Ανάβρα | Το αυτόνομο χωριό της Μαγνησίας

Ανάβρα | Το αυτόνομο χωριό της Μαγνησίας

Της Αθηνάς Λεβέντη - Πώς το παραμελημένο, απομακρυσμένο χωριό της Ανάβρας Μαγνησίας έγινε μια πλήρως λειτουργική κοινότητα, με μηδενική ανεργία και το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο της επαρχίας.
Το οικοχωριό Σκάλα ζητά εθελοντές

Το Οικοχωριό Σκάλα ζητά εθελοντές

Το Οικοχωριό Σκάλα ζητά εθελοντές για να συμμετάσχουν στις Κοινοτικές Δραστηριότητες από τώρα έως τα μέσα Ιουνίου.
ομάδες φύλαξης σπόρων Αττικής

Ομάδες φύλαξης σπόρων στην Αττική

Μάθετε ποιες είναι οι ομάδες φύλαξης σπόρων που λειτουργούν στην Αττική και παρέχουν παραδοσιακούς σπόρους σε όσους ενδιαφέρονται.
ελεύθερα αληθινά

Βίντεο | Free and Real | Αληθινά Ελεύθερα

Ο Παναγιώτης, συνιδρυτής της ομάδας Free and Real, μιλά για το εγχείρημα Τελέθριον και την πρώτη βιώσιμη οικο-κοινότητα στην Ελλάδα.
οικοκοινότητες

Τι είναι οι οικοκοινότητες

Είναι μικρού συνήθως μεγέθους –ανθρώπινη κλίμακα-μορφές οργάνωσης της καθημερινής ζωής (έως 150 άτομα) • Έχουν κοινές θέσεις και αρχές σε σχέση με τον αντικαταναλωτισμό, την...
θεραπεύσεις πόνο ζωή

Πώς να θεραπεύσεις τον πόνο στη ζωή σου

Της Έλενας Έρα - Πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να αδειάσουν το δοχείο. Είναι ακόμη ταυτισμένοι με τις επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται, με τον πόνο που έχει δημιουργηθεί από δύσκολα γεγονότα της ζωής και καθημερινά αναμασούν το δράμα τους. Τα εγώ καθορίζονται από το δράμα, από την προσωπική τους ιστορία. Έτσι, θυμώνουν με τη βοήθεια του Σύμπαντος και αρνούνται να εγκαταλείψουν το περιεχόμενο του δοχείου.

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend