Αν και έχω επισκεφτεί επανειλημμένα το γραφείο του Slimmer στο Περιστέρι και πάντα συναντώ το ίδιο κλίμα ενθουσιασμού μεταξύ των συμμετεχόντων στα σεμινάρια αυτογνωσίας -που διοργανώνει εδώ και χρόνια ο Χάρης Παπαδόπουλος- εξαιτίας των σημαντικών αποτελεσμάτων που έχουν πετύχει στη ζωή τους, αυτή τη φορά συνέβη ένα γεγονός που ειλικρινά με εξέπληξε.

Πριν λίγες ημέρες, ο Χάρης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των νέων σεμιναρίων στο γραφείο του Slimmer και όπως έμαθα, μέσα σε μόλις δυόμισι ώρες από τη στιγμή της ανακοίνωσης, είχαν κλειστεί όλες οι θέσεις!

 

Αυτό, αν μη τι άλλο, ήταν εντυπωσιακό, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του την πρωτόγνωρη υγειονομική κατάσταση που όλοι ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Δεν μπορούσα λοιπόν παρά να επιδιώξω μια συνάντηση μαζί του γιατί ήθελα να μάθω πολλά.

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Τι συμβαίνει τελικά με σένα και το γραφείο του Slimmer στο Περιστέρι; Γιατί μόνο τυχαία δεν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει αυτή την τόσο άμεση και εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου, στην ανακοίνωση των νέων σεμιναρίων.

Θα σου εξηγήσω τι συμβαίνει με εμάς και τα μέλη μας. Όλοι μας στο γραφείο του Slimmer έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο: να σταματήσουμε να προσκολλάμε το μυαλό μας σε όλα αυτά τα διανοητικά παιχνίδια, δηλαδή να παραμένουμε μόνιμα προσκολλημένοι και να επεξεργαζόμαστε διαρκώς τις διάφορες πληροφορίες οι οποίες μας κατακλύζουν από όλες τις κατευθύνσεις. Δεν κλωθογυρίζουμε και δεν αναμασάμε τις ίδιες επίμονες σκέψεις συνεχώς.

Αντί αυτού, ξέρεις τι κάνουμε; Νιώθουμε!

Και όταν λέω “νιώθουμε”, εννοώ πως πλημμυρίζουμε από θετικά συναισθήματα για την καλή εξέλιξη των πραγμάτων, για την καλή ευόδωση της κάθε επιθυμίας.

Ξέρεις ποιο είναι το moto μου που επαναλαμβάνω συνεχώς στα μέλη μας; “Δεν υπάρχει πλέον κάτι που χρειάζεται να μάθεις, υπάρχει κάτι που χρειάζεται να νιώσεις!”.

Θα σου πω, μάλιστα, γιατί είναι τόσο πολύ σημαντικό το να νιώθουμε!

Γιατί εδώ κρύβεται το μεγαλύτερο μυστικό!

Η δική μας συνειδητότητα, δηλαδή το σύνολο των αισθήσεων μας, “διεγείρει” τη Συμπαντική Ενέργεια.

Ουσιαστικά δηλαδή με τις αισθήσεις μας, βάζουμε τη Συμπαντική Ενέργεια να εργάζεται για εμάς, να μας εξυπηρετεί. Γιατί όταν έχουμε όρεξη για ζωή, πάθος για ζωή, το Σύμπαν ανταποκρίνεται σε αυτά που νιώθουμε.

Η Συμπαντική Ενέργεια νιώθει την καρδιά μας.

Αυτό ακριβώς, λοιπόν, κάνουμε στα σεμινάριά μας και γι’ αυτό έχουμε και αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αναθέτουμε στη Συμπαντική Ενέργεια να μας φροντίσει, να μας στηρίξει, να συνδράμει στην επιτυχία μας.

Πολύ ενδιαφέρον! Θα ήθελα, όμως, τώρα να μου πεις κάποια πράγματα και για το σεμινάριο του Πόρου που, απ’ ότι γνωρίζω, το περιμένουν πολλοί. Πότε θα γίνει και ποιο θα είναι το θέμα του;

Κατ’ αρχάς νιώθω την ανάγκη να πω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος για το 4ήμερο βιωματικό σεμινάριο που θα γίνει φέτος στον Πόρο.

Το θέμα του είναι: “Ενεργειακός κβαντικός στρόβιλος – Επιτρέποντας την ευημερία” και έχει ως τελικό στόχο να βάλουμε τη Συμπαντική Ενέργεια να εργάζεται για εμάς!

Λόγω, μάλιστα, του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος των φίλων μας, το συγκεκριμένο σεμινάριο θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου και σε επανάληψη από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου.

Να συμπληρώσω, επίσης, πως έχουμε φροντίσει ώστε να πετύχουμε μία εκπληκτική τιμή.

Συγκεκριμένα, το κόστος συμμετοχής είναι στα 275 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα).

Θα σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Έχοντας περάσει όλοι μας αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορονοϊό, θα ήθελα να ξέρω πώς βλέπεις εσύ αυτό το θέμα;

Ευχαρίστως να σου πω. Ο γνωστός ιός, όπως άλλωστε και το καθετί γύρω μας είναι μορφοποίηση της ενέργειας.

Ο συγκεκριμένος ιός μεταφέρει φόβο, αποτυχία, αδυναμία και ασθένεια. Δεν χρειάζεται πάντως κάποιος να νοσήσει για να επηρεαστεί από αυτόν. Απλά και μόνο καθώς ενημερώνεται για τον ιό, συντονίζεται μαζί του και γεμίζει φόβο. Και ο φόβος εξασθενεί και το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Χρειάζεται, ωστόσο, να δούμε πως την ίδια στιγμή υπάρχουν ανάμεσά μας και άλλες συνειδητότητες. Πολλές από αυτές εκπέμπουν στη συχνότητα της χαράς.

Εμείς λοιπόν επιλέγουμε με ποια συχνότητα θα συντονιστούμε.

Για παράδειγμα, εγώ προέτρεψα κάποιους αγαπημένους φίλους να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο ζωάκι και μόλις το έκαναν, τους είδα να γεμίζουν χαρά.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε να αλλάξουμε το δονητικό σημείο έλξης μας.

Και να σου πω και κάτι άλλο; Είμαι αποφασισμένος να βλέπω όλα όσα συμβαίνουν, με αγάπη.

Ξέρεις ποιο moto συνηθίζω να λέω;

“Είμαι αισιόδοξος. Δεν φαίνεται να έχει καμιά απολύτως χρησιμότητα να είμαι οτιδήποτε άλλο από αυτό!”.

Και αυτό προτρέπω όλους να κάνουν.

Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι το Σύμπαν.

Τελικά, κάτι καλό βγαίνει πάντα από όλα. Για παράδειγμα, η ιατρική γνώση που θα αποκτηθεί από την έντονη προσπάθεια που καταβάλλεται για να θεραπευτεί ο κορονοϊός, θα είναι πραγματικά εκπληκτική.

Είμαι βέβαιος πως θα γίνουν πολύ σημαντικά βήματα και για τη θεραπεία νεοπλασιών, δηλαδή διαφόρων μορφών καρκίνου. Θυμηθείτε το αυτό!

Σε λίγες ημέρες, λοιπόν, αρχίζουν και πάλι τα σεμινάρια αυτογνωσίας στο γραφείο του Slimmer. Νιώθεις έτοιμος;

Απόλυτα! Και μιας και μου δίνεις την ευκαιρία, θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους μας ότι έχουμε προσθέσει ακόμα μία ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου για το μήνα Ιούνιο, στο γραφείο του Slimmer στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 28 Ιουνίου θα διεξαχθεί για πολλοστή φορά το σεμινάριο “Ενεργειακός κβαντικός στρόβιλος – Η απόλυτη προστασία” με κόστος συμμετοχής στα 35 ευρώ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα σεμινάρια που διοργανώνει ο Χάρης Παπαδόπουλος στο γραφείο του Slimmer στο Περιστέρι, όσο και για τα σεμινάρια στον Πόρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Ζωή Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 6944144117.

Όποιος επιθυμεί, άλλωστε, μπορεί να στείλει αίτημα φιλίας στην προσωπική σελίδα του Χάρη Παπαδόπουλου στο Facebook στη διεύθυνση: Slimmer Harry Papas.

Ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση που είχαμε.

Κι εγώ ευχαριστώ.

Συνέντευξη του Γιάννη Μανάλη,
Δημοσιογράφου, Συγγραφέα

 

Ας ακούσουμε και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τι λέει για τα σεμινάρια του Χάρη Παπαδόπουλου

 

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Αναλυτικά στοιχεία: Slimmer – Χάρης Παπαδόπουλος
Site: http://www.slimmer.gr
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/slimmer.slimmer

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις του Χάρη Παπαδόπουλου

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας