πράξεις καλοσύνης

Οι μικρές πράξεις καλοσύνης που διώχνουν το σκοτάδι

Της Έλενας Έρα - Είναι σημαντικό να εξασκείσαι στην ανιδιοτελή προσφορά. Ανοίγει τη καρδιά και αλαφρώνει τη ψυχή. Όταν προσφέρεις κάτι σε κάποιον άλλον, τον βοηθάς ουσιαστικά ενώ παράλληλα είναι μια εξαιρετική άσκηση για να υπερβείς το εγώ. Ο κόσμος χρειάζεται μικρές πράξεις καλοσύνης οι οποίες γίνονται φως που διώχνει το σκοτάδι.
Το μυστικό που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα σου - της Μαριαλένας Νικολοβγένη

Το μυστικό που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα σου

Της Μαριαλένας Νικολοβγένη - Αν θες να βελτιώσεις τη ζωή σου, μπορείς να αρχίσεις πρώτα με την αναβάθμιση των λέξεων που χρησιμοποιείς.
γέλιο Παραδείσου

Το γέλιο του Παραδείσου

Της Έλενας Έρα - Να είσαι σαν τα μωρά παιδιά. Καθώς υπερβαίνεις το εγώ, το γέλιο σου θα έρχεται από πηγές που δεν προσβάλουν κανέναν. Θα μπορείς να γελάς ακόμη και με τον γαλάζιο ουρανό ως μια αντίδραση ευχαρίστησης.
Σε κάθε νέα αρχή αξίζει να ξεκινήσουμε συνειδητά,ολοκληρώνοντας και αποχαιρετώντας αυτό που φεύγει, για να εκδηλωθεί αυτό που έρχεται στην ύψιστη εκδοχή του

Video | Όσα χρειάζεσαι για να Υποδεχθείς το 2018 Συνειδητά!

Της Βικτώριας Καρυπίδου - Σε κάθε νέα αρχή αξίζει να ξεκινήσουμε συνειδητά,ολοκληρώνοντας και αποχαιρετώντας αυτό που φεύγει, για να εκδηλωθεί αυτό που έρχεται στην ύψιστη εκδοχή του. Δείτε το Video.
17 + 1 εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να φτιάξετε με τα παιδιά

17 + 1 εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για να φτιάξετε με τα παιδιά

Ψάξαμε και συγκεντρώσαμε για σας 17 + 1 όμορφες και έξυπνες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα με τα παιδιά!
αγάπη αρνητικότητα κόσμο

Με ποιον τρόπο η αγάπη σβήνει την αρνητικότητα στον κόσμο

Της Έλενας Έρα - Κάθε φορά που υπερβαίνεις το εγώ είναι οι στιγμές που αντιστέκεσαι στον πειρασμό να γκρινιάξεις, να καυχηθείς, να παραπονεθείς, να κάνεις ένα αρνητικό σχόλιο, να διαβάσεις ένα κουτσομπολιό, να σπαταλήσεις άσκοπα το χρόνο σου… Κάθε πράξη υπέρβασης του εγώ σβήνει 1000 εκφράσεις αρνητικότητας στο συλλογικό ασυνείδητο. Τέτοια είναι η δύναμή σου να αλλάξεις τον κόσμο.
πηγές ανανέωσης

Πηγές ανανέωσης

Της Έλενας Έρα - Να είσαι σαν τα μωρά παιδιά. Καθώς υπερβαίνεις το εγώ, το γέλιο σου θα έρχεται από πηγές που δεν προσβάλουν κανέναν. Θα μπορείς να γελάς ακόμη και με τον γαλάζιο ουρανό ως μια αντίδραση ευχαρίστησης.
Γιατί έχω αδυναμία στη γαλλική γλώσσα - της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Γιατί έχω αδυναμία στη γαλλική γλώσσα

Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη - Η Γαλλική γλώσσα με έφερε κοντά στη νοοτροπία μίας διαφορετικής κουλτούρας και συνέβαλε στη συναισθηματική μου ανάπτυξη και ευαισθητοποίηση.
μοναδικό ταλέντο

Πώς να ανακαλύψεις εύκολα το μοναδικό σου ταλέντο

Της Έλενας Έρα - Είναι απαραίτητο να εκφράζεις το ταλέντο σου, όποιο κι αν είναι αυτό. Πρώτα από όλα για σένα, για να ευθυγραμμίζεσαι με το Σύμπαν και να νιώθεις χαρά και ευεξία. Και δεύτερον, γιατί προσθέτεις κάτι καλό στη συλλογική συνειδητότητα.
ακολουθείς καρδιά

Να ακολουθείς την καρδιά σου

Της Έλενας Έρα - Κανένας δεν μπορεί να "διορθώσει" στη ζωή σου ό,τι ζητάς εκτός από σένα. Όταν αναζητάς βοήθεια για να υπερβείς εκείνο ή το άλλο μην προσκολλάσαι σε όποιον σου δίνει τη βοήθεια αυτή. Λάβε ό,τι χρειάζεσαι και πήγαινε παρακάτω.
έξοδο matrix

Οι καλές συνήθειες οδηγούν στην έξοδο από το matrix

Της Έλενας Έρα - Οι εμπειρίες που επιλέγεις γίνονται ένα μεγάλο φτυάρι το οποίο καθαρίζει τα σκουπίδια μπροστά από την πόρτα που οδηγεί στην έξοδο από το matrix. Πάρε την πρωτοβουλία να δράσεις ενάντια στην καθημερινότητα που σε κοιμίζει και πρόσφερε στο σώμα σου πολλές καλές συνήθειες.
Το κρικάκι - του Στέφανου Ξενάκη

Το κρικάκι

Του Στέφανου Ξενάκη - Ένα κρικάκι μπορεί να χωρίσει ή και να... ενώσει τους ανθρώπους.
ακτίνες φωτός

Οι ακτίνες φωτός που αφυπνίζουν την ανθρωπότητα

Της Έλενας Έρα - Υπερβαίνοντας το εγώ, φωτίζεις την ανθρωπότητα. Μία νίκη κάθε φορά, μια υπέρβαση κάθε φορά. Τόσο απλά.
προσωπικό ελιξίριο

Το προσωπικό σου ελιξίριο

Της Έλενας Έρα - Το ελιξίριο είναι μια στιγμιαία ανάσα μέσα στη ζωή. Είναι μια ιερή διαδικασία που συμβαίνει ανάμεσα στον εσωτερικό εαυτό και στο σώμα του ανθρώπου. Εμπεριέχει ευγνωμοσύνη. Ο νους διακόπτει την ατέλειωτη μουρμούρα του...
Αναμνήσεις μιας άλλης ζωής - της Σοφίας Σήλια

Αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Της Σοφίας Σήλια - Είμαστε πνεύματα σ΄ένα ανθρώπινο ταξίδι. Για λίγο παίρνουμε ανθρώπινη μορφή, σαν θεατρίνοι που επιλέγουν ρόλους σ΄ένα συνεχές παιχνίδι ώσπου να καταφέρουμε να βγούμε από αυτό.
θεραπεύσεις πόνο ζωή

Πώς να θεραπεύσεις τον πόνο στη ζωή σου

Της Έλενας Έρα - Πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να αδειάσουν το δοχείο. Είναι ακόμη ταυτισμένοι με τις επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται, με τον πόνο που έχει δημιουργηθεί από δύσκολα γεγονότα της ζωής και καθημερινά αναμασούν το δράμα τους. Τα εγώ καθορίζονται από το δράμα, από την προσωπική τους ιστορία. Έτσι, θυμώνουν με τη βοήθεια του Σύμπαντος και αρνούνται να εγκαταλείψουν το περιεχόμενο του δοχείου.

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend