Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Ιουλίου 2018

0
195

Της Λίλιαν Σίμου

Δεύτερος καλοκαιρινός μήνας με διάθεση για ξεκούραση, διακοπές, περίπατο.

Ένας μήνας συναισθηματικός, διευκολύνει την ονειροπόληση, την χαλάρωση, την ψυχαγωγία. Μας φέρνει σε επαφή με το νερό, επομένως είναι ο κατ’ εξοχήν μήνας για επαφή με τη θάλασσα.

Είναι εποχή για ρομαντικές συναντήσεις, φιλικές επαφές, νέες γνωριμίες. Ωστόσο, οι συντροφιές μέσα στον Ιούλιο είναι ελάχιστα δεσμευτικές ή καταπιεστικές. Είναι συντροφιές που δεν μας αφήνουν μόνους, αλλά μας επιτρέπουν έναν «αέρα ελευθερίας και ξεγνοιασιάς».

Ενδιαφέρουσα περίοδος για να έχουμε έμπνευση, δημιουργικές στιγμές που γεμίζουν την ψυχή και τον νου, να εμπλουτίσουμε τη γνώση μας.

Συγκινήσεις που έχουν εναλλαγές όμως, δεν επιτρέπουν σταθερότητα. Ας χαρούμε τα θετικά, ας αφήσουμε κατά μέρος τα προβλήματα. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν, δεν χρειάζεται όμως να μας θολώνουν την κρίση ή να τα διογκώνουμε.

Ένα βιβλίο, μία παραλία, ένα ωραίο τραγούδι, θα μας συντροφεύουν και θα γαληνεύουν τις ώρες μας.

Τις στιγμές της γαλήνης, θα έχουμε ωραίες ιδέες, σχέδια αναπτύσσονται, συζητήσεις αποδίδουν. Αναζητάμε την μετέπειτα σταθερότητα, πρακτικές λύσεις σε δύσκολα θέματα, εύνοια και τύχη στη ζωή μας. Όταν ισορροπήσουμε και μειώσουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα έχουμε δυνατότητα να διακρίνουμε αυτό που μας εξυπηρετεί σε κάθε περίπτωση.

Η θέληση γίνεται ισχυρότερη πλέον, παρά τις αντιφάσεις. Η βοήθεια που περιμένουμε έρχεται μόνο όταν έχουμε πείσμα, αποφασιστικότητα, σταθερότητα στον στόχο, ευελιξία όμως στην στρατηγική.

Η διαίσθηση συχνά μας οδηγεί.

Αν και συναισθήματα υπερισχύουν αυτή την περίοδο, σε κρίσιμες στιγμές το ζητούμενο είναι να μην χάσουμε τον δρόμο.

Περισσότερο ενδιαφέρουσες ημέρες μέσα στον μήνα, είναι η Κυριακή και η Δευτέρα.

Χρώματα που ταιριάζουν στην εποχή, είναι οι αποχρώσεις του πράσινου, τα παλ χρώματα, το λευκό και το κίτρινο. Μπορούμε να τα έχουμε στην ένδυσή μας ή στον χώρο μας.

Ορυκτά που θα ήταν ωραία για την περίοδο αυτή, είναι η φεγγαρόπετρα, το μάτι της γάτας, και  μπορούμε να προσθέσουμε τα μαργαριτάρια.

 

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας