Εκείνοι οι θαυμαστοί  άνθρωποι με το ρυτιδιασμένο χαμόγελο…. - της Χριστίνας Σταθάκου

Εκείνοι οι θαυμαστοί  άνθρωποι με το ρυτιδιασμένο χαμόγελο

Της Χριστίνας Σταθάκου - Εκείνοι οι θαυμαστοί  άνθρωποι με το ρυτιδιασμένο χαμόγελο χρειάζονται μόνο την παρουσία σου.
ψύχραιμος νους

Ο ψύχραιμος νους

Της Έλενας Έρα - Είναι λίγοι εκείνοι που πραγματικά ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ψύχραιμο νου. Ο άνθρωπος πρέπει να θέλει να αφήσει το δράμα και το πονοσώμα, να μάθει να έχει απλές συνήθειες και να σταματήσει δραστηριότητες που ταΐζουν το εγώ. Πρέπει να θέλει να αλλάξει...
Με αφορμή την αναζήτηση μίας ταινίας ένα βράδυ... - του Αλέξιου Βανδώρου

Με αφορμή την αναζήτηση μίας ταινίας ένα βράδυ…

Του Αλέξιου Βανδώρου - Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στις ταινίες τρόμου. Οι ειδικοί αποδίδουν αυτή την περίεργη σχέση που υπάρχει με τις ταινίες τρόμου στο ζωώδες ένστικτο που έχει ο άνθρωπος.
νέα νοητική αντίληψη

Η νέα νοητική αντίληψη εκτός matrix

Της Έλενας Έρα - Όταν ο άνθρωπος βγαίνει έξω από το matrix, δεν έχει ανάγκη να βάζει στόχους για να παραμένει σταθερό το καράβι του στις τρικυμίες. Τι είναι εκείνο όμως που τον κινητοποιεί για να συνεχίζει το ταξίδι του;
ταξίδι έξω από το matrix

Καλώς ήλθες στο ταξίδι έξω από το matrix

Της Έλενας Έρα - Oλοένα και περισσότερες ψυχές κάνουν αυτές τις διαδρομές, ολοένα και περισσότερα Κοσμικά καράβια πλέουν σε αυτές τις λωρίδες του φωτός. Και αυτές οι λωρίδες της αφυπνιστικής θάλασσας επιδρούν σε όλες τις θάλασσες του matrix, φωτίζοντας σταδιακά τα σκοτεινά νερά.
αναζητητής αλήθειας

Η σιωπηλή μεταμόρφωση της ψυχής

Της Έλενας Έρα - Αθόρυβα, σιωπηλά, με χαμόγελο, χάρη και αξιοπρέπεια. Όλο αυτό που κάνεις δεν έχει αρχηγό, δεν είναι ένα κίνημα ή μια ομάδα. Είναι η σιωπηλή μεταμόρφωση της ψυχής ενώ συνειδητά γίνεσαι μάρτυρας της αποκάλυψης του Σύμπαντος μέσα σου.
χώρο εσωτερικούς σπόρους μεγαλώσουν

Δώσε χώρο στους εσωτερικούς σου σπόρους να μεγαλώσουν

Της Έλενας Έρα - Πολλά πολύτιμα σποράκια που έχουν φυτευτεί σε κάποιες στιγμές που ίσως δεν το πρόσεξες. Όταν ήσουν πολύ απασχολημένος με τις προκλήσεις τις ζωής. Όταν ένιωθες μια μεγάλη στεναχώρια που έσφιγγε την καρδιά σου, όταν πικράθηκες, απογοητεύτηκες.
αλλαγή στον κόσμο

«Ναι» στη ζωή + «όχι» στο εγώ = αλλαγή στον κόσμο

Της Έλενας Έρα - Αποδοχή σημαίνει να μην αγνοώ την παρούσα στιγμή όπως εκδηλώνεται και με ό,τι φέρνει. Η σύγκρουση συμβαίνει, είτε μέσα σου είτε έξω από σένα. Μην κάνεις πως δεν την βλέπεις. Εκεί υπάρχει και η σπίθα της αφύπνισης… στο χάος.
ψυχολογική εξάντληση

Τι κρύβεται πίσω από την ψυχολογική εξάντληση

Της Έλενας Έρα - Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να βρίσκεις τρόπους να τον αγαπήσεις, να έλξεις τον σύντροφο που θα σε κάνει χαρούμενο ή χρήματα στη ζωή σου για να αισθάνεσαι ασφάλεια. Όλα όσα χρειάζεσαι είναι ήδη εδώ, εκδηλωμένα με έναν τρόπο που μόνο η παύση των εσωτερικών συγκρούσεων θα τα φέρει σε Ύπαρξη.
αφυπνιστική δύναμη

Η αφυπνιστική δύναμη που αγκαλιάζει την ανθρωπότητα

Της Έλενας Έρα - Πάντα υπάρχει βοήθεια για τον αληθινό πνευματικό αναζητητή που αποφασίζει – επιτέλους – να κάνει κάτι με το εγώ που κουβαλάει και να συμμετέχει στην αφυπνιστική εκείνη δύναμη που αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο την ανθρωπότητα.
οδηγίες ταξίδι

Οι οδηγίες για το ταξίδι σου βρίσκονται μέσα σου

Της Έλενας Έρα - Μην ψάχνεις ανάμεσα στις φωνές για να βρεις οδηγίες. Οι οδηγίες βρίσκονται μέσα σου από την στιγμή που εκδηλώθηκε η ψυχή σου ως Ύπαρξη. Να εκθέτεις τον εαυτό σου σε ερεθίσματα που θα σε κάνουν να θυμηθείς τις οδηγίες που έχεις. Είναι το σημαντικότερο ταξίδι της ψυχής σου και το πιο πολύτιμο όλων.
φροντίδα φύσης

Πώς μπορεί η φροντίδα της φύσης να σε διδάξει την Παρουσία

Της Έλενας Έρα - Το λουλούδι στέκεται εκεί, στο βάζο σου με Παρουσία μην κάνοντας τίποτε άλλο πέρα από το να εκπέμπει την ομορφιά του. Κάνε ένα μικρό διάλλειμα από την δουλειά σου, άγγιξε τα πέταλα και μείνει σε Παρουσία μαζί του για λίγα δευτερόλεπτα. Φέρε στο σπίτι σου, έστω και για λίγες μέρες, τον τρόπο που ο φυσικός κόσμος εκδηλώνει την Παρουσία στη Γη.
δημιουργείς σχέσεις

Με ποιον τρόπο δημιουργείς σχέσεις που δεν συνειδητοποιείς

Της Έλενας Έρα - Όπου δίνεις την προσοχή σου και με ό,τι αλληλεπιδράς, δημιουργείς μια σχέση μαζί του. Να αλληλεπιδράς με αντικείμενα χωρίς να προσκολλάσαι σε αυτά, να αλληλεπιδράς με αξίες που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και να αλληλεπιδράς με γνώση που σε αφυπνίζει.
μεταμορφωτική δύναμη ζωής

Η μεταμορφωτική δύναμη της ζωής

Της Έλενας Έρα - Ο θάνατος είναι η μεταμορφωτική δύναμη της ζωής. Μετουσιώνει την ενέργεια σε μιαν άλλη ενέργεια. Ο θάνατος προωθεί την ενέργεια και της αλλάζει μορφές. Αν θλίβεσαι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, να θυμάσαι πως η ύπαρξή του εξακολουθεί να υπάρχει παντού γύρω σου απλά βρίσκεται σε μιαν μορφή που δεν αναγνωρίζεις ως οικεία.
Τι θέλω από το 2018 - του Στέφανου Ξενάκη

Τι θέλω από το 2018

Του Στέφανου Ξενάκη - Δεν θέλω το 18 να μου χαριστεί.  Θέλω να το κερδίσω. Δεν θέλω το 18 να είναι μια καλύτερη χρονιά. Θέλω εγώ να γίνω καλύτερος.

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend