////Απόψεις - Ιστορίες
Εναλλακτικές Διακοπές !

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Ηλίου και της Νέας Σελήνης στον Λέοντα που πραγματοποιούνται στις 21 Αυγούστου

Της Αγγελικής Κρητικού - Η Έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου πρόκειται να επιτρέψει στον αληθινό μας εαυτό να λάμψει για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι με μια εντελώς νέα νοοτροπία. Μάθετε περισσότερα για τις ενέργειες που εκλύονται και διαλογιστείτε πάνω σε αυτές!

Από | 2017-08-22T12:35:50+00:00 18 Αυγούστου 2017|Απόψεις - Ιστορίες|0 Σχόλια

Οι Κύκλοι των Ένδον του Αττεσλή

Του Ντίνου Αναγνωστόπουλου - Στόχος της διδασκαλίας του Αττεσλή είναι να μπορεί κάθε άνθρωπος να ανακαλύπτει τις εσωτερικές δυνατότητες χειρισμού των νόμων που επικρατούν στο Αόρατο.

Οι άνθρωποι που αγαπούν με την Καρδιά και οι άνθρωποι που αγαπούν με τα Χέρια

Της Μαριάννας Χρυσικάκου - Yπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που αγαπούν με την Καρδιά και αυτοί που αγαπούν με τα Χέρια.

Για να Αλλάξεις τη Ζωή Σου, Άλλαξε τις Βασικές Πεποιθήσεις Σου

Του Deepak Chopra - Οι βασικές πεποιθήσεις μας ενεργοποιούνται στο τώρα, καθημερινά και μπορούν να αλλάξουν στο τώρα. Διαβάστε πώς.

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Σελήνης στον Υδροχόο που πραγματοποιείται στις 7 Αυγούστου

Της Αγγελικής Κρητικού - Τι είναι τόσο ξεχωριστό με αυτήν την Πανσέληνο; Μάθετε για τις ενέργειες που εκλύονται και διαλογιστείτε πάνω σε αυτές!

Από | 2017-08-08T09:51:22+00:00 5 Αυγούστου 2017|Απόψεις - Ιστορίες|0 Σχόλια

27 Απλοί τρόποι να αξιοποιήσετε το Καλοκαίρι στο έπακρο!

Της Κατερίνας Σταθοπούλου - Θυμάστε πόσο διασκεδαστικό ήταν το Καλοκαίρι όταν ήμασταν παιδιά; Να λοιπόν μερικοί τρόποι για να ανακαλύψετε τις χαρές του καλοκαιριού ξανά!

Η σκέψη και το νόημα της ζωής

Του Νίκου Δαφόπουλου - Η σκέψη μας οικοδομεί ή καταστρέφει, βοηθάει ή φέρνει δυστυχία, προσελκύει το καλό ή το απομακρύνει, δημιουργεί κοινωνίες ανθρώπων ή τις διαλύει.

Send this to a friend