Αυτόφωτος μέσα στην αφθονία σου

0
250

Η αφθονία πηγάζει μέσα από τη καρδιά και τα συναισθήματα σου, δεν είναι μια εξωτερική κατάσταση, μπορεί να έχεις όλα τα αγαθά του κόσμου και να αισθάνεσαι μίζερος, να μην ικανοποιείσαι με τίποτα. Η βασική ποιότητα της είναι αυτό που αναφέρει και η ίδια η λέξη α-φθονία, η απουσία αρνητικών συναισθημάτων.

 

Η ανάγκη σου δεν είναι να βιώνεις την έλλειψη αλλά να απολαμβάνεις πληρότητα και πίστεψε με όταν αισθάνεσαι χαρούμενος γι’ αυτό που είσαι χωρίς να έχεις την αγωνία να ανήκεις κάπου, δηλαδή το αίσθημα της συναισθηματικής και νοητικής εξάρτησης είναι αυτό που δημιουργεί την έλλειψη, δεν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση!

Κατανόησε ότι η ενέργεια της αφθονίας που θέλεις να εισχωρήσει στη ζωή σου είναι η συναισθηματική σου αντίληψη για το πώς αποδέχεσαι,  βιώνεις και εξελίσσεσαι μέσα στη καθημερινότητα.

Η αλήθεια σου είναι αυτή που διαμορφώνει την αφθονία και δεν εννοώ μόνο την υλική, αλλά τη συναισθηματική, την πνευματική και την διανοητική. Όσο εστιάζεσαι σε αυτό που σου λείπει δεν θα αποκτήσεις την πληρότητα και την αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να πετύχεις το παραπάνω, την επιτυχία.

Όταν βλέπεις το ποτήρι μισό άδειο εστιάζεσαι στην έλλειψη και όχι στη προσπάθεια για την εξέλιξη,  κατάλαβε ότι όσο η σκέψη σου είναι εστιασμένη στην απώλεια στο «νιώθω λίγος» τόσο σε ενεργειακό επίπεδο εγκλωβίζεσαι.

Αντίθετα αν βλέπεις μια κατάσταση μέσα από την ελπίδα αυτό φορτίζει το ενεργειακό σου πεδίο. Ο παλμός αυτός στο σύστημα σου θα σου δώσει ιδέες και ευκαιρίες γιατί η δεκτικότητα και η εμπιστοσύνη κυριαρχούν στην αφθονία. Σε κάθε τι που υπάρχει αποδοχή για εξέλιξη ανοίγει και το πεδίο της.

Αναγνώρισε στη καθημερινότητα σου το μπορώ και είμαι ικανός μέσα στην χαρά μου να επιτύχω αυτό που επιθυμώ, αμέσως δημιουργείς μια σύνδεση, ένας νέος νευρώνας γεννιέται στον εγκέφαλο σου, αναλογίσου ότι εκατομμύρια νευρώνες μπορούν να  δημιουργούνται μέσα από αυτή τη διαδικασία. Αυτό σε οδηγεί να μην έχεις τη στατικότατα σε σκέψη και συμπεριφορά,  επιτέλους απέβαλε αυτό που σε γεμίζει φόβο στο τώρα και κάνε χώρο για θέληση στην επιτυχία για το παραπέρα.

Είναι το κλειδί της αφθονίας σου, να βιώνεις αυτή την κατάσταση σε ότι κάνεις από το να πλύνεις υπέροχα το πιάτο σου μέχρι να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να δουλέψεις με κέφι και αυτοπεποίθηση, να αισθανθείς την πληρότητα της ενέργειας σου.

Με άλλα λόγια να γουστάρεις γι’ αυτό που είσαι, έτσι ενισχύεται τη αυτοαγάπη, η χαρά, η ικανοποίηση και η αποδοτικότητα σου.

Αντέστρεψε τις δομές του νου που λένε μην προσπαθήσεις γιατί είναι αμφίβολο να επιτύχεις, μην ανοίξεις τα φτερά σου γιατί είναι προτιμότερο να βιώνεις την συνηθισμένη σου καθημερινότητα που σε κρατεί εγκλωβισμένο στην ασφάλεια της ανασφάλειας σου.

Αφθονία δεν είναι το έχω χρήματα αλλά φοβάμαι μην το μάθουν οι άλλοι ή μην τα χαλάσω και μετά δεν έχω να ζήσω, διώχνεις τη χαρά απ τη ζωή. Αν δεν έχεις μάθει να σε αγαπάς δεν θα βιώσεις την αφθονία που ξεκινάει από την σκέψη σου ότι είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και ικανός να υλοποιήσεις αυτό που νιώθεις ότι σε γεμίζει με χαρά και ιερό πόθο για δημιουργικότητα.

Κατανόησε ότι οι φόβοι της απόρριψης, της έλλειψης, της αποτυχίας, της αδικίας, μπορούν να σε ελέγχουν μέσα από τις σκέψεις και συμπεριφορές που τις ελκύεις

Διαλογίσου για να αποκοπείς από την προσκόλληση της μη αφθονίας, ο φόβος για το «δεν έχω» να ξεπεραστεί, έχεις την ενέργεια σε όλα τα επίπεδα να είσαι στην αφθονία σου.

Τραγούδησε το  «είμαι υπέροχος/η μέσα στη αφθονία μου».

Η μεταμόρφωση σου ξεκινάει από μέσα προς τα έξω νοητικά και συναισθηματικά, αναγνώρισε σε τι ποσοστό έχεις υλοποιήσει την αφθονία σου μέχρι τώρα στους διάφορους τομείς της ζωή σου.

Αυτό θα σου δώσει χαρά και όχι το άγχος της συστολής για τον φόβο της  αφθονίας, γιατί πολλοί άνθρωποι προγραμματίζονται για να φοβούνται να επιτύχουν καθώς μαθαίνουν στα λίγα και δεν διεκδικούν τα πολλά γιατί δεν νιώθουν ικανοί ότι αξίζουν να βρίσκονται μέσα σε αφθονία.

Νιώσε υπέροχος/η μέσα στην αφθονία σου στο τώρα, αναγνώρισε την υπερβατική ποιότητα  υλοποίησης που διαθέτεις και επανέλαβε το Μάντρα χωρίς περιορισμούς «Η αφθονία μου είναι η αποστολή μου»

Το να καταφέρεις να ελέγχεις τους φόβους σου είναι αφθονία, γιατί εστιάζεσαι στο πλεόνασμα της εμπιστοσύνης σου, το να αναγνωρίσεις τα θετικά σου στοιχεία και αρετές είναι αφθονία γιατί δεν χρειάζεται να αποζητάς την επιβεβαίωση από τους άλλους.

Δημιούργησε ένα ή περισσότερους σκοπούς στη ζωή σου για να τους επιτύχεις, αυτό είναι αφθονία γιατί είσαι αυτόφωτος μέσα στην απόλυτη αίσθηση της αυτοπεποίθησης και την άπειρη δύναμης σου.

 

Newsletter εγγραφή

 

Senhar Stavros Brolias

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας