Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Απριλίου

0
Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Απριλίου - της Άντας Παπαδοπούλου

610 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Άντας Παπαδοπούλου

Απρίλης, δεύτερος μήνας της Άνοιξης

Κατά τους Χαλδαίους, ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τον μήνα Απρίλη, είναι ένας αριθμός που φέρνει ανατροπές, αλλαγές και απρόοπτα.

Σαν μία ξαφνική καταιγίδα, σαν μία βροντή και μία αστραπή, μας εκπλήσσει.

Τα γεγονότα τρέχουν με περίεργο τρόπο, δεν μπορούμε να τα προλάβουμε, δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε άμεσα.

Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Απριλίου - της Άντας Παπαδοπούλου

Πρόκειται για ένα μήνα με ταχύτητα, όπως συμβαίνει στους χυμούς της Φύσης, που ρέουν πολύ πιο γρήγορα πλέον.

Πρέπει να δούμε  καλύτερα τα γεγονότα αποστασιοποιημένα.

Προσωπικά, θα μας ενδιαφέρει να βρούμε τον ενθουσιασμό μας, να κάνουμε έργα, να φύγει η σκόνη από τη ζωή μας. Η ρουτίνα ενοχλεί, η στασιμότητα μας κουράζει.

Σε συλλογικό επίπεδο, θα έχουμε έντονη επιθυμία να ανατρέψουμε το κατεστημένο, τις μουχλιασμένες ιδέες, τις φθαρμένες αξίες ή ιδεολογίες.

Οι φιλίες δεν είναι εύκολες αυτή την εποχή όμως, γιατί αλλάζουμε διάθεση και οι συγκρούσεις εύκολα απομακρύνουν αγαπημένους. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να λύσουμε διαφορές.

Θα μας έλξουν δυναμικοί χαρακτήρες, δημιουργικοί και εξωστρεφείς. Δεν θα αντέχουμε τους αργούς ρυθμούς και την αδράνεια. Αναπτύσσουμε ιδέες, σχέδια, είμαστε ανήσυχοι, ψάχνουμε το «διαφορετικό». Γενικά θέλουμε να κάνουμε μία σημαντική εργασία, ένα δημιούργημα που θα διαφέρει, θα ξεχωρίζει, θα μας θαυμάσουν γι αυτό, θα εντυπωσιάσουμε.

Το σαββατοκύριακο και η Δευτέρα, είναι μέρες που φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες κατά τη διάρκεια του μήνα.

Σημαντικές αδυναμίες έχουν να κάνουν με την νευρικότητα, υπερ-ευαισθησία ή ευθιξία. Με μεταπτώσεις στη διάθεση, άλλοτε θα είμαστε μοναχικοί με επιλογή, άλλοτε πολύ κοινωνικοί.

Ξαφνική άνοδος, ας μη μας εντυπωσιάσει και ας μη μας ενθουσιάσει. Δεν υπάρχει σταθερότητα και μπορεί να ζήσουμε διακυμάνσεις. Θα ήταν καλό να έχουμε όμως τον ίδιο ενθουσιασμό, πίστη και αυτοπεποίθηση, για να κερδίσουμε και να φέρουμε Άνοιξη στη ζωή μας!

Μπορούμε να φοράμε ρούχα έντονα χρώματα (κυρίως ταιριάζει το ηλεκτρικό μπλε ή σε τόνους φωτεινούς η απόχρωση), κοσμήματα με πέτρες όπως το ζαφείρι, φωτεινό ή σκούρο.

Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Απριλίου - της Άντας Παπαδοπούλου

Πηγή: astrolife.gr

Λίλιαν Σίμου

Η Λίλιαν Σίμου ακολούθησε σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξε την γαλλική. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια χρόνια, ασχολείται με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία.
Σύμβουλος αστρολογίας και συγγραφέας πολλών βιβλίων, το ενδιαφέρον της στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων.
Ασχολείται επίσης με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων και την Χαλδαϊκή αριθμοσοφία, ένα σύστημα ανάλυσης καρμικών καταβολών μας που περιγράφει την βαθύτερη ανάγκη του ανθρώπου να ολοκληρώσει το έργο του.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Λίλιαν Σίμου

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας