10 τρόποι να κάνουμε τη Γιόγκα Προσιτή

10 τρόποι να κάνουμε τη Γιόγκα Προσιτή

Παρακάτω αναφέρω 10 διαφορετικές ιδέες για να ενσωματώσουμε ως δάσκαλοι στις τάξεις, ώστε να είναι προσιτή η yoga σε πολλούς!
Φοβίες | Πώς λειτουργούν και πώς θα τις αντιμετωπίσετε - του Ευάγγελου Δαφόπουλου

Φοβίες | Πώς λειτουργούν και πώς θα τις αντιμετωπίσετε

Του Ευάγγελου Δαφόπουλου - Σε όλες τις φοβίες υπάρχει κάποιο δευτερεύον πλεονέκτημα. Σκεφτείτε λοιπόν, τί είναι αυτό που κερδίζετε έχοντας αυτήν τη φοβία;
Τι προσφέρει η Ομοιοπαθητική στις ευαίσθητες ιδιοσυγκρασίες; - της Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου

Τι προσφέρει η Ομοιοπαθητική στις ευαίσθητες ιδιοσυγκρασίες;

Της Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου - Η Ομοιοπαθητική αγωγή αποτελεί την ιδανική ενίσχυση σώματος και πνεύματος για αυτές τις ευαίσθητες ιδιοσυγκρασίες, οι οποίες συχνά νιώθουν ότι ξεπερνούν τα όριά τους.
Εστιά-ζω στο Νέο που ανοίγεται εμπρός -του Χρήστου Krishna Χαρικιόπουλου

Εστιά-ζω στο Νέο που ανοίγεται εμπρός

Του Χρήστου Krishna Χαρικιόπουλου - Αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε και η αρχή του Νέου Έτους είναι η κατάλληλη στιγμή να βρούμε το κέντρο μας και να εστιάσουμε σε αυτή την φλογερή επιθυμία για αλλαγή που στο βωμό της πρόκειται να κάψουμε όλα τα αρνητικά εμπόδια προς την μεταμόρφωση μας.
Η καρδιά μας παράγει το πεδίο που αλλάζει το σώμα και τον κόσμο μας - Της Βιολέττας Ψωφάκη

Η καρδιά μας παράγει το πεδίο που αλλάζει το σώμα και τον κόσμο μας

Της Βιολέττας Ψωφάκη - Ποιο όργανο στο σώμα μας παράγει το ισχυρότερο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο; Η καρδιά. Το ηλεκτρικό πεδίο της καρδιάς είναι 100 φορές ισχυρότερο και το μαγνητικό της πεδίο είναι 500 φορές ισχυρότερο από του εγκεφάλου.
Συνεχίστε τις Γιορτές ανταλλάσσοντας πνευματικά δώρα, Της Κατερίνας Σταθοπούλου

Συνεχίστε τις Γιορτές ανταλλάσσοντας πνευματικά δώρα

Της Κατερίνας Σταθοπούλου - Η γιορτή των Φώτων είναι μια εποχή που συνδέεται άμεσα με τη ψυχή, το πνεύμα τη φώτιση και την καλή ενέργεια. Κάθε τέτοια μέρα συνηθίζω να δίνω τα «πνευματικά δώρα» όπως τα ονομάζω. Βρείτε μερικές ιδέες εδώ!
Ξυπνώντας το ρομαντισμό στη σχέση - της Shakila Ιωάννας Μπράτη

Ξυπνώντας το ρομαντισμό στη σχέση

Της Shakila Ιωάννας Μπράτη - Αν θέλετε να τονώσετε την επαφή με το σύντροφό σας, σας προτείνουμε μερικά απλά και όμορφα πράγματα για να κάνετε μαζί.
Η συμβολή της Ομοιοπαθητικής στην εγκυμοσύνη - της Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου

Η συμβολή της Ομοιοπαθητικής στην εγκυμοσύνη

Της Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου - Η εφαρμογή της Ομοιοπαθητικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποτελεί μία εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο με σημαντικότατα οφέλη, τόσο για την εγκυμονούσα όσο και για το έμβρυο.
5 + 1 λόγοι για να γνωρίσεις το NLP, της Λιάνας Τελειώνη

5 + 1 λόγοι για να γνωρίσεις το NLP

Της Λιάνας Τελειώνη - To Nlp είναι ένα απλό αλλά συγχρόνως πολυμήχανο σύστημα που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα περισσότερα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος. Υπάρχουν 6 σημαντικοί λόγοι για να το γνωρίσεις!
Κατασκευές που ανανεώνουν το πάθος - της Shakila Ιωάννας Μπράτη

Κατασκευές που ανανεώνουν το πάθος

Της Shakila Ιωάννας Μπράτη - Θέλετε να τονώσετε τον ερωτισμό και το πάθος με τον σύντροφό σας; Σας δίνουμε μερικές ιδέες!
Reiki | Η θεραπεία είναι σύμπτωμα - του Πέτρου Χατζηαναστασίου

Reiki | Η θεραπεία είναι σύμπτωμα

Του Πέτρου Χατζηαναστασίου - Η θεραπεία δεν είναι αποτέλεσμα. Η θεραπεία είναι σύμπτωμα! Είναι μια απροσδόκητη, μια αναπάντεχη ανακάλυψη που κάνατε όταν προσπαθήσατε ν’ αρνηθείτε την ποιότητα της Ύπαρξης σας.
Αϋπνία και ολιστική θεραπεία - της Shakila Ιωάννας Μπράτη

Αϋπνία και ολιστική θεραπεία

Της Ιωάννας Shakila Μπράτη - Η αϋπνία χαρακτηρίζεται από δυσκολία του ατόμου να χαλαρώσει και να μπορέσει να μπει σταδιακά στη διαδικασία του ύπνου. Δείτε τις λύσεις που προτείνει η ολιστική θεραπεία.

Χειμερινή Τόνωση & Ενδυνάμωση

Της Μαριάννας Χρυσικάκου - Ο Χειμώνας ταυτίζεται αρχετυπικά με τις έννοιες της «παύσης», της «προστασίας» και της «αναδιάρθρωσης». Μάθετε με ποια όργανα σχετίζεται ενεργειακά ο χειμώνας, ποιες πρακτικές εξισορρόπησης μπορείτε να εφαρμόσετε, ποιες τροφές είναι θεραπευτικές, ποιες ασκήσεις μεσημβρινών ενδείκνυνται, ώστε να πετύχετε την τόνωσή και την ενδυνάμωσή σας!
Aparigraha | Η Ελευθερία του να Ζήσεις - της Μαρίας Βετούλη

Aparigraha | Η Ελευθερία του να Ζήσεις

Της Μαρίας Βετούλη - Η Aparigraha – μη προσκόλληση προτείνει ο άνθρωπος να παίρνει από τη ζωή μόνο ότι χρειάζεται, να το κρατάει μόνο για όσο πραγματικά το έχει ανάγκη και να το αφήνει στο σωστό χρόνο.
ΝLP | Προγραμματίζεται στα αλήθεια ο εγκέφαλος; - της Λιάνας Τελειώνη

ΝLP | Προγραμματίζεται στα αλήθεια ο εγκέφαλος;

Της Λιάνας Τελειώνη - Ο εγκέφαλος λοιπόν όχι μόνο προγραμματίζεται αλλά έχει και το εγχειρίδιο χρήσης του, το NLP.

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend