοπούλου

Γιατί η αγάπη θεραπεύει και πώς να ωφεληθείς από τη δύναμη της!

Της Κατερίνας Σταθοπούλου - Η πραγματική αγάπη μας κάνει να νιώθουμε αποδεκτοί, ασφαλείς και πολύτιμοι. Ανοίγει τις καρδιές μας και μας εμπνέει να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας.

Το Εγωιστικό Κίνητρο της Αγάπης

Της Σαπφώς Στραβαρίδου - Αγαπάμε τον σύντροφο μας, τον γείτονα μας, τους συγγενείς μας, αλλά όταν είναι να τους προσφέρουμε την αγάπη μας, ορθώνεται ένας τοίχος που μας ζητάει πρώτα να δούμε τι πήραμε από αυτούς και μετά να τους δώσουμε. Αυτός είναι ο τοίχος του εγωισμού!
Η Τάση να Συγκρίνουμε τον Εαυτό μας - του Robert Najemy

Η Τάση να Συγκρίνουμε τον Εαυτό μας

Του Robert Najemy - Η ανάγκη για σύγκριση εμποδίζει τη συνεργασία και τρέφει τον ανταγωνισμό. Μας εμποδίζει να είμαστε ευτυχισμένοι με τις επιτυχίες των άλλων.
Η προσωπική μου δύναμη - του Νάσου Φωτόπουλου

Η προσωπική μου δύναμη

Του Νάσου Φωτόπουλου - Η δύναμη βρίσκεται πάντα μέσα σου, είναι δική σου και η επιλογή του πότε και πως θα την επαναφέρεις για να την αξιοποιήσεις, αφορά μόνο εσένα! 
Memento Mori, του Στέλιου Χαλκίτη

Memento Mori (θυμήσου τον θάνατο) | Περί θανάτου, μια ψυχαναλυτική προσέγγιση | Μέρος α’

Του Στέλιου Χαλκίτη - Ο θάνατος δεν είναι σκοπός, είναι η προϋπόθεση της ζωής, αναπόσπαστο στοιχείο της ύπαρξης που οφείλουμε, ορθοφρονώντας, να λαμβάνουμε διαρκώς υπόψη τη σύμμεικτη ελλοχευτική παρουσία του.

Απαντήσεις Επεισόδιο 9 | Συναισθηματική Νοημοσύνη

Του Αργύρη Σ. Μάρδα - Ο συγγραφέας και θεραπευτής Αργύρης Σ. Μάρδας φιλοξενεί ως καλεσμένο τον καθηγητή Νίκο Σταυρόπουλο, έναν από τους πιο δραστήριους εκπροσώπους της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στην Ελλάδα, και απαντάει στα ερωτήματά σας. Καλή θέαση!
Επίγνωση | Ποια είναι η δύναμη της και πως καθορίζει την ζωή σου - οτυ Μάνου Ισχάκη

Επίγνωση | Ποια είναι η δύναμη της και πως καθορίζει την ζωή σου

Του Μάνου Ισχάκη - Έχεις επίγνωση για το ποια είναι τα πράγματα που ξέρεις; Έχεις επίγνωση για το ποια είναι τα πράγματα που δεν ξέρεις;
Για να είναι κάθε μέρα η "Ημέρα των Ερωτευμένων"! - της Βιβής Δανιηλίδη

Για να είναι κάθε μέρα η “Ημέρα των Ερωτευμένων”!

Της Βιβής Δανιηλίδη - Εν όψει της Ημέρας των Ερωτευμένων, δείτε πώς μπορείτε να συγχωρέσετε και να θεραπεύσετε τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος με τη βοήθεια της μεθόδου Tipping.
Η Δυσκολία να Θέσουμε Όρια - του Robert Najemy

Η Δυσκολία να Θέσουμε Όρια

Του Robert Najemy - Η αληθινή αγάπη συμπεριλαμβάνει και το να είμαστε ελεύθεροι να υπηρετούμε με αγάπη και χαρά και, επίσης, να μπορούμε να πούμε «όχι» με αγάπη.
Η ύπαρξη δεν γνωρίζει καλό και κακό - του Sadhguru

Η ύπαρξη δεν γνωρίζει καλό και κακό

Του Sadhguru - O Sadhguru μάς λέει μια ιστορία για να μας δείξει πως δεν υπάρχει καλό και κακό στη ζωή. Η ομορφιά τής ύπαρξης βρίσκεται στο να κάνουμε αυτό που είναι κατάλληλο αντί να βασιζόμαστε στην ηθική και τη δεοντολογία.
Πλήρης οδηγός για το Νόμο της Έλξης | Πώς να πραγματοποιήσετε τη ζωή των ονείρων σας

Πλήρης οδηγός για το Νόμο της Έλξης | Πώς να πραγματοποιήσετε τη ζωή των...

Όταν ακούτε κάποιον να μιλά για την επιτυχία του με το Νόμο της Έλξης, είναι πιθανώς ένα παθιασμένο, ενθουσιασμένο άτομο που περιγράφει κάτι που...

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend