///Θεραπευτικά Συστήματα
Το δικό οσυ Βίωμα

Η Γιόγκα ως ένα ολιστικό σύστημα υγείας

Της Φωτεινής Δημητρίου - Η πρακτική της Γιόγκα δεν αναφέρεται μόνο στο φυσικό σώμα αλλά και τις υπόλοιπες λειτουργίες του ανθρώπου, εξ ου και θεωρείται ολιστικό σύστημα.

Μεγαλώνουμε υγιή παιδιά;

Της Σταυριάννας Περβολαράκη - Η Ομοιοπαθητική αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο υγείας για τα παιδιά, καθώς χρησιμοποιεί φυσικά φάρμακα που δεν επιβαρύνουν τον αγνό οργανισμό.

Θεραπεία μέσω Αναδρομής σε προηγούμενες ζωές

Του Ευάγγελου Δαφόπουλου - H αναδρομή σε προηγούμενες ζωές είναι μια θεραπευτική τεχνική, με την οποία αποκτάμε πρόσβαση σε εμπειρίες προηγούμενων ζωών.

Η εξ αποστάσεως μετάδοση της ενεργονοητικής θεραπείας

Της Μαλαματένιας Καϊντατζή - Η Ενεργονοητική είναι μια πολυδιάστατη Θεραπευτική τέχνη που συνδυάζει την Ψυχολογία, την Πνευματική ανάλυση των προβλημάτων υγείας ή των θεμάτων της ζωής αλλά και την Ενεργειακή θεραπεία.

Από | 2017-10-04T10:26:08+00:00 4 Οκτωβρίου 2017|Θεραπευτικά Συστήματα|0 Σχόλια

Ψυχοδυναμική Χρωματοθεραπεία, μια πρωτοποριακή συμβουλευτική και θεραπευτική μέθοδος προσέγγισης

Της Ζωής Νικητάκη - Η ψυχοδυναμική χρωματοθεραπεία είναι μια συμβουλευτική και θεραπευτική μέθοδος η οποία επιφέρει βαθιά προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση μέσω των χρωμάτων.

Από | 2017-10-17T18:12:54+00:00 4 Οκτωβρίου 2017|Θεραπευτικά Συστήματα|0 Σχόλια

Πώς η υπνοθεραπεία αντιμετωπίζει την κατάθλιψη

Της Χρυσάνθης Δαφοπούλου - Η Κλινική Υπνοθεραπεία είναι η καλύτερη μέθοδος θεραπείας για την κατάθλιψη, γιατί απελευθερώνει τα αρνητικά συναισθήματα με εσωτερικό διάλογο και με όσον το δυνατό λιγότερη φόρτιση και δυσφορία.

Τι είναι η Κλινική Υπνοθεραπεία

Του Ευάγγελου Δαφόπουλου και της Χρυσάνθης Δαφοπούλου - Η Κλινική Υπνοθεραπεία χρησιμοποιεί την ύπνωση, μια διαφορετική κατάσταση συνειδητότητας για να θεραπεύσει κάποια σωματική ή ψυχική ασθένεια, ανθυγιεινές πεποιθήσεις και εθιστικές συμπεριφορές.

Το μοντέλο ALPHA για Coaches & Coachees και όσους ξεκινούν το μονοπάτι της Προσωπικής Βελτίωσης

Του James Alexopoulos - Με τη μέθοδο ALPHA δύναται κάποιος, όχι μόνο να αποκτήσει δυνατότητες για την επίτευξη τού στόχου του, αλλά μπορεί να τερματίσει και το Αυτοσαμποτάζ!

Από | 2017-09-26T15:00:33+00:00 14 Σεπτεμβρίου 2017|Θεραπευτικά Συστήματα|0 Σχόλια

Τα συναισθηματικά αίτια των ασθενειών

Της Κατερίνας Σταθοπούλου - Τα πιο γνωστά συναισθηματικά τραύματα που εκδηλώνονται ως σοβαρές σωματικές ασθένειες, είναι η απόρριψη, η εγκατάλειψη, η ταπείνωση, η προδοσία και η αδικία. 

Send this to a friend