Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Μαΐου 2018

0
130

Της Λίλιαν Σίμου

Πέμπτος μήνας του έτους και πρόκειται για έναν μήνα που θυμίζει κίνηση και εναλλαγές.

Ο Μάιος, ο βασικός μήνας των λουλουδιών, δεν θα μπορούσε να είναι ένας μήνας αδράνειας και στασιμότητας. Όλα ρέουν στη Φύση που ανθίζει και δημιουργεί ξανά το ζωή.

Είναι η περίοδος της γνώσης, της χαράς, της επικοινωνίας και των γνωριμιών. Οι συνθήκες μας παρακινούν να έχουμε περισσότερη κοινωνικοποίηση, να κάνουμε νέους φίλους, να αναπτύξουμε περισσότερο τις σχέσεις. Θα ήταν καλό να παροτρύνουμε το περιβάλλον μας, ούτως ώστε να βρούμε συνοδοιπόρους και να μοιραστούμε χρόνο μαζί τους.

Άνθρωποι εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις, αεικίνητοι και εκφραστικοί, είναι αυτοί που μας ταιριάζουν τον μήνα Μάιο. Συνήθως, έχουν πολλές ιδέες, όνειρα, τολμούν και πειραματίζονται.

Στην πορεία του μήνα, θα πάρουμε γρήγορες αποφάσεις, θα γίνουμε περισσότερο ενεργητικοί και θα αναζητήσουμε μεθόδους για να αυξήσουμε τα εισοδήματά μας. Η έμπνευση, η ευρηματικότητα, θα δώσουν λύσεις. Αρκεί, να μην είμαστε πολύ ελαστικοί ή διασπασμένοι σε πολλές κατευθύνσεις.

Θα δοκιμάσουμε πολλές μεθόδους για να προοδεύσουμε στο έργο μας, ίσως μάλιστα είμαστε σε δίλημμα ως προς την τελική επιλογή. Το έντιστκο όμως και η οξεία αντίληψη που ενδυναμώνεται, θα βοηθήσουν.

Το ευάλωτο σημείο της εποχής, είναι η αστάθεια ή η υπερβολική αισιοδοξία, με αφέλεια ή σχεδόν εφηβική προσέγγιση. Στο φυσικό σώμα, μπορεί να υπάρξει υπερκόπωση, συνέπεια πολλών παράλληλων δραστηριοτήτων ή νευρικής υπερέντασης.

Οι πιο σημαντικές ημέρες του μήνα, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους, είναι η Τετάρτη και η Παρασκευή.

Αποχρώσεις που μας ταιριάζουν, είναι οι φωτεινές και ποικίλες, αλλά θα ήταν καλό να προτιμηθεί, μεταξύ άλλων, το ανοιχτό γκρί, το λευκό, ή το ασημί.

Το ορυκτό που ταιριάζει στον μήνα, είναι το διαμάντι, και ως μέταλλο μπορούμε να προτιμήσουμε το ασήμι ή την πλατίνα.

Σ΄αυτή τη γενική εικόνα, προστίθεται το ατομικό μας πεπρωμένο, όπως περιγράφεται από τους αριθμούς της χαλδαϊκής αριθμοσοφίας και την αστρολογία

Καλό μήνα, χαρούμενη ανθισμένη περίοδο!

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας