Μήπως κάνοντας γιόγκα προσπαθείς υπερβολικά; Τι θα έλεγες να μείνεις «ακίνητος»; - Της Μαρίας Χρυσοχεράκη

Μήπως κάνοντας γιόγκα προσπαθείς υπερβολικά; Τι θα έλεγες να μείνεις «ακίνητος»;

Της Μαρίας Χρυσοχεράκη - Στην πρακτική της γιόγκα θα πρέπει να προσπαθούμε χωρίς να προσπαθούμε. Πώς όμως συνυπάρχουν η προσπάθεια και η μη-προσπάθεια; Πώς μπορούμε να ισορροπήσουμε αυτά τα δύο στην πρακτική μας;
Ασθένεια και τρόποι προσέγγισης με την δύναμη της Συνειδητότητας και της αυτοΐασης - της Ελένης Λουσσή

Ασθένεια και τρόποι προσέγγισης με την δύναμη της Συνειδητότητας και της αυτοΐασης

Της Ελένης Λουσσή - Η ασθένεια είναι ο εγκλωβισμός της ροής της ενέργειας της ψυχής. Παρ' ότι είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε και να το αποδεχθούμε, είναι μια βαθιά μεταμορφωτική εμπειρία.
Είναι τελικά αποτελεσματική η Υπνοθεραπεία;

Είναι τελικά αποτελεσματική η Υπνοθεραπεία;

Η Κλινική Υπνοθεραπεία & Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι μια συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας και ενδυνάμωσης του νου, που συμβάλλει στη υποσυνείδητη εκπαίδευση του μυαλού με σκοπό να επιφέρει βέλτιστες θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή.
Παιδικές Ιώσεις και Ομοιοπαθητική - της Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου

Παιδικές Ιώσεις και Ομοιοπαθητική

Της Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου - Μέσω της ομοιοπαθητικής αγωγής, ο οργανισμός του παιδιού αποκτά την ικανότητα να «θωρακίζεται» μόνος του από τις λοιμώξεις, με συνέπεια τα παιδιά να αρρωσταίνουν λιγότερο.
Η Μεταφυσική όψη του Feng Shui - της Μαλαματένιας Καϊντατζή

Η Μεταφυσική όψη του Feng Shui

Της Μαλαματένιας Καϊντατζή - Εσείς ξέρατε πως το Φενγκ Σούι μπορεί να δώσει πληροφορίες για τη πορεία ζωής ανάλογα με το χώρο διαμονής και εργασίας σας;

Η δύναμη της Συγχώρεσης!

Της Βιβής Δανιηλίδη - Kαθώς μπήκαμε ήδη στο Νοέμβριο, οι γιορτές δεν είναι πολύ μακριά. Όλοι φανταζόμαστε τα ιδανικά Χριστούγεννα, όλους μαζεμένους γύρω από το γιορτινό τραπέζι, την ανταλλαγή δώρων, χαμόγελα, αγάπη και ζεστή ατμόσφαιρα! Είναι όμως πάντα έτσι; Τι γίνεται όταν και μόνο η σκέψη του να βρεθούμε γύρω από το οικογενειακό τραπέζι μας τρομάζει;
Πώς να επιλέξεις μια Εκπαίδευση Δάσκαλων Yoga; - του Christos Krishna

Πώς να επιλέξεις μια Εκπαίδευση Δάσκαλων Yoga;

Του Christos Krishna - Πριν επιλέξεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δάσκαλων yoga κάνε στον εαυτό σου 3 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις διαθέσιμες επιλογές.
Η συμβολή της Ομοιοπαθητικής στον Αθλητισμό - της Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου

Η συμβολή της Ομοιοπαθητικής στον Αθλητισμό

Της Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου - Εσείς γνωρίζετε ποια είναι η συμβολή της Ομοιοπαθητικής στο σημαντικό αυτό κεφάλαιο που ονομάζεται Αθλητισμός ή και Πρωταθλητισμός;
Δονητική Διεύρυνση | Πώς θεραπεύτηκα από τα ψυχοσωματικά προβλήματα, του Αργύρη Μάρδα

Δονητική Διεύρυνση | Πώς θεραπεύτηκα από τα ψυχοσωματικά προβλήματα

Του Αργύρη Σ. Μάρδα - Πώς δημιουργήθηκε η Δονητική Διεύρυνση, η θεραπεία των κρυστάλλινων χεριών; Και πώς μπορεί να βοηθήσει στα ψυχοσωματικά προβλήματα;
Μάντρας | Γαλήνη σε κυτταρικό επίπεδο

Μάντρας | Γαλήνη σε κυτταρικό επίπεδο

Γιατί να διαλογίζομαι τραγουδώντας μάντρα ; Γιατί είναι ευεργετική η επίδραση του μάντρα;
Iyengar yoga wall - της Πασχαλίας Κασίδου

Iyengar yoga wall

Της Πασχαλίας Κασίδου - Το yoga wall είναι ένας τοίχος με στερεωμένα σχοινιά που βοηθούν τον ασκούμενο να μπει σε διάφορες θέσεις yoga με ασφάλεια και άνεση.
Η Γιόγκα ως ένα ολιστικό σύστημα υγείας - της Φωτεινής Δημητρίου

Η Γιόγκα ως ένα ολιστικό σύστημα υγείας

Της Φωτεινής Δημητρίου - Η πρακτική της Γιόγκα δεν αναφέρεται μόνο στο φυσικό σώμα αλλά και τις υπόλοιπες λειτουργίες του ανθρώπου, εξ ου και θεωρείται ολιστικό σύστημα.
Μεγαλώνουμε υγιή παιδιά; - της Σταυριάννας Περβολαράκη

Μεγαλώνουμε υγιή παιδιά;

Της Σταυριάννας Περβολαράκη - Η Ομοιοπαθητική αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο υγείας για τα παιδιά, καθώς χρησιμοποιεί φυσικά φάρμακα που δεν επιβαρύνουν τον αγνό οργανισμό.
Θεραπεία μέσω Αναδρομής σε προηγούμενες ζωές - του Ευάγγελου Δαφόπουλου

Θεραπεία μέσω Αναδρομής σε προηγούμενες ζωές

Του Ευάγγελου Δαφόπουλου - H αναδρομή σε προηγούμενες ζωές είναι μια θεραπευτική τεχνική, με την οποία αποκτάμε πρόσβαση σε εμπειρίες προηγούμενων ζωών.
Τι είναι το Free Flow & Release; - της Κατερίνας Σπυροπούλου

Τι είναι το Free Flow & Release;

Της Κατερίνας Σπυροπούλου - Με το Free Flow and Release μπορείς να δώσεις στην κίνησή σου την μορφή των συναισθημάτων σου. Να κινηθείς στον ρυθμό που χτυπάει η καρδιά σου.
θεραπεύσεις πόνο ζωή

Πώς να θεραπεύσεις τον πόνο στη ζωή σου

Της Έλενας Έρα - Πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να αδειάσουν το δοχείο. Είναι ακόμη ταυτισμένοι με τις επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται, με τον πόνο που έχει δημιουργηθεί από δύσκολα γεγονότα της ζωής και καθημερινά αναμασούν το δράμα τους. Τα εγώ καθορίζονται από το δράμα, από την προσωπική τους ιστορία. Έτσι, θυμώνουν με τη βοήθεια του Σύμπαντος και αρνούνται να εγκαταλείψουν το περιεχόμενο του δοχείου.

Επιλεγμένα Άρθρα

Send this to a friend