Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Ιουνίου 2018

0
168

Της Λίλιαν Σίμου

Και φθάσαμε στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Οι μηνιαίες αριθμολογικές προβλέψεις με το χαλδαϊκό σύστημα, φέρνουν στο προσκήνιο έναν ωραίο αριθμό. Ο αριθμός  που αντιπροσωπεύει τον μήνα Ιούνιο, είναι ο αριθμός της χαράς και της αγάπης.

Κατά τη διάρκεια του μήνα, θα αναπτύξουμε μαγνητική γοητεία, θα θέλουμε να βρούμε τρόπους ψυχαγωγίας ή να αλλάξει η διάθεσή μας.

Ο καιρός κυλά και επιδιώκουμε να φέρουμε μία αχτίδα φωτός στη ζωή μας. Ο Ήλιος λάμπει περισσότερο αυτή την εποχή και η μέρα φθάνει στην μεγαλύτερη διάρκεια, αφού έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο κάθε Ιούνιο.

Συναισθήματα όπως η στοργή, η φροντίδα, η κατανόηση, η αποδοχή, αναπτύσσονται αυτές τις μέρες.

Ας προσθέσουμε στην καθημερινότητά μας κάτι όμορφο, ένα χόμπι, επαφή με την Τέχνη, την μουσική, ας χρωματίσουμε τον χώρο μας με πινελιές φωτεινές.

Αναζητώντας την αισθητική σε ό,τι πράττουμε ή βλέπουμε, θα χειραγωγήσουμε την ζήλια ή την επιθετικότητα.

Θα ήταν προτιμότερο να ενδιαφερθούμε για την έννοια της ευτυχίας.

Πόσο μακριά βρίσκεται από τη ζωή μας;

Γιατί μας λείπει;

Τι ακριβώς λείπει για να αισθανθούμε ευτυχισμένοι; 

Σίγουρα τα προβλήματα είναι πολυάριθμα. Σε κάποιους από εμάς, ανυπέρβλητα. Αλλά προχωράμε προς την κορύφωση του Φωτός, το Θερινό Ηλιοστάσιο. Έρχεται το Φως και θα φωτίσει έστω και μέσα από χαραμάδες την λύση και την έξοδο από το τούνελ.

Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Μπορούμε όμως να είμαστε το καλύτερο που έχουμε δυνατότητα. Αυτό πρέπει να πράξουμε μέσα στον Ιούνιο!

Ο μήνας βοηθά να αναπτυχθεί η φιλία, η συντροφικότητα, η ζεστασιά. Η συμπεριφορά γίνεται περισσότερο γλυκιά, τρυφερή, ευγενική.

Παιχνίδια του έρωτα μπορεί να εξελιχθούν αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα έχουν διάρκεια. Μοιάζουν περισσότερο σε αναζήτηση αυτο-επιβεβαίωσης ή επιδερμική ικανοποίηση. Μπορεί φυσικά να υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, αλλά αυτό θα φανεί από τα ατομικά μας στοιχεία. Ας διασκεδάσουμε και ας χαρούμε κάθε δώρο αυτών των ημερών.

Οι ημέρες που είναι ενεργές περισσότερο μέσα στον μήνα, είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή.

Οι χρωματισμοί στον χώρο μας ή στα ρούχα που προτιμάμε, είναι το ροζ σε όλες τις αποχρώσεις, το μπλε επίσης από την φωτεινή ως την σκούρα απόχρωση. Γενικά η ποικιλία χρωμάτων αλλάζει την διάθεση και βοηθά στην ψυχολογία μας.  Πρέπει να αποφευχθούν τα μαύρα ρούχα.

Ένας κρύσταλλος που είναι κατάλληλος είναι το τυρκουάζ και μπορεί να φορεθεί για προστασία και ενδυνάμωση. Το σμαράγδι είναι επίσης ένας όμορφος λίθος, αλλά ακριβός…

Αρνητικά στοιχεία του μήνα, είναι η αναζήτηση εύκολων λύσεων, η έμφαση στην εικόνα κι όχι στην ουσία.

Πηγή: astrolife.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας