Τον Χάρη Παπαδόπουλο τον γνωρίζω χρόνια και ξέρω πως είναι ένας πολύ θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Ωστόσο δεν θυμάμαι να τον έχω δει ποτέ τόσο ενθουσιασμένο και αυτό οφείλεται, όπως μου εξήγησε, στη ρύθμιση και των τελευταίων λεπτομερειών ενόψει του πρωτοποριακού σεμιναρίου αυτογνωσίας “ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” που διοργανώνει από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2019 στον Πόρο.

Αυτό το σεμινάριο στάθηκε άλλωστε και η αφορμή να κάνουμε μια συζήτηση για τους λόγους που το καθιστούν τόσο σημαντικό!

Εδώ και μήνες μιλάς γι’ αυτό το σεμινάριο αυτογνωσίας που ετοιμάζεις. Νομίζω όμως πως τώρα μπορείς να μας αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες.

Θα σου ομολογήσω κάτι. Στα 21 χρόνια λειτουργίας του γραφείου του Slimmer στο Περιστέρι και της  ενασχόλησής μου με την αυτογνωσία συμπεριλαμβανομένων και των σπουδών μου στο Chopra University, μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω τέτοιο ενθουσιασμό και τόση ανυπομονησία γι’ αυτό το σεμινάριο. Και αυτό γιατί γνωρίζω καλά πως το σεμινάριο “ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” είναι ένα από τα κορυφαία σεμινάρια αυτογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο, που φέρνει άμεσα αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων.

Από τον τρόπο που μιλάς για το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ξεκάθαρο πως έχει κομβική σημασία για σένα.

Ακριβώς. Αλλά είμαι βέβαιος πως όχι μόνο για μένα. Όλα άλλωστε τα σεμινάρια αυτογνωσίας που διοργανώνουμε στο γραφείο του Slimmer έχουν γίνει με μεγάλη φροντίδα και γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν και κορυφαία αποτελέσματα, όμως αυτή τη φορά το σεμινάριο “ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 23 έως την Κυριακή 26 Μαϊου 2019 είναι πολύ σπουδαίο για μια σειρά από λόγους.

Καταρχήν είναι πρωτοποριακό λόγω του περιεχομένου του, καθώς βασίζεται στις επιστημονικές ανακαλύψεις του CERN στη Γενεύη, όπως όμως τις ερμήνευσαν οι κοσμολόγοι, οι οποίοι είναι επιστήμονες που αναλύουν με απλό τρόπο τις έννοιες που αφορούν την Κβαντομηχανική.

Το σεμινάριο “ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα γίνει αποκλειστικά με βιωματικές τεχνικές, ακριβώς όπως εφαρμόζονται και στο Chorpra University στην Καλιφόρνια.

Η διοργάνωσή του άλλωστε θα διεξαχθεί σε ένα πανέμορφο νησί, το οποίο σημειωτέον βρίσκεται και πολύ κοντά στην Αθήνα, τον Πόρο.

Θέλω επίσης να τονίσω πως η αίθουσα του ξενοδοχείου όπου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο βρίσκεται στο πλέον ιδανικό σημείο καθώς προσφέρει πανοραμική θέα στο απέραντο ελληνικό γαλάζιο!

Slimmer Harry Pappas

Τι ακριβώς πραγματεύεται αυτό το σεμινάριο;

Το κλειδί του σεμιναρίου “ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” είναι να μάθουμε το ίδιο το Σύμπαν.

Να το δούμε δηλαδή με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι το βλέπαμε έως σήμερα. Να δούμε ακριβώς πώς είναι πραγματικά.

Να ανακαλύψουμε και να νιώσουμε τον άρρηκτο δεσμό μας με τη δημιουργική ενέργεια του Σύμπαντος. Και είναι σημαντικό να τονίσω πως όσο πιο έντονη γίνει αυτή η αίσθηση του δεσμού που έχουμε με τη δημιουργική ενέργεια του Σύμπαντος τόσο πιο εύκολα φτάνουμε στο σημείο να βιώνουμε την αυτόματη εκπλήρωση όλων των επιθυμιών μας.

Δηλαδή να μπορούμε να πετυχαίνουμε ότι επιθυμούμε.

Σε πολλές πνευματικές παραδόσεις αυτό ονομάζεται “κατάσταση χάριτος”.

