Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

0
Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Οκτωβρίου 2017 - της Λίλιαν Σίμου

570 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Λίλιαν Σίμου

Οκτώβριος – Δεύτερος μήνας του φθινοπώρου και η αίσθηση που μας δίδεται είναι πως έχουμε μπροστά μας την ροή μίας διαφορετικής δόνησης στην χαλδαϊκή αριθμοσοφία.

Κι αυτό γιατί είμαστε λίγο πριν το τέλος του έτους και κατά συνέπεια, συλλέγουμε εμπειρία, γνώση, μαθήματα ζωής και προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε, συμβολικά έστω, ένα έργο.

Αναλογικά με τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την αρχή του έτους, δίδεται η ευκαιρία να δώσουμε ώθηση στα ενδιαφέροντά μας αυτές τις μέρες.

Όμως υπάρχει η ανάγκη της ισορροπίας και σε μία δυναμική του «δούναι-λαβείν» θα φανεί το αποτέλεσμα.

Όλα είναι σε μία ροή κατά τη διάρκεια του μήνα και καθώς υπάρχουν εξελίξεις, η κίνηση φέρνει διαρκώς αλλαγές.

Αναρωτιόμαστε: έχουμε κερδίσει, κερδίζουμε ή θα κερδίσουμε κάτι αυτή την εποχή;

Αχτίδες φωτός, σε ένα τοπίο που γίνεται ολοένα και πιο χλωμό καθώς προχωρά το φθινόπωρο, μας αγγίζουν. Είναι διέξοδοι, ιδέες, ελπίδες.

Τώρα όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Διότι ξεφεύγουμε από την λογική του «άσπρου-μαύρου» και πρέπει να κατανοήσουμε την ρίζα σε κάθε θέμα που μας απασχολεί. Υπάρχει η ψευδαίσθηση της σταθερότητας, αλλά όπως εξήγησα εξ αρχής, όλα είναι ρευστά.

Επομένως, το κέντρο βάρους μας ας είναι σταθερό, με τον κεντρικό στόχο και το πρόγραμμα που χρειάζεται να καταρτίσουμε.

Υπάρχει προστασία για όσους έχουν μοχθήσει ως τώρα. Υπάρχει μία λαμπερή ανέλιξη και εξέλιξη για κάθε βήμα που αναπτύχθηκε με προσοχή και μεθοδικότητα.

Θα εκτιμηθεί και θα αναγνωριστεί η προσπάθεια. Θα αποκτήσουμε αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση.

Η ελεύθερη βούληση καθορίζει την ροή. Ωστόσο το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο από την Θεία Αρχή. Παρελθόν, παρόν και μέλλον ταυτόχρονα ανοίγονται μπροστά μας.

Χρειάζεται αποστασιοποιημένα αυτόν το μήνα, να εξετάσουμε τις συνθήκες που επικρατούν και μας αφορούν άμεσα.

Τα σχέδιά μας θα προχωρήσουν, ας επιλέξουμε σωστά το μονοπάτι που ακολουθούμε λοιπόν!

 

Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Οκτωβρίου 2017 - της Λίλιαν Σίμου

Πηγή: astrolife.gr

Λίλιαν Σίμου

Η Λίλιαν Σίμου ακολούθησε σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξε την γαλλική. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια χρόνια, ασχολείται με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία.
Σύμβουλος αστρολογίας και συγγραφέας πολλών βιβλίων, το ενδιαφέρον της στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων.
Ασχολείται επίσης με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων και την Χαλδαϊκή αριθμοσοφία, ένα σύστημα ανάλυσης καρμικών καταβολών μας που περιγράφει την βαθύτερη ανάγκη του ανθρώπου να ολοκληρώσει το έργο του.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Λίλιαν Σίμου

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.