Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα δώρα των Χριστουγέννων…

0
436

Της Σάντυ Στάικου

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα δώρα των Χριστουγέννων - Της Σάντυ ΣτάικουΟλο και περισσότερο στις μέρες μας με όλα τα προϊόντα που διατίθονται στην αγορά και τη συνολική εμπορευματοποίηση της εποχής, όπως τα Χριστούγεννα, είμαστε μπερδεμένοι για το τι να κάνουμε ως δώρο. Ειδικά για τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όταν πρόκειται για κάποιο τυπικό δώρο είναι ίσως πιο εύκολο να βρούμε κάτι. Ωστόσο, για κάποιον που νοιαζόμαστε πραγματικά, προτείνω φέτος να του δωρίσετε ένα μασάζ.

Ένα μασάζ αποτελεί ένα αληθινό δώρο αγάπης και φροντίδας της ευεξίας του ανθρώπου που λαμβάνει το δώρο σας. Είναι επίσης κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν θεωρούν απαραίτητο για τους ίδιους και έτσι είναι μια ευκαιρία να ‘’παραδοθούν’’. Έτσι, πολλοί από εμάς δεν θα κάναμε αναγκαστικά κάτι για τον εαυτό μας, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να απολαύσουμε ένα μασάζ, είτε είχαμε την ευκαιρία ξανά στο παρελθόν είτε όχι.

Πρόκειται για ένα δώρο που μπορείτε να το προσφέρετε σε όλες τις περιστάσεις!

Θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν (κάτι που όλοι χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες), να συνδεθούν με το πώς αισθάνονται σχετικά με το σωματικό, ψυχικό, συναισθηματικό, ενεργειακό και πνευματικό επίπεδο, ανάλογα με τον τύπο του μασάζ που επιλέξατε να τους προσφέρετε. Αν αισθάνονται πόνο σε οποιαδήποτε περιοχή, τότε αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μαλακώσουν και να ανακουφίσουν το κουρασμένο τους σώμα από τον πόνο.

Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι ένα δώρο πολυτέλειας που θα τους αφήσει ένα αίσθημα αγάπης επειδή εσείς τους την προσφέρατε και θα αισθάνονται υπέροχα και με μια αίσθηση φροντίδας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μασάζ τώρα διαθέσιμα στην Ελλάδα. Απέχουμε κατά πολύ από το 1998 που στην Αθήνα, ούτε είχαν ακούσει για την Αρωματοθεραπεία, και μόνο η Ρεφλεξολογία ήταν μια λέξη που κυκλοφορούσε τότε, αλλά λίγοι άνθρωποι μπορούσαν να κατανοήσουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα δώρα των Χριστουγέννων - Της Σάντυ Στάικου

Μια πρόταση για τους συναδέλφους επαγγελματίες είναι να προσφέρετε «Δωροκάρτες».

Πώς να το κάνετε αυτό; Λοιπόν, εκτυπώνετε 10, 20, 30 κάρτες, … με έναν γραφίστα που  φτιάχνει προσκλητήριες κάρτες για βαφτίσια και γάμους. Γράφοντας επάνω στις κάρτες τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να εξαργυρώσουν το δώρο τους, θα υπάρχει και μια κενή γραμμή για το όνομα του παραλήπτη που θα συμπληρωθεί χειρόγραφα από τον άνθρωπο που κάνει δώρο την κάρτα. Είναι κάτι που κάνω πολύ καιρό τώρα και φαίνεται να λειτουργεί καλά!

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα δώρα των Χριστουγέννων - Της Σάντυ Στάικου

Ένας από τους πελάτες μου για τα γενέθλια, για Χριστούγεννα, κλπ, έδωσε δώρο ένα μασάζ σε όλους τους ανθρώπους που σκέφτηκε ότι έχουν δουλέψει σκληρά και θα μπορούσαν πραγματικά να κάνουν ένα μασάζ. Η κομμώτρια του, του είπε πως ένιωθε ότι πραγματικά την εκτιμάει και τώρα κλείνει πάντα ραντεβού την ώρα και την ημέρα που θέλει!!!

Στην πραγματικότητα, ως άνθρωπος που ασχολείται με την θεραπεία του σώματος, συστήνω ειλικρινά ότι και εμείς οι θεραπευτές πρέπει να κάνουμε τακτικά θεραπείες στους εαυτούς μας. Εκτός από όλα τα οφέλη που παίρνουμε σε τόσα πολλά επίπεδα της ύπαρξής μας, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο στον κλάδο της εργασίας. Ένα είδος κύκλου… Σαν Το παλιό γνωμικό του ‘’ό,τι δίνεις, παίρνεις’’.

Οπότε, τι είδους μασάζ θα δοκιμάσετε και θα προσφέρετε ως δώρο σε αυτούς που αγαπάτε αυτά τα Χριστούγεννα;

Ως ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για εσάς από την Siyanda μασάζ, θέλω να προσφέρω ένα δώρο για τους συναδέλφους, μια έκπτωση 20% σε όλα τα προγράμματα κατάρτισης όλο τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο για όσους διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Παρακαλείστε να αναφέρετε τον κωδικό OZ 335577 κατά την κράτηση σας.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Siyanda επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.siyandamassage.com

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας