////Θεραπευτικά Συστήματα
Εναλλακτικές Διακοπές !

Clinical Pilates | Τι είναι και σε ποιους απευθύνεται

Της Βιβής Κονταξή - Το Clinical Pilates εστιάζεται σε άτομα που χρειάζονται εξειδικευμένη θεραπευτική προσέγγιση, όπως μυοσκελετικά προβλήματα, τραυματισμούς ή ιδιομορφίες.

Κουνταλίνι Γιόγκα για Αρχάριους | 5 συμβουλές για έναν επιτυχημένο διαλογισμό

Αν είστε αρχάριοι στην Κουνταλίνι Γιόγκα και προσπαθείτε να καθίσετε για διαλογισμό, οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν!

Πρώτες βοήθειες με βότανα για το καλοκαίρι

Της Ελευθερίας Μαντζώρου- Επειδή οι περιπέτειες του καλοκαιριού ενίοτε έχουν συνέπειες, μάθε να τα αντιμετωπίζεις με φυσικό τρόπο. Ιδού μια πρόταση για ένα kit πρώτων βοηθειών με βότανα.

Από | 2017-07-19T07:32:29+00:00 19 Ιουλίου 2017|Θεραπευτικά Συστήματα|1 Σχόλιο

Η σκέψη μας, το περιβάλλον και η διατροφή μας δημιουργούν την υγεία ή την ασθένεια

Του Νίκου Δαφόπουλου - Το σώμα έχει τη δυνατότητα αυτοθεραπείας μέσω της διατροφής, της κίνησης, του περιβάλλοντος, του τρόπου ζωής και του τρόπου σκέψης.

Οι κίνδυνοι για την υγεία από τη μη σωστή χρήση κλιματιστικών

Με τον υδράργυρο να «χτυπάει» κόκκινο, η δροσιά του κλιματιστικού είναι απόλαυση. Ωστόσο, οι ειδικοί επισημαίνουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αλόγιστη χρήση τους και την μη σωστή συντήρησή τους.

Ρέικι | Οφέλη στο άγχος και στη ψυχολογία των εφήβων

Της Αγγελικής Κρητικού - Το Ρέικι έχει να προσφέρει πολλά στους εφήβους καθώς περνούν διάφορες δοκιμασίες προς την ενηλικίωση. Μάθετε σε ποιες περιπτώσεις μπορεί το Ρέικι μπορεί να βοηθήσει τους έφηβους, και με ποιο τρόπο!

Τρόποι έλξης της αγάπης

Της Shakila Ιωάννας Μπράτη - Η έλξη της Αγάπης ξεκινά από μέσα σας: από τη φροντίδα που προσφέρετε στον εαυτό σας καθημερινά, όχι μόνο στο σώμα σας, αλλά και στην ίδια σας την ψυχή.

Καθαρίζοντας Σώμα, Νου και Πνεύμα

Ο σύγχρονος κόσμος είναι γεμάτος από ρύπανση και μόλυνση που μας επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε πώς μπορούμε να καθαρίσουμε σώμα, νου και πνεύμα.

Επιλέγοντας την κινητική θεραπευτική μέθοδο που μου ταιριάζει

Της Μαριάννας Χρυσικάκου - Ποιά κινητική θεραπευτική μέθοδο σας ταιριάζει; Δοκιμάστε μια κινητική πρακτική που εξισορροπεί τους μεσημβρινούς του στομάχου και ενδυναμώνει τα νεφρά, κατάλληλη για την εποχή που διανύουμε!

Send this to a friend