Αυτό είναι όμως κάτι που μπορούν να το καταφέρουν όλοι;

Με τις κατάλληλες βιωματικές τεχνικές μπορεί ο κάθε άνθρωπος να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, οι άλλοι να τον στηρίζουν, ακόμα και η φύση να ανταποκρίνεται θετικά στους στόχους του. Δηλαδή οι νόμοι της φύσης να εναρμονίζονται μαζί του. Με άλλα λόγια να έχει αυτό που λέμε “άστρο”.

Είπες προηγουμένως πως χρειάζεται να μάθουμε το Σύμπαν έτσι όπως είναι στην πραγματικότητα. Πώς είναι λοιπόν στην πραγματικότητα;

Θα σου εξηγήσω. Είχαμε εκπαιδευτεί και ακόμα οι περισσότεροι πιστεύουν ότι στο Σύμπαν οι κενοί χώροι όπως τους αντιλαμβανόμαστε είναι όντως κενοί. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει κενός χώρος. Υπάρχει κάτι σε αυτό το κενό. Και αυτό που υπάρχει είναι ζωντανό, πάλλεται και είναι ευφυές!

Χρειάζεται όλοι να καταλάβουμε πως υπάρχει ένα ενεργειακό πεδίο, ένα δίκτυο ενέργειας που συγκρατεί τα πάντα ενωμένα και εμείς αποτελούμε μέρος του.

Υπάρχει λοιπόν το Συμπαντικό Πεδίο (που ονομάζεται επίσης Κβαντικό Ολόγραμμα ή Θεία Μήτρα).

Τα σώματά μας καθώς και ο φυσικός κόσμος όπως τον αντιλαμβανόμαστε είναι τα αποτελέσματα της υλοποίησης αυτού του Συμπαντικού Πεδίου, από τις πιθανότητες των κβαντικών δυνατοτήτων στην πραγματικότητα του φυσικού μας κόσμου.

Χάρης και Νία

Ουσιαστικά δηλαδή, απ’ ότι κατάλαβα, ο κάθε άνθρωπος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας ολότητας και όλους μας συνδέει αυτό το ενεργειακό πεδίο.

Έτσι είναι. Υπάρχει ένα δίκτυο ενέργειας που συνδέει τα πάντα στο Σύμπαν και εμείς είμαστε τμήμα του.

Αυτό είναι πολύ σπουδαίο για όλους μας γιατί ως τμήμα του, μπορούμε να “μιλήσουμε” απευθείας στη Δύναμη αυτή που συνδέει όλο το Σύμπαν και να ζητήσουμε ότι επιθυμούμε: από τη θεραπεία του σώματός μας μέχρι να φέρουμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής μας (π.χ. επαγγελματικό, οικονομικό, διαπροσωπικό).

Υπάρχει δηλαδή άμεσος τρόπος επικοινωνίας μας με το Σύμπαν; Πώς γίνεται αυτό;

Ακούγεται εντυπωσιακό αλλά είναι η αλήθεια. Για να “μιλήσουμε” όμως στο δίκτυο ενέργειας το οποίο συνθέτει το Σύμπαν χρειάζεται φυσικά να γνωρίζουμε τη “γλώσσα” που κατανοεί το Σύμπαν. Δηλαδή να μάθουμε να “μιλάμε” τη Συμπαντική “γλώσσα”.

Αυτό είναι κάτι που θέλω πολύ να μάθω. Ποιά είναι λοιπόν αυτή η “γλώσσα”;

Μα αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός του σεμιναρίου που θα γίνει στον Πόρο. Να μάθουμε τη “γλώσσα” επικοινωνίας μας με το Σύμπαν.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο σημαντικό είναι αυτό το σεμινάριο;

Εκεί θα εξηγήσουμε ότι για να βάλουμε τη Δύναμη του Συμπαντικού Πεδίου στη ζωή μας (μην ξεχνάμε ότι κι εμείς αποτελούμε τμήμα του) χρειάζεται:

1) να κατανοήσουμε πολύ καλά πως λειτουργεί το Συμπαντικό Πεδίο και

2) να μάθουμε να μιλάμε τη “γλώσσα” που καταλαβαίνει το Συμπαντικό Πεδίο ώστε να μας “απαντήσει” ανταποκρινόμενο στις επιθυμίες μας.

Ακούγεται πράγματι εντυπωσιακό και αν μη τι άλλο πολύ αισιόδοξο… Τελικά είναι τόσο εύκολο να “ακουστούμε” από το Σύμπαν; Και μόνο αυτή η προοπτική είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική.

Αυτό είναι και το βασικότερο θέμα. Ότι με αυτά που εδώ ακροθιγώς μόνο αναφέραμε αλλά πολύ περισσότερο με όσα θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε στο σεμινάριο “ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” θα συνειδητοποιήσουμε όλοι πως δεν είμαστε πλέον τα θύματα αυτού του κόσμου, που υποφέρουμε συναισθηματικά και αρρωσταίνουμε.

Με το σεμινάριο αυτό θα αντιληφθούμε πως είμαστε πανίσχυροι δημιουργοί. Η ύπαρξη όλων μας έχει νόημα. Και είμαστε όλοι σημαντικοί επειδή όλοι μας έχουμε έλθει στον κόσμο αυτό με έναν σπουδαίο στόχο και σκοπό.

Έφτασε λοιπόν επιτέλους η ώρα να εκτείνουμε τον εαυτό μας προς υψηλότερα δονητικά επίπεδα, συντονιζόμενοι με τη συχνότητα της Κβαντικής μας Δύναμης.

Στο σεμινάριο λοιπόν στον Πόρο θα δοθούν, όπως είπα και στην αρχή, όλες οι βιωματικές τεχνικές του Chopra University που σε αλλάζουν, αναβαθμίζοντας τη συνειδητότητά σου.

Γιατί έτσι μόνο παίρνεις εκπληκτικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σου.

Ποιό είναι το κόστος αλλά και η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος, εάν θέλει να συμμετάσχει στο σεμινάριο στον Πόρο;

Το κόστος του πρωτοποριακού αυτού σεμιναρίου είναι μόλις 250 ευρώ ανά άτομο και για τις 4 ημέρες (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Η διαμονή στο ξενοδοχείο θα γίνει σε δίκλινα ή μονόκλινα δωμάτια και έχει προβλεφθεί ώστε το κόστος να είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Τώρα, για να συμμετάσχει κάποιος στο συγκεκριμένο σεμινάριο στον Πόρο χρειάζεται να έχει προηγηθεί μια μεταξύ μας προσωπική επαφή.

Για το λόγο αυτό έχω ορίσει δύο σεμινάρια στο γραφείο του Slimmer στο Περιστέρι, όπου υπάρχει η ευχέρεια αυτής της γνωριμίας.

Το πρώτο σεμινάριο με θέμα “Λάβε αυτό που θέλεις – Ο παράγοντας κλειδί” θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου στις 16.30. Το κόστος συμμετοχής είναι 35 ευρώ.

Το δεύτερο σεμινάριο με θέμα “Λάβε αυτό που θέλεις σε σχέσεις-χρήματα” θα γίνει  τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 16.30.

Το κόστος συμμετοχής είναι επίσης 35 ευρώ.

Για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Ζωή Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 6944144117.

Όποιος επιθυμεί άλλωστε μπορεί να μου στείλει αίτημα φιλίας στο Facebook στη σελίδα Slimmer Harry Papas.

Ευχαριστώ πολύ.

Κι εγώ σε ευχαριστώ.

Συνέντευξη του Γιάννη Μανάλη,
Δημοσιογράφου, Συγγραφέα

 

Ας ακούσουμε και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τι λέει για τα σεμινάρια του Χάρη Παπαδόπουλου

 

Μπορείτε να στείλετε αίτημα φιλίας στη σελίδα του Χάρη Παπαδόπουλου στο Facebook, στη διεύθυνση Slimmer Harry Papas

Για κρατήσεις θέσεων στα σεμινάρια Αυτογνωσίας που διοργανώνονται στο γραφείο του SLIMMER, επικοινωνήστε στο τηλ. 6944-144117

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Αναλυτικά στοιχεία: Slimmer – Χάρης Παπαδόπουλος
Site: http://www.slimmer.gr
E-mail: charilaospapadopoulos@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/slimmer.slimmer

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις του Χάρη Παπαδόπουλου

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας