Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να αλλάξεις τη ζωή σου. Δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχει μια νέα σου πράξη. Ναι, μπορεί να φας τα μούτρα σου. Ναι, έχεις να χάσεις πολλά. Ναι… Ναι… Ναι…

 

Μα είσαι ευτυχισμένος με αυτά που έχεις τώρα; Γελάς; Ξυπνάς κάθε μέρα με μια ευγνωμοσύνη στην καρδιά; Χαίρεσαι που ξημέρωσε ο Θεός τη μέρα ή σιχτιρίζεις και καταριέσαι… γκρινιάζεις; Ξέρεις, γι’ αυτά που γκρινιάζουν όλοι… τον καιρό, την ουρά στο ταμείο, την κίνηση… Δεν γκρινιάζουν γι’ αυτά. Για τον εαυτό τους και την κατάντια του γκρινιάζουν. Για τη δικιά τους δυστυχία.

Ξέρεις κάτι. Δε μ’ αρέσει. Δε μπορώ να ζω έτσι. Θέλω αέρα να αναπνεύσω. Προτιμώ να τολμήσω, να φέρω τα πάνω κάτω στη ζωή μου, κι ας μην πετύχει. Θα σηκωθώ και θα ξαναπροσπαθήσω.

Δε θέλω πρέπει και μη στη ζωή μου. Θέλω να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου, τα όρια μου… να ανακαλύπτω τις ικανότητες μου. Να ξεπερνώ τους φόβους μου και ίσια μπροστά. Να μην υπάρχει ταβάνι παρά μόνο το άπειρο!

Είναι τεράστιο, το ξέρω. Με φοβίζει λίγο το πόσο αχανές είναι. Αλλά προτιμώ να βγω από το κελί μου και να το ανακαλύψω σιγά σιγά, πάρα να μείνω εγκλωβισμένη γιατί αυτό ξέρω. Θα μάθω στην πορεία. Άσε που το να τα ξέρεις όλα και να έχεις πολλές σταθερές είναι και λίγο βαρετό! Χάνεται η μαγεία της περιπέτειας.

Θυμάσαι τότε που ήσουν παιδί, έφηβος και ήθελες να τα ανακαλύψεις όλα; Έκανες κραιπάλες, τολμούσες… κι ας έτρωγες τα μούτρα σου. Δοκιμάζεις τα όρια σου. Ήταν ωραία. Τώρα; Στενεύεις και στενεύεις και στενεύεις τα όρια… τάχα μου για ασφάλεια. Ποια ασφάλεια; Το κλουβί σου χτίζεις!

Όπως λέει κι ο Δάσκαλος Αρτζάβα, «κάθε φορά που ξέρεις ποιος είσαι, έχεις χάσει το παιχνίδι».

Τόλμα!!! Παίξε!!! Χάσε!!! Γέλα!!! Κλάψε!!!!

Αλλά ό,τι κι να κάνεις, να το ευχαριστιέσαι!

Να γελάς με την καρδιά σου!

Να κλαις με την καρδιά σου!

Να τολμάς να ζεις!!!!

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις και σεμινάρια της Μαριάννας Μάρκου

 

Newsletter εγγραφή

 

Μαριάννα Μάρκου

Οι Ενεργειακές Θεραπείες είναι η μεγάλη μου αγάπη.

Έχω εκπαιδευτεί στο Usui Reiki, σε Ιαπωνικές και Δυτικές τεχνικές, είμαι πιστοποιημένη Κρυσταλλοθεραπεύτρια CCH από την Αμερικάνικη Σχολή “Love and Light School”, έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια Κρυστάλλων, Διαλογισμών και Ομάδες προσωπικής εξέλιξης με Αγγελικές ενέργειες.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι ασκούμαι καθημερινά, συνεχίζω να θεραπεύω τον εαυτό μου σε όλο και πιο βαθιά επίπεδα και εξελίσσομαι συνεχώς.

Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Μαριάννας Μάρκου
Μαριάννα Μάρκου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας